sen beni yanlışlıkla arayamazsın. sen kim olduğumu biliyor musun!!!

evet bulgur dogru soyluyor
hatta sizde aramayin bir erkek arasin agzi soyle guzel kufur yapan bak bir daha arayabiliyor mu? siz onu bir kere yanlislikla aramissiniz
o sizi arayip hala rahatsiz ediyor hic bir sey yapamaz kendi suclu konumda cunku

mesaj attım canım telefon numarandan buluruz seni diye. harbi arıza bu yaa ben salak mıyım kendi üzerime kayıtlı numara taşıyacak kadar demiş. sen kim oluyorsunda beni şikayet edeceksin diyor benim üstün rütbem var diyor:))) sabır yaaa.

akıllı olacak mışım yoksa benim başım yanarmış. akıllıca dur diyor bana:))) gülüyorum artık sinirden tövbe yarabbim.

ayy ne psikiolojik sorunlu insalar war ya.. hiç cewap wermeyin uzatmayın.. tehditkar konuşursan adam belli ki normal değil olay uzar yani

bence daha fazla uzatmayın adam normal değil :26:

ayy ne psikiolojik sorunlu insalar war ya.. hiç cewap wermeyin uzatmayın.. tehditkar konuşursan adam belli ki normal değil olay uzar yani

evet canım adam tam bir psikopat çıktı ya resmen olayı büyütmek ve kendini kanıtlamak yüksekliğini göstermek gibi bir derdi var..

uğraşmak istiyosan savcılığa suç duyurusunda bulun. istemiyosan da artık cvp atma bence

Bence kullandiginiz GSM operatöründe bir tanidigi var ve bilgilerinizi o yolla aldi. Askeri personel falan degil. Kompleksli bir zavalli hic korkmayin. Arayin müsteri hizmetlerini ve olayi anlatin. Kayit altina aldirin ve hesabini sorun. Kisisel bilgilerinize kimin, ne zaman ve hangi hakla baktigini sorun. Hatta gerekirse savcilik karariyla da isteyecegim bunu deyin. Emin degilim ama bilgisayarlarda herkesin kendi sifresi vardir. Sizin numaranizla yapilan islemleri kayit etmislerdir. Bir sarkicinin hayrani, rakip sarkicinin bilgilerini veriyormus devamli ve kimin yaptigini bulmuslardi. Bu sadece mahkeme karariyla yapilabilir. Görsün el mi yaman bey mi yaman.

İkinci secenek ise hic üstünde durmamak. Eger devami gelmezse ugrasmayin kendinize yazik. Sinir stress olmayin bosuna. Gercekten o kadar önemli biri olsa ve süphelense size caktirmadan sessizce kontrol ederdi yanlislik mi degil mi diye.

Yolladığı mesajları silmeyin..Yarın savcılığa gidin...

silmedim. savcılığa giderimde adamın adını sanını bilmiyorum. numaram benim üzerime değil diyor. istersen git bir dene şikayet etmeyi boyunun ölçüsünü al diyor..

akıllı olacak mışım yoksa benim başım yanarmış. akıllıca dur diyor bana:))) gülüyorum artık sinirden tövbe yarabbim.

Açıkça tehdit ediyor , prosedürü tam olarak bilemiyorum ama mutlaka kimliğini tespit ederler.
Bana kalırsa yarın ilk işiniz savcılığa başvurmak olsun. Hiç değilse şikayetiniz bulunsun , ileride tekrar sizi rahatsız edebilir.

arkadaşım ben hukuk alanındayım askeri personel olmak kimseyi korumuyor, yasa herkes için yasadır,yani demem o ki bir eğitimci olarak bu tür boş tehditlere papuç bırakmayın, ilgili arkadaş kişisel bilgilerinize gsm şirkletinden aldığı adınızla olası gbt sorgulamasından ki basit bir jandarma er bile olabilir bunu yapan yada varsayalım rütbeli olsun genişleterek ulaşmış olabilir, kimlik bilgilerine ulaşmak çok zor değil, askeriye, polis vb alanlarda çalışanlar için, bunu yapabilmesi ilgilinin gücünü göstermez yani bu sizi korkutmasın, yasada dediğim gibi herkese yasadır, asker olması onu korumaz, suçu işleyenin kimliği değil suçtur asıl olan, bu doğru olmasa ergenekonda hiçbir asker yargılanamazdı en basit örneği gündemden vereyim, çok rahatsız oluyorsanız gerekeni yapın, ve ona karşılık vermeyin mağdem açıkladınız,bırakın o tehdit etmeye devam etsin...gereğini savcılık yapacaktır şikayetiniz halinde...

