- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.009
- 278
Birde sunum sever falan yazmazlar mı profillerine
Harbiden benim instagramimda da var bu biseyin annesi, kocasinin prensesi
12.05.2015(Sevgili olma tarihi, söz,nişan, nikah tarihi olarak hepsi yazilir)
A-E
Fahri
Pelin-selin(cocuklari)
Bana da aynısı oluyor.Hakikaten ya. Ne zaman buraya konu açsam herkes üzerime çullanıyor.
Canlı yayın açıp arkadaşlar merhabaaaa
Her storylerine ayrı ayrı sinir oluyorum.
Hayatta ki en güzel şey evlenmek diyorlar ya birde Allahım sen akıl ver
Muhtarlıktan mühür bastıracaklar yakında profillerine
Bir arkadaşım da hamileliğini öğrenince başlangıç tarihini yazmıştı aha böyle oldum
İnstagram adı; berksu'nun annesi, kocişinin piremsesiii sunummm pasta börek
Yüzük emojisini unutmussunuzHarbiden benim instagramimda da var bu biseyin annesi, kocasinin prensesi
12.05.2015(Sevgili olma tarihi, söz,nişan, nikah tarihi olarak hepsi yazilir)
A-E
Fahri
Pelin-selin(cocuklari)
Boyle seyler yapmayinca kocani sevmiyor oluyorsun, millet aran kötü saniyor. Benim agzimi aramisti bir arkadasim buyuzden hani araniz mi kotu gibi, gerci sadece tarih atmaktan degil koca fotografi paylasip altina şiir yazmamaktan da oluyor.
Herkes gösteriş yapmak zorunda sanki. Allah akıl fikir versin bunlara ama bizden uzak olsunlar yine de :))
Cok eski arkadaslarim, boyle degillerdi ama seviyorum onlari, yine de belki ilerde degisirler
Gosterişten ziyade benim profilde evli oldugumu belli eden birsey de yok.Tanimayan biri eklese anlamaz yani. Esimle 3 fotomuz filan var ama yine de tanimayan anlamaz bence.
Karşında anlaşabileceğin biri varsa , üçüncü şahıslar karışmıyorsa ve ego savaşları yapılmayıp biz olunabiliyorsa evlilik gerçekten güzel bir şey. Gerçek aile olabilmek güzel bir şey ( ben buna sahip olamadım küçükken) Hele evlat sahibi olabilmek en güzeli. Evliliği niye seviye atlama olarak görsünler ki? Belki gerçekten çok mutlular? Niye bu yönden bakmıyorsun?Canlı yayın açıp arkadaşlar merhabaaaa
Inşallah sen de çok mutlu ve onlar gibi olursun.Canlı yayın açıp arkadaşlar merhabaaaa
Bir insan mutlu olsa emin ol canım story atmak aklına bile gelmez :))Inşallah sen de çok mutlu ve onlar gibi olursun.
Şu profili bir üye kocam diye anlatsa herkes aldatılıyorsun der yalnız
Bir erkeği beğendiğinide belli edeceksiniz, size açılmasını sağlayacaksınız demek ki. Ortama girdiğinizde neşeli olacaksınız demek ki ne bilelimDün bir lise arkadaşımla buluştum. Bu da bana ders oldu bir daha eskilerden kimseyle görüşmeyeceğim. İlk başlarda güzeldi sohbetimiz, sonra olay tabi ki evliliğe geldi. Aa bu yaşa kadar neden evlenmedin, nasıl oldu bilmem ne. Sonra da diyorsunuz ki Tiny Miny çok kafaya takıyorsun. Yahu ben takmasam millet taktırıyor. Bana koyduğu teşhis de şu. Ben aslında güzel biriymişim ama soğukmuşum. Ondan erkekler korkuyormuş. Ben de diyemedim tabi bacım biri korktu ikisi korktu yahu hepsi mi korktu. Nasıl bir çevrem varmış benim. Ama şu da bir gerçek. Herkes soğuk bir yapım olduğunu ama tanıdıkça aslında sıcak kanlı biri olduğumu anladıklarını söyler. Bilmiyorum artık ne yapmam gerektiğini. Bıktım yani sürekli evde kalma muhabbetinin yapılmasından. Kendimi iyice kapattım artık kimseyle de görüşmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?