mesajlarini sakin silmeyin siz onu tehdit edin bir daha msj yazarsan yarin savciliga gidiyorum deyin
canım maalesef asıl sinir olduğum konu görevini farklı amaçlar için kullanması yani bütün bilgilerimi ele geçirip birde üstüne tehtit etmesi. yani birini arattrımam çözüm değil. askeri personel olduğu için farklı şeylerle suçluyor. birde önemli bir görevi varmış bu yüzden yanlış aramalarla vakti alınamazmış.
yanlış aramayla kaybettiği vakit senin bilgilerine ulaşıp msjlar atmasından daha uzun diildir herhalde !!! boş gezenin boş kalfası bence ciddi görevi olan adamın yapcagı işler değil bunlar bozma sinirini bosver
nasıl olurda bilgilerimi ele geçirir buna anlam veremiyorum adımı soyadımı ve diğer bilgilerimi nasıl olurda elindeki imkanları kötüye kullanarak böyle bir şey yapar.
ayyy sinir oldum yaaa ne alaka herkes yanlış numara çevirebilir acaba gsm şirketinden mi buldu isminizi...
bence size bu mesajı atan kişi kesinlikle yalan söylüyor... bayan olduğunuz için gerizekalı gerizekalı konuşmuş... bence attığı mesajları kesinlikle saklayın ve şikayetçi olun...diyelim ki askeri personel o zaman işiniz daha kolay bunu yapan kişinin amirine şikayet edebilirsiniz.. çünkü askeriyede böyle olaylara sıcak bakmazlar.. askeriyede jandarma genel komutanlığında bulunan ve iistihbarat bölümünde çalışan bir uzman bile kişisel bilgilere ulaşabilir bulunduğu birimden dolayı.. sanıyorum ki bu kişi askeri personelse kesin bu konumdaki bir salaktır...ve üstlerine şikayet edeceğinize dair mesaj atarsanız korkacaktır....
gsm şirketinden bulsa bile sadece adımı soyadımı felan bulabilir adam kimliğimi sunuyor önüme yani gsm den alabilincek bilgiler dışında bilgiler de var.
bırakın askeri personeli başbakanı hatta cumhur başkanı bile yanlışlıkla aranabilir, adı üstünde yanlışlık zira, size önerim durumu izah eden bir mesaj atın şöyle ki 'sizi işim gereği bir öğrencimden aldığım numarada oluşan bir hata ile yanlışlıkla aradım, durumu izah ettim lütfen beni rahatsız etmeyi bırakın aksi halde yarın c. başsavcılıına hakkınızda telefonla tehdit ve hakaretten suç duyurusunda bulunacağım, bir yanlış arama ile benim kişisel bilgilerime nasıl ulaştığınızı, beni hangi hakla tehdit edebildiğinizi savcı beye anlatırsınız sizi daha zor duruma sokar ve emin olun daha çok zaman kaybedersiniz o nedenle lütfen uzatmayıp uzlaşalım diyin, ilgili askeri personel hala devam edecek olursada iki satırla bulunduğunuz yer savcılık kalemine bir dilekçe verin, iki satır ifadenizi alıp gerekeni yaparlar, sorun büyütmemek olsa adam zaten tamam diyip büyütmezdi belli ki ilgili arkadaşın zaten büyütesi var, kendinizi yanlız hissetmeyin arkanızda yasal haklarınız var...kulllanın ve güçlü olun derim ben..
bırakın askeri personeli başbakanı hatta cumhur başkanı bile yanlışlıkla aranabilir, adı üstünde yanlışlık zira, size önerim durumu izah eden bir mesaj atın şöyle ki 'sizi işim gereği bir öğrencimden aldığım numarada oluşan bir hata ile yanlışlıkla aradım, durumu izah ettim lütfen beni rahatsız etmeyi bırakın aksi halde yarın c. başsavcılıına hakkınızda telefonla tehdit ve hakaretten suç duyurusunda bulunacağım, bir yanlış arama ile benim kişisel bilgilerime nasıl ulaştığınızı, beni hangi hakla tehdit edebildiğinizi savcı beye anlatırsınız sizi daha zor duruma sokar ve emin olun daha çok zaman kaybedersiniz o nedenle lütfen uzatmayıp uzlaşalım diyin, ilgili askeri personel hala devam edecek olursada iki satırla bulunduğunuz yer savcılık kalemine bir dilekçe verin, iki satır ifadenizi alıp gerekeni yaparlar, sorun büyütmemek olsa adam zaten tamam diyip büyütmezdi belli ki ilgili arkadaşın zaten büyütesi var, kendinizi yanlız hissetmeyin arkanızda yasal haklarınız var...kulllanın ve güçlü olun derim ben..
kim olduğunu bir bilsem veya nerde çalışıyor vs bu bilgiler yok ki elimde kimi kime şikayet edeceğim.
kim olduğunu bir bilsem veya nerde çalışıyor vs bu bilgiler yok ki elimde kimi kime şikayet edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?