sen benim annem misin

Ful Yaprakları diye bir tiyatro izlemiştim yıllar önce. Orda bir erkeğin repliği çok ilgimi çekmişti, Yazayım hemen " Kadınlar sen herkesten farklısın diyerek sevip, sen neden herkes gibi değilsin diyerek terkederler" Konuyla alakasız biraz ama paylaşmak istedim.

ama dogru siz onun annesi degilsinizki.. Haa belki benimde cocugum olursa bende oyle seyler beklerim belki orasini bilemem ziraa cok severim bu tur seyleri :)))
gonul isterki biraz daha ince dusunsun ama yapamiyorlar cunku kadinlar kadar ince degiller.. Bence seneye anneler gununuzu kutlar diye dusunuyorum.. Uzatmayin barisin o anlayacagini anladi belli etmiyor sadece :)

Ful Yaprakları diye bir tiyatro izlemiştim yıllar önce. Orda bir erkeğin repliği çok ilgimi çekmişti, Yazayım hemen " Kadınlar sen herkesten farklısın diyerek sevip, sen neden herkes gibi değilsin diyerek terkederler" Konuyla alakasız biraz ama paylaşmak istedim.

yok alakasi var bence :)
bence hic bir erkek eslerinin anneler gununu kutlamasa hic bir kadin sitem etmez yada ic gecirmez gunumu kutlamadi diye.. baglantiyi nasil kurdum ama :p

ay ne alaka ya
bende eşimin annesi değilim ama yinede kutladı hediyemide aldı
kızım daha 1 yaşında o büyüsün ozaman belki eşimde kutlamaz
birinin anneler günü kutlamak için annesimi olması gerekiyor
ben dün birçok kişinin anneler günü kutladım, annem oldukaları için değil anne oldukları için kutladım

süper alkisalkisalkis

3. kişilerin yanında biruyarı veya sitemde bulunduğumda benim eşim de normalde vermeyeceği tepkiler veriyor, gözlemledim bunu.

Yalnızken eleştirmek daha doğru..
Bu arada hamile karısının anneler gününü kutlayan erkekler de var.. Erkekler bir şunu anlayabilse.. Sen karını ne kadar mutlu edersen, o enerji katlanarak sana döner ve seni mutlu eder.. Sen düşüncesizlik edersen, ne yazıkki hayat kaliteni düşürerek o kadın sana bedelini ödetir bunun..

3. kişilerin yanında biruyarı veya sitemde bulunduğumda benim eşim de normalde vermeyeceği tepkiler veriyor, gözlemledim bunu.

Yalnızken eleştirmek daha doğru..
Bu arada hamile karısının anneler gününü kutlayan erkekler de var.. Erkekler bir şunu anlayabilse.. Sen karını ne kadar mutlu edersen, o enerji katlanarak sana döner ve seni mutlu eder.. Sen düşüncesizlik edersen, ne yazıkki hayat kaliteni düşürerek o kadın sana bedelini ödetir bunun..

vala benim eşim de kutlamadı benimkini üzüldüm bende ama demedim bişi :sinifsinif:

benım esım de 3-4 yıl önce benımkını kutlamamıştı. bende sorduğumda aynı cavabı aldım.
bende onun babalar gununu kutlamıyorum o gunden beri...
hadı sen bunu eşıne söylediğinde yanınızda 3.sahıslar varmış. bızım yanımızda kımse yoktu...
haklısın ama takma kafana...ben alıştım. beklemıyorum artık... bız en ıyısı bırbırımızınkını kutlayalım:))

sanırım bende tuhafım çünkü bazen kadınları anlamıyorum.şu özel gün takıntısı..anneler günü ,doğum günü ,kadınlar günü,yıldönümü...kutlanırsa jesttir benim için kutlanmazsa değil sorun edip günümü mahvetmek,söylemem bile.dün eşimin arkadaşları eşime söyledi insan hediye almazmı falan diye ben eşimi savundum..

belki daha önce de bi kaç olayda onları örnek evrdiysen eşin patlamış olabilir normalde aranız iyise bu ufak tefek şeyleri kafanıza takmasaydınız keşke

ya canım, bak ayşenin kocası öyle, fatmanın kocası da böyle yapmış, sen niye onlar gibi değilsin tarzı yaklaşımlar itici gelir genelde kocalara
keşke onların yanında demeseymişin, hadi demiş bulundun o da bu şekilde cevap vermek zorunda değildi, kutlıcam özel olarak diye sempatik bi cevapta verebilirdi, yani ikinizde dikine gitmişsiniz olayın
büyütülcek bi mevzu değil bence
:hulya:

aynen katılıyorum

canım bunu düşünemeyen bı adamdan hatasını anlamasını beklemek hayalkırıklığı olur..
üzülme kızınız büyüyünce o kutlar..

Belkı esın kıyaslama yaptıgın ıcın o sekılde davranmıstır. Aslında ıcınden gelen o degıldı, belkı de sonradan pısman oldu sana onların yanında o sekılde cıkıstıgı ıcın. Fakat kendınce haklı nedenlerı vardı ve bu nedenle sucunu red ettı.

Kıyaslama yapmanın kadını ya da erkegı yok. Kımse bu durumdan hoslanmıyor ve maruz kaldıgı zaman cıgrından cıkıyor.

yanlöış anlamamışsam sende onu başkalarının yanında kıyaslamışsın ama.. bozulmuşsa o şekilde bir tepki vermiştir o da.

bende aşkıma demiştim sen niye benim anneler günümü neden kutlamıyorsun geleceğin anne adayı olaraktan verdiği cevapkötükedihüso
"ama sen daha anne olmadın ki aşkım anne olunca kutlucaz bebeğimizle"
-tatlicadiarzu-
nasıl bir düşüncedir bu anlamıyorum ki hantal herifler:mymeka:

kusura bkama ama bu durumda hata sende. arkadaşın öyle demişse sende eşine sert birşekilde bak o yapıyor sen enden yapmıyorsun şeklinde konuşmuşsun. eşlerin başkalarını örnek göstermesi hiçmi hiç hoş değil. herkes farklıdır. hem nereden biliyorsun belkide kadın hatırlattıda öyle kutladı eşi. arkadaşınızda olsa bu tür konuşmaları ikiniz arasında yapın. tabiiki eşin kızmışda inadına öyle konuşmuş. bende eşime bişey dediğimde inadına yapmaz ve genelde yalnız kaldığımız anlarda bir sürpriz hazırlar hatta gün bitiminde yapar ki bütün gün bekletir beni.

Back
X