Hanımlar merhaba konuyu arkadaşımın ablası için açıyorum. Fikirlerinize ihtiyacımız var. Hepinize çok teşekkür ederiz. Arkadaşımın ablası ile eşi 5 senedir evliler 2 kez düşük yapmış ablası sonra tekrar hamile kalmaya korkmuş denememiş bebek. Eşiyle bir tartışma sırasında eşine fazlaca yüklenmiş ve eşi de ona sen anne olmaya layık değilsin sen anne olamazsın demiş. Bu abla şimdi boşanmak istiyor her şeyime laf söyler affederim ama annelik en zayıf noktam nasıl ağzına alır diyor sizin fikirleriniz neler
Ahh bu insanlar sinirlendiklerinde ağızlarından çıkanı duymuyorlar malesef..Hanımlar merhaba konuyu arkadaşımın ablası için açıyorum. Fikirlerinize ihtiyacımız var. Hepinize çok teşekkür ederiz. Arkadaşımın ablası ile eşi 5 senedir evliler 2 kez düşük yapmış ablası sonra tekrar hamile kalmaya korkmuş denememiş bebek. Eşiyle bir tartışma sırasında eşine fazlaca yüklenmiş ve eşi de ona sen anne olmaya layık değilsin sen anne olamazsın demiş. Bu abla şimdi boşanmak istiyor her şeyime laf söyler affederim ama annelik en zayıf noktam nasıl ağzına alır diyor sizin fikirleriniz neler
Hassas olduğu noktadan vurmak istemiş ve başarmış...ablanızda cvp versin o duygusuz adama sen ne kadar baba olursan bende o kadar anne olurum diyeHanımlar merhaba konuyu arkadaşımın ablası için açıyorum. Fikirlerinize ihtiyacımız var. Hepinize çok teşekkür ederiz. Arkadaşımın ablası ile eşi 5 senedir evliler 2 kez düşük yapmış ablası sonra tekrar hamile kalmaya korkmuş denememiş bebek. Eşiyle bir tartışma sırasında eşine fazlaca yüklenmiş ve eşi de ona sen anne olmaya layık değilsin sen anne olamazsın demiş. Bu abla şimdi boşanmak istiyor her şeyime laf söyler affederim ama annelik en zayıf noktam nasıl ağzına alır diyor sizin fikirleriniz neler
Şu fanfinifonfon lafıni görünce aklıma geldi,yeni evliyim. Kp,kayinlarim eşim ben oturduk TV izliyoruz,anlamını bilmiyorum o zamanlar gerizeklai ben,dilime dolandi habire fanfinifonfon diyorum. Kaynım anlamını bilmeden şarkı söyleme x dedi,ne anlamı olabilir ki dedim. Eşim biz kalkalım geç oldu dedi kalktık,adamlar sandılar ki ben sevişmek istiyorumAnnelik özünde biyolojik bir olay öyle bi makam mevki sahibi olmak gibi birşey değil ki alt tarafı fanfinifonfondan sonra üreme gerçekleşiyor sen de aracısın. Bel altı vurmuş hadsiz,bu cümleye çok anlam yüklemesin genel halini tavrını değerlendirsin. Anladığım kadarıyla kadın da ona yüklenmiş o ne dedi acep
Anlamışlar canım senin yanlışlıkla söylediğini boşver takılma unut :)Şu fanfinifonfon lafıni görünce aklıma geldi,yeni evliyim. Kp,kayinlarim eşim ben oturduk TV izliyoruz,anlamını bilmiyorum o zamanlar gerizeklai ben,dilime dolandi habire fanfinifonfon diyorum. Kaynım anlamını bilmeden şarkı söyleme x dedi,ne anlamı olabilir ki dedim. Eşim biz kalkalım geç oldu dedi kalktık,adamlar sandılar ki ben sevişmek istiyorumBak yine utandım
Şu fanfinifonfon lafıni görünce aklıma geldi,yeni evliyim. Kp,kayinlarim eşim ben oturduk TV izliyoruz,anlamını bilmiyorum o zamanlar gerizeklai ben,dilime dolandi habire fanfinifonfon diyorum. Kaynım anlamını bilmeden şarkı söyleme x dedi,ne anlamı olabilir ki dedim. Eşim biz kalkalım geç oldu dedi kalktık,adamlar sandılar ki ben sevişmek istiyorumBak yine utandım
Fanfinifinfon diye şarkı mi vardıŞu fanfinifonfon lafıni görünce aklıma geldi,yeni evliyim. Kp,kayinlarim eşim ben oturduk TV izliyoruz,anlamını bilmiyorum o zamanlar gerizeklai ben,dilime dolandi habire fanfinifonfon diyorum. Kaynım anlamını bilmeden şarkı söyleme x dedi,ne anlamı olabilir ki dedim. Eşim biz kalkalım geç oldu dedi kalktık,adamlar sandılar ki ben sevişmek istiyorumBak yine utandım
Allahtan anlamını bilmediğini anlamışŞu fanfinifonfon lafıni görünce aklıma geldi,yeni evliyim. Kp,kayinlarim eşim ben oturduk TV izliyoruz,anlamını bilmiyorum o zamanlar gerizeklai ben,dilime dolandi habire fanfinifonfon diyorum. Kaynım anlamını bilmeden şarkı söyleme x dedi,ne anlamı olabilir ki dedim. Eşim biz kalkalım geç oldu dedi kalktık,adamlar sandılar ki ben sevişmek istiyorumBak yine utandım
Sinirle ağızdan çıkan şeyler bunlar abla bence boşanmak fikrini birdaha düşünsün . İnsanız dilin kemiği yok ağzımızdan çıkıyor işteHanımlar merhaba konuyu arkadaşımın ablası için açıyorum. Fikirlerinize ihtiyacımız var. Hepinize çok teşekkür ederiz. Arkadaşımın ablası ile eşi 5 senedir evliler 2 kez düşük yapmış ablası sonra tekrar hamile kalmaya korkmuş denememiş bebek. Eşiyle bir tartışma sırasında eşine fazlaca yüklenmiş ve eşi de ona sen anne olmaya layık değilsin sen anne olamazsın demiş. Bu abla şimdi boşanmak istiyor her şeyime laf söyler affederim ama annelik en zayıf noktam nasıl ağzına alır diyor sizin fikirleriniz neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?