Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ful Yaprakları diye bir tiyatro izlemiştim yıllar önce. Orda bir erkeğin repliği çok ilgimi çekmişti, Yazayım hemen " Kadınlar sen herkesten farklısın diyerek sevip, sen neden herkes gibi değilsin diyerek terkederler" Konuyla alakasız biraz ama paylaşmak istedim.
Ful Yaprakları diye bir tiyatro izlemiştim yıllar önce. Orda bir erkeğin repliği çok ilgimi çekmişti, Yazayım hemen " Kadınlar sen herkesten farklısın diyerek sevip, sen neden herkes gibi değilsin diyerek terkederler" Konuyla alakasız biraz ama paylaşmak istedim.
3. kişilerin yanında biruyarı veya sitemde bulunduğumda benim eşim de normalde vermeyeceği tepkiler veriyor, gözlemledim bunu.
Yalnızken eleştirmek daha doğru..
Bu arada hamile karısının anneler gününü kutlayan erkekler de var.. Erkekler bir şunu anlayabilse.. Sen karını ne kadar mutlu edersen, o enerji katlanarak sana döner ve seni mutlu eder.. Sen düşüncesizlik edersen, ne yazıkki hayat kaliteni düşürerek o kadın sana bedelini ödetir bunun..
ya ben niye anneler gününün kutlanmasini sevmiyorum..bendemi var bir tuhaflik..:)
vala benim eşim de kutlamadı benimkini üzüldüm bende ama demedim bişi :sinifsinif:
ya canım, bak ayşenin kocası öyle, fatmanın kocası da böyle yapmış, sen niye onlar gibi değilsin tarzı yaklaşımlar itici gelir genelde kocalara
keşke onların yanında demeseymişin, hadi demiş bulundun o da bu şekilde cevap vermek zorunda değildi, kutlıcam özel olarak diye sempatik bi cevapta verebilirdi, yani ikinizde dikine gitmişsiniz olayın
büyütülcek bi mevzu değil bence:hulya:
ya ben niye anneler gününün kutlanmasini sevmiyorum..bendemi var bir tuhaflik..:)