- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Bak o zaman şöyle yap bi tane hat al yada yakın bir arkadaşınla anlaş sürekli kendine mesaj at tanışalım mı numaranı rastgele salladım falan yaz yada ben abinin arkadaşıyım de ama abin yanlış anlar diye sana yaklaşamıyorum de uzun zamandır aklımdasın niyetim ciddi falan yaz ama hiç isim verme. Abine de senin ne biçim arkadaşların var bu be terbisyesizlik numaramı değişiyorum ve bir daha böyle birşey yaşamak istemiyorum diye ters yap hem haklı çık hem vicdan yapsın abin valla bak komple çözüm numarayı da ver arayıp dursun kapat sonra numarayı nerde bulacak bi daha
Oda derki ben senin arkadaşlarını ne tanırım nerede görücem de kuyruk sallayacağım. Hiç hoşlanmadığım şeyler bunlar hem telefonumu Nasıl buluyor ya Nasıl arkadaşaların var diye çirkefe yatar. Bence böyle çıldırmış bi şekilde yaparsa abisi yer. Benim abim böyle yapsam kesin yerdi meselaAma belirtmis arkadas. Yengesi " kuyruk sallamayasin sen, bana neden yazan yok' imali cumleler kurabilirmis.
Bak o zaman şöyle yap bi tane hat al yada yakın bir arkadaşınla anlaş sürekli kendine mesaj at tanışalım mı numaranı rastgele salladım falan yaz yada ben abinin arkadaşıyım de ama abin yanlış anlar diye sana yaklaşamıyorum de uzun zamandır aklımdasın niyetim ciddi falan yaz ama hiç isim verme. Abine de senin ne biçim arkadaşların var bu be terbisyesizlik numaramı değişiyorum ve bir daha böyle birşey yaşamak istemiyorum diye ters yap hem haklı çık hem vicdan yapsın abin valla bak komple çözüm numarayı da ver arayıp dursun kapat sonra numarayı nerde bulacak bi daha
Ben siz gibi msj atsin cevap vermeyim yapamam dayanamam o gücü kendimde bulamıyorum açıkcası. Masallah sizede
Sizin gibi guzel ayrilcagim bsey yok beni cok ağır seylerle sinadi hoc bir zamanda mutlu olmasini dilemiyorum. Çok seyimi elimden aldı .. affettim ama annemin göz yaşını nasıl affederim ??
Oyle yapsam kapanirmi gerçekten
Oda derki ben senin arkadaşlarını ne tanırım nerede görücem de kuyruk sallayacağım. Hiç hoşlanmadığım şeyler bunlar hem telefonumu Nasıl buluyor ya Nasıl arkadaşaların var diye çirkefe yatar. Bence böyle çıldırmış bi şekilde yaparsa abisi yer. Benim abim böyle yapsam kesin yerdi mesela
O zmn Allaha havale et sende. Eger cevap veririm frlan diye korkuyosan aslinda en temiz is yaptigin senin. Kartini degistir. Ulasamasin sana.
Oluyor oluyor. Telefonu actiginda 3 kere kod girme hakkin va( bu ya 0000dir yada senin zamaninda duzenledigin sifredir).
Eger 3 hakkinida kullanirsan puk kodu soruyor benim bildigime gore. Yanlis bilgilendiriyosam soylesin arkdaslar bn yurt disindayim her ulkenin karti aynimidir bilmem. O puk kodu , sim kartini cikardigin banka karti gibi seyin uzerinde yazar. Eger onuda cope attiysan.. bitmistir artik o kart. Hersey iptal.
Oda derki ben senin arkadaşlarını ne tanırım nerede görücem de kuyruk sallayacağım. Hiç hoşlanmadığım şeyler bunlar hem telefonumu Nasıl buluyor ya Nasıl arkadaşaların var diye çirkefe yatar. Bence böyle çıldırmış bi şekilde yaparsa abisi yer. Benim abim böyle yapsam kesin yerdi mesela
Valla benim abim subay babam astsubay onlar kadar baskını varmı bilmiyorum ama madem işe yaramaz diyorsunCiddimi benimki yemez ben bile yemem abim namus davasi ceviri onu gece uyku uyumaz valla
Bendeki abi 100 abiye bedel.vallahi
Sonra hat servisi veriyor punk.kodunu sanirim
Ay allah seni ne yapmasın ya hem bu ara olaylarda karışık çok korktum benim ne işim olur en güvenli yol yeni hat olur dedim der sıyrılır ona da bişey diyemezler herhaldeTelefonum darbe,terör soruşturması kapsamında suç örgütleri tarafından kullanılmış,polis aradı korktum numaramı değiştirdim de.şunu yap bunu yap para istediler.kurtuluşu telefon numaramı değiştirmekte buldum de.saf mısın derlerse sanki hipnotize olmuştum de çık işin içinden:))
Kendini polis savcı olarak tanıtan bir terör soruşturmasında kaydınız var diyen kişilere itibar etmeyiniz diyerek kamu spotuna bağladım olayı
Sonra hat servisi veriyor punk.kodunu sanirim
çok sürmüş :/ Allah yardımcı olsun.
neydi son darbe ?
ömür boyu mutsuz olmaktansa doğru kararı vermişsin bence.
Yada varsin versinler.
Abingil sana " hat servisi veriyorya aramadinmi? Diye sorarsa.
Sende " vallahaamii? Niye once denedin ya, ben coktan kirdim attim sim kartimi daha care yok diye, tuh bak goruyonmu" diy salla. Oldu bitti.
Onu yapmamlami egosu sisecek ..Ona daha mesaj atma. Hiçbir şey içine oturmaz, beni hala önemsiyor der egosu yükselir, yapacağın şeyler boşa gider.
Self servis veriyor punk kodu ben herseyi bilirim genelde hep bana sorarlar abim bunu.bildgimi bilir.
Acaba bi kac sitiye num yazsam
Sonra cekemeyen bir num dagitmis desem ?
Benim abim arkdasina duser. Bence yapma tehlikeli. Zedelendi de, bozuldu de, kayboldu de ama onu deme.
Evet senin gibi dusunuyorum ama abime degistirden sonra ben hattimi degistirdim rahatsiz eden.bi kac kisi vardi babmda.degistrdi desem olmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?