• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen bu arsizliginla kocani kendinden ettin

konularını okuyorum burda zaman zaman
sen çok güçlü bir kadınsın.
bu forumda birçok kişinin yapamadığını yaptın cesaretinle.
lütfen ailenin cesaretini kırmak istemesiyle dağılma.
en son iş görüşmesine gitmiştin o ne oldu?
işe girdiğinde ailene de destek olunca belki biraz yumuşarlar.
kendi kendine yetebildiğinde al çocuğunu çık zaten oradan
O iş yattı yol uzaktı ayriyetten tehlikeli bı yerden geçmek zorunda kalicaktim.oyuzden eledim onu...aklıma şey geldi güvenlik kursuna gidiyim diyorum 2 hafta eğitim görüyorsun sonra sınava giricem.miss gibi iş .onu düşünüyorum

Ablacım herşey 4 4lük olacak diye birşey yok. Çocuk mutfakta seninle durmak istediği için başka odadaki oyuncaklara bakmıyor. E yanında mutfakta da oyuncak olmadığı için yaramazlık yapıyor bu sefer. Hiç durmuyorsa yarım saatlik iş diyorsun ver eline telefonu yanında yarım saat çizgi film izlesin. Dediğim gibi elinden geleni yapıyorsun herşeyin mükemmel olmasına gerek yok. Yarım saat telefona baktı diye birşey olmaz çocuğa. Maksat evdeki gerilimi olabildiğince azalt.

Ablacım herşey 4 4lük olacak diye birşey yok. Çocuk mutfakta seninle durmak istediği için başka odadaki oyuncaklara bakmıyor. E yanında mutfakta da oyuncak olmadığı için yaramazlık yapıyor bu sefer. Hiç durmuyorsa yarım saatlik iş diyorsun ver eline telefonu yanında yarım saat çizgi film izlesin. Dediğim gibi elinden geleni yapıyorsun herşeyin mükemmel olmasına gerek yok. Yarım saat telefona baktı diye birşey olmaz çocuğa. Maksat evdeki gerilimi olabildiğince azalt.
Haklısın. Çok üzgünüm keşke kizmasaydim ama ne bilim inan herşey üst üste geliyor benimde psikoloji alt üst oldu..benim yardım almam gerekiyor böyle olmucak kendimi git gide kötü hissediyorum.

Canim, Allah yardimcin olsun. Ama asla evi terkettigine dair pismanlik duyma. Maalesef kendi ayaklarin uzerinde durup is bulana kadar annene ve kizkardesine katlanman lazim. Kendi parani kazanip, bir oda da evin olur insallah kisa zamanda. kimseye minnet etmek zorunda kalmayacagin gunler gelecek biraz daha sabredip cabalarsan..

Canim, Allah yardimcin olsun. Ama asla evi terkettigine dair pismanlik duyma. Maalesef kendi ayaklarin uzerinde durup is bulana kadar annene ve kizkardesine katlanman lazim. Kendi parani kazanip, bir oda da evin olur insallah kisa zamanda. kimseye minnet etmek zorunda kalmayacagin gunler gelecek biraz daha sabredip cabalarsan..
İnşallah tesekur ederim.pismanlkk duymuyorum da .öfkem çok büyük koca adam olsaydı ailemin bile dili bana uzun olmazdı böyle.ona üzülüyorum ben

Back
X