Sen anneliğe layık değilsin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamışlar canım senin yanlışlıkla söylediğini boşver takılma unut :)
Unuttum,okuyunca aklıma geldi
O da biyolojik bayan x,ne utanıyorsun üreyesin gelmiş zaar

Sen utanma onlar utansın
Demi,yani. Hiç..
Fanfinifinfon diye şarkı mi vardı
Ve siz anlamını hiç mi duymadınız
Hiç duymadım,hatta kelimenin kendisini ben uydurdum saniyorum. Oyle de bir cahillik,öyle bir cinsellikten uzak hayat

Benim bir arkadasim da organizma diyecegine orgazm demis hem de okuldaki sunumunda
Konu sahibi arkadas adama ne söylemiş? Oncesinde epey laf etmis dediniz. Su bir gercek ki her istedigini soyleyen iste boyle istemediğini isitir. Eger arkadas da başlangıçta agir konusmussa sakin bir an beklenip karsilikli ozur dilemeleri gerekir.
Bu laftan ayrilinir mi?
Yani bir laf bakis acisini bildirir . Ben bekar bir kadin olarak cok rahatlıkla bir laftan "tamam tamam , belli oldu zihniyeti. Ben yapamam bunla" derim ayrilirim. ama evlilik böyle birsey degil ki... adamin baska kusurlari da varsa ya da cocuk konusunda suclayici cumleler kuran-kucumseyici bakislari olan bir insansa evet,ayrilinabilir . Ama bir anlık kavgada karsilikli birbirlerinin kalbini kirmak icin caba icerisindeyken soylendiyse kari koca iletisim konusunda birseyler yapmalari gerekmektedir - bence

Son düzenleme:
İnsan kızgın olunca kendini frenlemesi bazen zor olabiliyor, evet adam büyük densizlik etmiş ama normalinde iyi bir eş ise yalnız bu lafı değerlendirip boşanmak da abartı olur.

Evet çok ağır konuşmuş. İki kere düşük yapan kadına söylenmemesi gereken cümleler. Çok üzgünse af diliyorsa seviyorsam affederdim başka sorun yoksa.
Sevdiğini hiçbir zaman tam olarak hissetmedim diyor seni çok seviyorum vs hep söyler ama zamanında çok da canımı yaktı ne anlamı var ki sözlerin artık diyor

Tartışma anında herkes birbirinin en zayıf noktasından yakalayıp vurur. Boşanmaya sebep değil bence bu. Ablanın eşe ne dediğini de duysaydik?
Abla çok ağır hasta oluyor ama eş kişisi ablayı evde tek bırakıp babasının arabasını yaptırmaya gidiyor. Bu abla da taksi tutup acile gidiyor. Akşam eve eşi gelince niye bana söylemedin diyor abla da sen beni bıraktın gittin sen beni umursamadın böyle mi senin aşkın sen böyle mi koca olmayı baba olmayı başaracaksın diyor

Sevdiğini hiçbir zaman tam olarak hissetmedim diyor seni çok seviyorum vs hep söyler ama zamanında çok da canımı yaktı ne anlamı var ki sözlerin artık diyor
Bence o laftan değilde o bir dolum noktası olmuş onun içinde başka sıkıntılar da var

Ay cok fena olmus yaa

Ablasi eşinin üstüne çok gitmiş dediniz. O esine ne dedi ki? Niye birbirlerinin canını yakmak istediler? Ha bende bu lafı kolay kolay affetmem. Düşük yapmak fiziksel de yorucu belki ama psikolojik yankıları çok büyük. Adam ordan vurmamasi gerekirdi

Sevgisizlikten ayrılırım. Ama seven bir adam sinirle bu lafı ettiyse çok üzülürüm düşünürüm.

bence çözüme ulaşılabilir. adamın günahı kendi boynuna lakin kadının ekonomik gücü yerindeyse ve kimseye mecbur olmayacaksa kararı kendi versin bize laf söylemek düşmez.

Ablamız fazlaca üstüne gitmiş yazmışsınız, hem üste gidelim, hem bizde ağzımıza geleni söyleyelim sonra karşı taraftan susmasını bekleyelim. Sen böyle mi baba olacaksın diye sorarsa böyle bir cevap alması kaçınılmaz olur. Keşke iki tarafta kendine hakim olabilseymiş.

O mu karar veriyormuş kim layık kim değil?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…