Sen anneliğe layık değilsin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Hanımlar merhaba konuyu arkadaşımın ablası için açıyorum. Fikirlerinize ihtiyacımız var. Hepinize çok teşekkür ederiz. Arkadaşımın ablası ile eşi 5 senedir evliler 2 kez düşük yapmış ablası sonra tekrar hamile kalmaya korkmuş denememiş bebek. Eşiyle bir tartışma sırasında eşine fazlaca yüklenmiş ve eşi de ona sen anne olmaya layık değilsin sen anne olamazsın demiş. Bu abla şimdi boşanmak istiyor her şeyime laf söyler affederim ama annelik en zayıf noktam nasıl ağzına alır diyor sizin fikirleriniz neler

Annelik özünde biyolojik bir olay öyle bi makam mevki sahibi olmak gibi birşey değil ki alt tarafı fanfinifonfondan sonra üreme gerçekleşiyor sen de aracısın. Bel altı vurmuş hadsiz,bu cümleye çok anlam yüklemesin genel halini tavrını değerlendirsin. Anladığım kadarıyla kadın da ona yüklenmiş o ne dedi acep

Ahh bu insanlar sinirlendiklerinde ağızlarından çıkanı duymuyorlar malesef..

Hassas olduğu noktadan vurmak istemiş ve başarmış...ablanızda cvp versin o duygusuz adama sen ne kadar baba olursan bende o kadar anne olurum diye

Şu fanfinifonfon lafıni görünce aklıma geldi,yeni evliyim. Kp,kayinlarim eşim ben oturduk TV izliyoruz,anlamını bilmiyorum o zamanlar gerizeklai ben,dilime dolandi habire fanfinifonfon diyorum. Kaynım anlamını bilmeden şarkı söyleme x dedi,ne anlamı olabilir ki dedim. Eşim biz kalkalım geç oldu dedi kalktık,adamlar sandılar ki ben sevişmek istiyorum Bak yine utandım

Anlamışlar canım senin yanlışlıkla söylediğini boşver takılma unut :)

O da biyolojik bayan x,ne utanıyorsun üreyesin gelmiş zaar

Sen utanma onlar utansın

Fanfinifinfon diye şarkı mi vardı
Ve siz anlamını hiç mi duymadınız

Sanırım eşi zayıf noktasını bildiği için bu lafı demiş çok üzücü.
Bende 2 düşük yaptım yabancı bir kişi 'senin çocuğun olmuyormu niye yok ' diye sordu hala kendime gelemedim. Empati yapıyorum eşim söylese effedemezdim sanırım keşke yarasına tuz basmasaymış .

Allahtan anlamını bilmediğini anlamış geçenlerde de elitimin Kızı gece sporu yapmam lazım diyordu yatmadan önce hafif spor yapıyormuş 13 yaşında

Sinirle ağızdan çıkan şeyler bunlar abla bence boşanmak fikrini birdaha düşünsün . İnsanız dilin kemiği yok ağzımızdan çıkıyor işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…