- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Siz ne sebeble degistrmistiniz ? Ailenize ne dedinizBen son 2 hanesini değişmiştim,oluyor yani.Hiç bir şey yazma daha ne yazıyorsun önemsiyorsun sanar birde ego kasar aman ha.
Eski sevgilim sürekli arıyordu ondan :) Aileme direk doğruyu söyledim dedim böyle böyle ,hem utanılacak bir şey değil ki bu olmadı dersin ki sende sürekli yanlış numaralar arıyor sanırım birinin tel numarası ile benim ki benziyor dersin.Siz ne sebeble degistrmistiniz ? Ailenize ne dediniz
Değiştir numaranı abine de söyleme. Çaktırmadan al abinin telefonunu yeni numaranı kaydetO bu işe uyanana kadar ooo bin yıl geçer.
Bence git numaranın son iki hanesini değiş daha sonra abinin telini alıp kendi numaranı değiş rehberden tabi annenin ve babanınkini de bence böyle kimse anlamaz
Hayirli geceler kizlar ,
Aranızda çoğunuz beni tanıyor artık, uzun bir iliskim vardi ve oldukca yiprandim ..
Sevilmedigimi soylemistiniz ki oldukca da hakliydiniz ..
Hep bana heo bana diyen bencil ve egolu biriydi erkek arkadaşım. Sadece kendi mutluluğunu düşündü durdu..
Neyseki artıları ve eksileri koydum onume
ben bu ilişkide mutlumuyum ? HAYIR
Seviliyormuyum ? HAYIR
Bana bi faydasi varmi ? HAYIR
okadat cok verici olmuşum ki ? Tek basima ilişki yaşamıştım bildiğiniz.
Hala umrunda bile değilim zaten ..
Simdi sormak istediğim, ulasmaya çalışmaz biliyorum fakat elbet 1 degil belki ama 2 3 ay sobra merak edecek bana ulasamasin istiyorum. . Hiic hir yerden, hic bir sekilde
Nasip degilmis olmuyordu kimse ask acisindan ölmüyor sonuçta oyle degil mi?
Telefon num değiştirmek istiyorum, son 4 hanesi degisiyor diye biliyorum yapan yaptirana varmi ??
Abim biraz baskın biri annem olaylari biliyor karsi çıkmaz babamda saygi duyar. Ama abim illaki soracak ? Ne diycem ? Ne söylemeliyim. Biri rahatsiz ediyodu desem num niye vermedin der beni yanlis anlar kimdi der irdeler yengemde duysun istemiyorum el sonuçta ve kendini.övüyor surekli beni.kimse rahatsiz etmedi felan der konuşur sacma saoan istemiyorum.
Nasil bi bahane bulmaliyim ??
Sizce son kez degistirmeden once iki kelime icine oturcak birşey yazmalı mıyım?
Yardimci olun lutfennn siz benden.oldukça büyük ve tecrübe sahibisiniz fikirlerinize öyle çok ihtiyacım varki ..
Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim
Hepiniz öyle çok haklıydınız ki....
Ahhaha bu kadar olurBak sitenin yaban çakalları Nasıl aynı kafada
Abim telefonunu asla vermezDeğiştir numaranı abine de söyleme. Çaktırmadan al abinin telefonunu yeni numaranı kaydetO bu işe uyanana kadar ooo bin yıl geçer.
6 yil 3 ayNe kadar sürdü ilişkiniz ?
Ben de aynen böyle bir ilişkinin başındaydım yürümeyeceğini düşünüp bitirdim aynı bu sebeplerle.
Sizinkisi uzun sürmüş anlaşılan ve zaman bu durumu değiştirmemiş demek ki ben doğru karar vermişim.
Anlıyorum sizi, siz düzelsin anlasın adım atsın diye uğraştıkça onun bencilliğini beslemiş oluyorsunuz farkına varmadan adeta.
Al benden de o kadar bende 1 tane vardı ama 10 Ada'ma bedeldi evlendim kurtuldum bendeAhhaha bu kadar olur3 tane abi olunca el mahkum çakallaşıyor insan Abi idare etmek konusunda doçent oldum,tam prof olacaktım ki evlendim
çok sürmüş :/ Allah yardımcı olsun.6 yil 3 ay
Nisanlancaktik ..
Ama son darbe cok aciticiydi baska bisey elimden gekmiyor
Bu işte kötüymüş.Ben bir arada yaşadığınızı düşünmüştüm.Abim telefonunu asla vermezonu alsam yengeminkini alamam
Banka reklam kampanya aramalarindan fenalık geldi zaten öyle aman şimdi bana ulasamayacak dediğim birileri de yok siz bilin yeni numarami yeter demiştim annemlere:)
Gider ayak laf sokmayin o zaman numaram değişti ama sen yine bul beni ara istiyorum gibi olur.. bitti gitti iyi olun..
Yok oyle degil asla arasin istemiyorum ama pisman olsun tabiki istiyorum.. ici sızlasin istiyorum
Bende artik yurumuycegine kanaat getirdigim bi iliskiyi bitirdim.
Ben uzuun bi mesaj attim son soyluyceklerim, hislerim ve hayatta basarilar diledim. Bi yerde okumustum " ne zamanki kadin hesap sormuyorsa kavga cikarmiyosa, iste o zmn gercekten bitmistir" diye. Bu cumleyi ben hic farketmedn uygulamisim. Ofke kusmadim, neden niye diye sormadim. " ..oldu, bitti, yasandi, yolun acik olsun insallah mutlu olursun" dedim ve bitirdim. Ilk zamanlar tum sosyal medya hesaplarimdan engelledim onu. Telefon numarasinida engelledim. O tabi farkli numaralarla aradi yine. Ben acmadim. Sonra mesajlar atmaya basladi. Ben hic birine cevp vermedim. Okudum.. durdum bi.. ve mesajlari sildim son gorunen numarayi engelleyip hayatima devam ettim. Dgruya dogru cok istedim biseyler yazmak. Elim geldi gitti. Ama su an mesela 3 sene olucak nerdeyse ayrildigimizdan beri ve bi nokta dahil yazip yollamadim ona cevaben. Su anda zaten sular duruldu herkes kndi yolunda.
Bence abine " kodumu yanlis girdim kartim iptal edildi hay aksi" de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?