yok canım kesinlikle kormuyorum ve pabuç bırakmam. ev adresimi söylemesi fazlasıyla gerdi beni.
bunu diyorsa kesin salak bu .. hiç bir yüksek rütbeli asker bunu demez.... malın teki anladığım kadarıyla... yaaaa sabır deyip Allaha havale edin ... manyak bence...
bunu diyorsa kesin salak bu .. hiç bir yüksek rütbeli asker bunu demez.... malın teki anladığım kadarıyla... yaaaa sabır deyip Allaha havale edin ... manyak bence...
bu arada yarın size bu numarayı veren çocuğu bulun ve numarayı yeniden söylemesini isteyin... bakalım aynı numarayı mı verecek size... çünkü bizim öğrencilerde velinin numarasını istediğimizde kafadan atıyorlar... sırf ailelerine ulaşamamız için.. eğer aynı numarayı veremezse iyice haşlayın onuda....
Şikayet et de. Ne yapacak savcılık. Suçlama ne olacak. Arkadaş seninle tanışma niyetinde.
Niye şaşırdınız ki ? :)
Benim babam da askeri istihbarattaydı , herkesin anında şeceresini çıkarırdı :)
Konu sahibi arkadaşım bence bu adam yanlışlıkla aradıgınızda hemen bilgilerinize baktı,
ögretmen ve bekar oldugunu gördü,
şimdi sizinle iletişim kurmak için böyle bir yol seçiyor..
Yoksa tehdit falan bahane :)
Ama bu kişi rütbeli degil de belki de o birimde askerlik yapan erlerden biri de olabilir...
Muhattap olmak istemiyorsanız numarayı engelleyin...
aaaa ew adresini mi söylediyaw sen cewap falan werme o manyağa
evet canım askeriyeden bu bilgilere ulaşılabildiğini biliyorum o yüzden gsm den alacağını hiç düşünmedim. fakat er olsa telefonu sürekli açık olabilir mi ki. hani erler kullanabiliyormu telefon??
evet ya ev adresi daha neler neler... anahtarımın markasını bile söyleyecek:))
Çok küstah biriymiş gerçekten ama birde şöyle düşünüyorum.Sizi o öğrenci işletmesin
işte bu durumda var adını bilmiyorum felan savcılık ne yapacak. birde hiç uğraşırlarmış gibi gelmiyor bana( tanışma niyeti değil gibi ya tanışma olsa bu kadar kabaca konuşmaz herhalde.
çocuk küçük. bunlara aklı ermez zannetmem. ki zaten çocuk doğru dürüst adımı bile söyleyemiyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?