Sen Beni Ömrünce Unutamazsın Dedim

kb44

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
77
60
8
Bir beyefendi haftanın üç günü yanındayım. Çok yakışıklı. Beni işi icabı aratmıştı. Ama ben öğretmenim ve okulda hararetli mesele varken arattı. Tam o sırada yani. Ben de kızdım geçen cuma. Bugün "o çektiğin mesajlarla artistlik yapıyorsun, sana değer verdiğin insanları soğutuyorsun" dedi ben de "bana burda kim değer veriyor" dedim. O da "seni sevmez olur muyum? beni mesajlarınla kendinden soğutuyorsun." dedi. Ben bu adamı birazcık tanıyorsam kafa bulmak için böyle konuşmuş olmalı eminim. Ben de dedim ki "sen beni ömrünce unutamazsın"Neyse adam şarkıyı çaldı dinledi. Şarkı sözü bu. yanında arkadaşı çalışıyor bayan kendisi. Ben çıkarken bana "dikkat edin, sakin inin, merdivenlerden yuvarlanmayasınız" dedi. Şok geçirdim. Adam kafa buluyor belli. Kadın niye öyle dedi.

Off zevk mi alıyorsunuz böyle kodlu yazıyla. Matematik sorusu gibi çöz kodları hadi bakım göreyim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…