Sen aslında güzelsin ama erkekler senden çekiniyor?!?

Herkesin karşı cinsten beklediği şey başkadır. Ama bence önemli olan etrafa güzel bir enerji yaymak...

Güzellik göreceli olsa da güzelliği dahi silio sizi o kişiye iten şey enerji bence.

Çok çirkin adamlar tanıdım ama öyle güzel gülüyorlardı ki, öyle güzel şeyler yaşıyorlardı ve bunları öyle güzel anlatıyorlardı ki hayran kalırdım. İşinde o kadar başarılılardı ki, zekasına hayran kalırdım. Nazik ve güven doluydular. Çok yakışıklı adamlar da tanıdım. Hayat onlara güzeldi ama sadece onlara... Bencillerdi, iş güç peşinde değillerdi..

Karşılaştığım bu insanları nasıl değerlendirebildim? Konuşarak, vakit geçirerek, arkadaş grubuyla vs etkinlik yaparak... İşte soğuksun denilen şey burada devreye giriyor. Etkileşime girmek için çaban yoksa ya da birilerinin seninle iletişim kurmasına set çeken bir tavrın varsa evet soğuksun. Seni tanımadan etkileneceği bir özelliğini görmeden o seti aşmaya çalışmayacak kimse...

Niye evlenmedin sorusu evet can sıkar ama evlenmek isteyip de evlenemediğinde... Yukarıdakileri de bu yüzden yazdım.

Harbiden benim instagramimda da var bu biseyin annesi, kocasinin prensesi
12.05.2015 (Sevgili olma tarihi, söz,nişan, nikah tarihi olarak hepsi yazilir)
A-E
Fahri
Pelin-selin(cocuklari)

Muhtarlıktan mühür bastıracaklar yakında profillerine

Bir arkadaşım da hamileliğini öğrenince başlangıç tarihini yazmıştı aha böyle oldum

Muhtarlıktan mühür bastıracaklar yakında profillerine

Bir arkadaşım da hamileliğini öğrenince başlangıç tarihini yazmıştı aha böyle oldum

Boyle seyler yapmayinca kocani sevmiyor oluyorsun, millet aran kötü saniyor. Benim agzimi aramisti bir arkadasim buyuzden hani araniz mi kotu gibi, gerci sadece tarih atmaktan degil koca fotografi paylasip altina şiir yazmamaktan da oluyor.

Boyle seyler yapmayinca kocani sevmiyor oluyorsun, millet aran kötü saniyor. Benim agzimi aramisti bir arkadasim buyuzden hani araniz mi kotu gibi, gerci sadece tarih atmaktan degil koca fotografi paylasip altina şiir yazmamaktan da oluyor.

Herkes gösteriş yapmak zorunda sanki. Allah akıl fikir versin bunlara ama bizden uzak olsunlar yine de :))

Herkes gösteriş yapmak zorunda sanki. Allah akıl fikir versin bunlara ama bizden uzak olsunlar yine de :))

Cok eski arkadaslarim, boyle degillerdi ama seviyorum onlari, yine de belki ilerde degisirler
Gosterişten ziyade benim profilde evli oldugumu belli eden birsey de yok. Tanimayan biri eklese anlamaz yani. Esimle 3 fotomuz filan var ama yine de tanimayan anlamaz bence.

Şu profili bir üye kocam diye anlatsa herkes aldatılıyorsun der yalnız

Canlı yayın açıp arkadaşlar merhabaaaa
Her storylerine ayrı ayrı sinir oluyorum.
Hayatta ki en güzel şey evlenmek diyorlar ya birde Allahım sen akıl ver
Karşında anlaşabileceğin biri varsa , üçüncü şahıslar karışmıyorsa ve ego savaşları yapılmayıp biz olunabiliyorsa evlilik gerçekten güzel bir şey. Gerçek aile olabilmek güzel bir şey ( ben buna sahip olamadım küçükken) Hele evlat sahibi olabilmek en güzeli. Evliliği niye seviye atlama olarak görsünler ki? Belki gerçekten çok mutlular? Niye bu yönden bakmıyorsun?

banada ayni seyi soylerlerdi
erkek arkadaslarimdan da duydum selam desek dovecekmissin gibi bir izlenim birakiyosun derlerdi ama bununla alakasi yok bazi seylerin napalim yani sevgili yapip evlenecegiz diye olmadigimiz gibimi davranalim
senin kismetinde bir yerlerdedir

Bir erkeği beğendiğinide belli edeceksiniz, size açılmasını sağlayacaksınız demek ki. Ortama girdiğinizde neşeli olacaksınız demek ki ne bilelim

Arkadaşınızın söylediğinde kötü bir şey göremedim ben.

size guzel oldugunuzu soylemis. siz gidip soğuk dedi kismına takılmışsınız.

bardağın dolu tarafından bakarsanız daha mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…