Sen artik gelsen n'olurki ?

Ayrıldınız demek.. Sessiz sedasız mı?

Numara değiştirmeye gelince..
Başka operatöre geçmek istemiş, farklı kampanyalardan yararlanmak istemiş ol.
Neden taşımadın derlerse
"numara değiştirmeyi daha uygun buldum, bazı kişilere vermicem yenisini" dersin, olmaz mı. 'Okulda/işte hoşlanmadığım kızlar var, biraz temizlik yaptım' der muziplik edersin...
Sen rahat olursan kimse bişeyden şüphelenmez, kasma..

Sizce hangisi.uygun sessiz sedasizda degistirebilirdim ..
Esyalarini tumden topladim bana aldigi kiyafet ve takilari onlari vermeyi dusunuyordum yarin.gorusup
Sun cok sağlıklı düşünemiyorum acikcasi.

3-5 ay sonra arayacağından nasıl eminsin.Veya aradı diyelim.Sen net olduktan sonra başına silah mı dayayacak.Olmadı telefonunda no sunu engellersin.Yeni numaranı bulması da çok zor olmaz.
Hala içine oturan mesaj yazayım aldıklarını geri vereyim gibi sebepler üretiyorsun.Bence sen de bitmemiş pek.Bırak ne aldıysa aldı at çöpe gitsin.

Esyalarini tumden topladim bana aldigi kiyafet ve takilari onlari vermeyi dusunuyordum yarin.gorusup
6 yıllık ilişki konuşmadan mı bitecek..
Hâlâ telefonlara çıkmıyor anladığım kadarıyla. O halde o da bitirmiş zaten..
Bittiyse bitti..
Sadece ayıp etmiş oluyor.
6 yılını geçir, tek bir açıklama yapmadan ayrıl... O halde sen de devam et sessizliğe, sessizce çıkar at hayatından..

Ama 3 5 ay sonra arar, gelirse karşı koyabilmelisin.
"biz hiç konuşmamıştık, evet şimdi konuşmalıyız" dememelisin...

Hediyeleri ben olsam geri vermem. Nitekim de vermemiştim... Yırttım, yaktım, attım filan..

Canım aldıklarını vermek zorunda değilsin hele ki kıyafetleri vermek bana çok mantıklı gelmedi. Çocuk ne yapsın onları.Eğer çok çok değerli bi takı bişey varsa onları ver. Yoksa yüzyüze bile görüşme..Yine senin aklını çelecek ve seni mutsuz edecek.

Abinin ya da yengenin telefonunu almak çok basit bence. Günah değil ya. Yaa telefonumu bulamiyorum bir kendimi ariycam telini verir misin? Şarjım yok acil bir arkadaşımı ariycam telini kullanabilir miyim?

Oldu da bitti. Bu kadar büyütmene gerek yok.

Bir de hiç bir şey yazma arama sorma. Yazmak seni değerli yapmayacak. Hala beni önemsiyor diye poposu tavan yapacak sadece. .

Böyle bir abiye rağmen iyi yürütmüssünüz ilişkinizi. Yada abinizi mi gözünüzde çok büyütüyorsunuz demek geldi içimden.

Ilk zamanlar yakalandim telefonum alindi.. Gizli hat ve telefon kullandim bi sure abim gelubce konusmadim sonra hersey duzeldi telefonumu karistrmamasi gerektigini annem duGunce anlatti genc kiz oldu dedi hala abim gelince msjlari siler telefonu.elime almam

Beni ara abi telefonu bulamiyorum derim istemem bilir. Birini ariycam desem abimi degistrsem yengemi ayni gun.nasil degistrcem

eşyaları geri vermek istemeniz bile onunla görüşmek için bahane çöpe atın gitsin
numarayı da degistirmeyin
arasa da açmayın numarayı engelleyin
birazcık iradeli olursaniz bu kadar karmaşık işler yapmanıza da gerek kalmaz

Kendimde o gucu.bulamiyorum bana hic ulasamasin istiyorum

Kendimde o gucu.bulamiyorum bana hic ulasamasin istiyorum
Ulaşmak isteyip istemeyeceğini merak ediyor olabilir misiniz? Sizin için çaba gösterip göstermeyeceğini yada.. Eski konularınızı bildiğimden adam sizi bırakmazsa siz bırakmazsınız gibime geliyor.

Son düzenleme:
Ulaşmak isteyip istemeyeceğini merak ediyor olabilir misiniz? Sizin için çaba gösterip göstermeyeceğini yada.. Eski konularınızı bildiğimden adam sizi bırakmassa siz bırakmazsınız gibime geliyor.

Evet onuda merak ediyorum. Ama donusu olacaginida sanmiyorum artik tek basima yurutuyorum bu iliskiyi ... sevdim cok hemde cokda fedakarlik yaptim ama olmafi olduramadik beni birakmasada ben sevgiliyken dayanabilirim fakat evlenmek inan hic gram icimden gekmiyor

Ah bebeğim en doğru kararı verdin bence enniysii bu doğru bulacağından emindim

Bence numaranın son 4 hanesini değiştir 2 haneden bulabilir tekrar seni bende bir zamanlar öyle yapmıştım benimde eski sevgilim rahatsız ediyordu ve abim sürekli sordu neden diye bende bir sürü kişi beni ariyor senin adını söylüyor dedim bende yok diyorum falan inandı yani sorun çıkmadı .

Bana kim sorcak abimi inamaz bilmiyorum su an kadam cok karisik

Konunun basligi ile icinde yazdiklarin birbirini tutuyormu sence.

Gelsin mi gelmesin mi, arasin mi aramasin mi

Bence o telefondaki herseyi hafiza kartina yedekle ve telefonuda bir arabanin altina at yada wc ye.
Yeni hat alirsin. Hafiza kartinda da diger arkadaslarinin numarasi olacagi icin hepsine msj atarsin degistirdim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…