bugün başıma gelen bir hadise ve inanılmaz sinir oldum. eğitim sektöründe çalışıyorum bir öğrenciden velisinin numarasını istedim. çocukta kağıda yazmış elime sıkıştırdı. ben de aradım x öğrencisinin velisiyle mi görüşüyorum dedim tele çıkan beyde hayır dedi bende özür dileyip kapattım. sonra bir mesaj: sen kim oluyorsunda beni yanlışlıkla arıyorsun dedi. bende sinirlendim kimsen kimsin banane dedim. sonra tekrar bir mesaj ben askeri personelim beni yanlışlıkla arayamazsın yazmış. ardından da bir mesaj adımı soyadımı kısacası bütün bilgilerimi yazmış ve beni tehtit ediyor savcılığa vermekle suçluyor. çok sinir oldum hala tehtit içerikli mesajlar yazıyor. olayı büyütmemek için cevap vermiyorum. sizce ne yapmalıyım ben. bende mi tehtitkar konuşsam şikayet ederim seni desem olay büyür mü bilemedim???
mesaj attım canım telefon numarandan buluruz seni diye. harbi arıza bu yaa ben salak mıyım kendi üzerime kayıtlı numara taşıyacak kadar demiş. sen kim oluyorsunda beni şikayet edeceksin diyor benim üstün rütbem var diyor:))) sabır yaaa.
ayy ne psikiolojik sorunlu insalar war ya.. hiç cewap wermeyin uzatmayın.. tehditkar konuşursan adam belli ki normal değil olay uzar yani
Yolladığı mesajları silmeyin..Yarın savcılığa gidin...
akıllı olacak mışım yoksa benim başım yanarmış. akıllıca dur diyor bana:))) gülüyorum artık sinirden tövbe yarabbim.
bence daha fazla uzatmayın adam normal değil :26:
arkadaşım ben hukuk alanındayım askeri personel olmak kimseyi korumuyor, yasa herkes için yasadır,yani demem o ki bir eğitimci olarak bu tür boş tehditlere papuç bırakmayın, ilgili arkadaş kişisel bilgilerinize gsm şirkletinden aldığı adınızla olası gbt sorgulamasından ki basit bir jandarma er bile olabilir bunu yapan yada varsayalım rütbeli olsun genişleterek ulaşmış olabilir, kimlik bilgilerine ulaşmak çok zor değil, askeriye, polis vb alanlarda çalışanlar için, bunu yapabilmesi ilgilinin gücünü göstermez yani bu sizi korkutmasın, yasada dediğim gibi herkese yasadır, asker olması onu korumaz, suçu işleyenin kimliği değil suçtur asıl olan, bu doğru olmasa ergenekonda hiçbir asker yargılanamazdı en basit örneği gündemden vereyim, çok rahatsız oluyorsanız gerekeni yapın, ve ona karşılık vermeyin mağdem açıkladınız,bırakın o tehdit etmeye devam etsin...gereğini savcılık yapacaktır şikayetiniz halinde...
mesaj attım canım telefon numarandan buluruz seni diye. harbi arıza bu yaa ben salak mıyım kendi üzerime kayıtlı numara taşıyacak kadar demiş. sen kim oluyorsunda beni şikayet edeceksin diyor benim üstün rütbem var diyor:))) sabır yaaa.
canım maalesef asıl sinir olduğum konu görevini farklı amaçlar için kullanması yani bütün bilgilerimi ele geçirip birde üstüne tehtit etmesi. yani birini arattrımam çözüm değil. askeri personel olduğu için farklı şeylerle suçluyor. birde önemli bir görevi varmış bu yüzden yanlış aramalarla vakti alınamazmış.
silmedim. savcılığa giderimde adamın adını sanını bilmiyorum. numaram benim üzerime değil diyor. istersen git bir dene şikayet etmeyi boyunun ölçüsünü al diyor..
arkadaşım ben hukuk alanındayım askeri personel olmak kimseyi korumuyor, yasa herkes için yasadır,yani demem o ki bir eğitimci olarak bu tür boş tehditlere papuç bırakmayın, ilgili arkadaş kişisel bilgilerinize gsm şirkletinden aldığı adınızla olası gbt sorgulamasından ki basit bir jandarma er bile olabilir bunu yapan yada varsayalım rütbeli olsun genişleterek ulaşmış olabilir, kimlik bilgilerine ulaşmak çok zor değil, askeriye, polis vb alanlarda çalışanlar için, bunu yapabilmesi ilgilinin gücünü göstermez yani bu sizi korkutmasın, yasada dediğim gibi herkese yasadır, asker olması onu korumaz, suçu işleyenin kimliği değil suçtur asıl olan, bu doğru olmasa ergenekonda hiçbir asker yargılanamazdı en basit örneği gündemden vereyim, çok rahatsız oluyorsanız gerekeni yapın, ve ona karşılık vermeyin mağdem açıkladınız,bırakın o tehdit etmeye devam etsin...gereğini savcılık yapacaktır şikayetiniz halinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?