yok canım kesinlikle kormuyorum ve pabuç bırakmam. ev adresimi söylemesi fazlasıyla gerdi beni.

bunu diyorsa kesin salak bu .. hiç bir yüksek rütbeli asker bunu demez.... malın teki anladığım kadarıyla... yaaaa sabır deyip Allaha havale edin ... manyak bence...
bu arada yarın size bu numarayı veren çocuğu bulun ve numarayı yeniden söylemesini isteyin... bakalım aynı numarayı mı verecek size... çünkü bizim öğrencilerde velinin numarasını istediğimizde kafadan atıyorlar... sırf ailelerine ulaşamamız için.. eğer aynı numarayı veremezse iyice haşlayın onuda....

O pek değerli vakti ile size saatlerdir mesaj yazıyor ama...
Gsm şirketinde çalışıyor da olabilir,o şekilde kimlik bilgilerinize ulaşmıştır.

silmedim. savcılığa giderimde adamın adını sanını bilmiyorum. numaram benim üzerime değil diyor. istersen git bir dene şikayet etmeyi boyunun ölçüsünü al diyor..

Göstersin bakalım boyunuzun ölçünü;kuru gürültüye pabuç bırakmayın bence.

bunu diyorsa kesin salak bu .. hiç bir yüksek rütbeli asker bunu demez.... malın teki anladığım kadarıyla... yaaaa sabır deyip Allaha havale edin ... manyak bence...
bu arada yarın size bu numarayı veren çocuğu bulun ve numarayı yeniden söylemesini isteyin... bakalım aynı numarayı mı verecek size... çünkü bizim öğrencilerde velinin numarasını istediğimizde kafadan atıyorlar... sırf ailelerine ulaşamamız için.. eğer aynı numarayı veremezse iyice haşlayın onuda....

yok kesinlikle korkmuyorum pabuç ta bırakmam. bu olyında peşini bırakmam ev adresimi söylemesi ne demek nasıl bir çirkinliktir bu. imkanlarını neden kötüye kullanıyorsun değil mi? sana bu imkanlar birilerini tehtit etmen kendini bir şey zannetmen amacıyla verilmiyor. gerekli bilgileri rahatlıkla bulman için veriliyor. çalıştığın konum ne olursa olsun önce insan olmayı bileceksin değil mi? tşk ederim bu arada.

cevap verme
senin başın ağrır
böyle garip insanlar oluyor
beni de bir numara aradı, geri döndüm kim diye
kız telefonu yanındaki bir adama vermiş
adam da diyor ki sen nasıl mesaj atarsın

bir gün de bir arkadaşı arayacağım
numarayı tam hatırlayamadım
aradım dedim ki kusura bakmayın şu kişiyi aradım
beni azarladı, bu kaçıncı arayışın dedi
ben ilk defa arıyorum dedim
kes dedi

bir gün kiralık ev numarası aradım
evin kirasını sordum
kadın telefonda dedi ki sana ev vermiyorum

bir gün telekom özelleşmeden numara sorgulayacağım
arkadaşın adını soyadını ve adresini versem bulabilir miyiz, babasının adını bilmiyorum diyeceğim
kadın lafı ağzıma tepti
sen babasının adını bilmiyorsan ben mi bileceğim dedi

bir gün birine karşı kamu davası açıldı
davacı olarak beni çağırdılar
yazı gelmiş karakoldan, gelmezseniz polis zoruyla getirilirsiniz diye
gittim dedim ki neden böyle yapıyorsunuz benim psikolojim zaten çok bozuldu
polis dedi ki memnun değilsen davadan vazgeç, psikolağa git

böyle insanlar çok fazla
Allaha sığın
bunlar da bir sınav
bu insanlara karşı nasıl tepki vereceğin ölçülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…