Bir klinikte tedavi gören abla bu , adam diyetisyen :)Ablası falan mı acaba
Aklın yolu bir, bakınız üstte ki mesajaBu geldi aklıma konuyu okurken
Neresini izah etmeme gerek yok deseydin daha kısa cevap verebilirdi.Özür dilerim görsel sanatlar öğretmeniyim. Neresini izah etmem gerekiyorsa söyleyin.
Tamam şimdi anlaşıldı.Bir klinikte tedavi gören abla bu , adam diyetisyen :)
Yaaa of yine takıldı dilime buBu geldi aklıma konuyu okurken
Al dedi git dedi bana dedi sen dedi kendini de al git dedi.
O geldi aklıma
Her konusuna bir klinikte tedavi görüyorum diye basliyordu değil miBir klinikte tedavi gören abla bu , adam diyetisyen :)
Başkası ve hoşlanmıyorum. Yanında çalışanın bana merdivenden sakin inin yuvarlanmayasınız demesi abes geldi. Onun için konuyu açtım. Başka biri bu yaniBir klinikte tedavi gören abla bu , adam diyetisyen :)
Durup dururkenmi dedi yani bunu , garip .Başkası ve hoşlanmıyorum. Yanında çalışanın bana merdivenden sakin inin yuvarlanmayasınız demesi abes geldi. Onun için konuyu açtım. Başka biri bu yani
Aynen aynenHer konusuna bir klinikte tedavi görüyorum diye basliyordu değil miKlinik doğru seçim de psikiyatri kliniği olmalıydı ama
Ay o neydi acep?peki duvara elinizle ilistiniz mi bu seferde ?
O diyetisyende oluyor , bu başkaymış :)peki duvara elinizle ilistiniz mi bu seferde ?
Kendisi kurucu paton. Herkesi bu iş için aramaz. Yanına geleceğimi hatırlatmak için...Bu olay zaten başka türlü anlatılamazdı neden çünkü mantıksız bir olay.Anlamamız normal.
Bir şeyi merak ettim neden sizi telefonunuzdan aramıyor da aratıyor?
Belki buna da ilismistir.O diyetisyen oluyor , bu başkaymış :)
Kurucu patron nedir ?Kendisi kurucu paton. Herkesi bu iş için aramaz. Yanına geleceğimi hatırlatmak için...
Evet. O adama gidiyorum sıkıntı yok.Durup dururkenmi dedi yani bunu , garip .
Diyetisyene gidiyormusunuz peki hala ?
Hoşlanmamış bundanBelki buna da ilismistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?