Kusura bakmayın sizide sıkıyorum ama benim destek bulduğum konuşarak açıldigim tek yer burası .yoksa kendi kendimi yerim.hemen hemen hepiniz biliyosunuz ,koca madde kullanıyordu diye evi terk ettim baba evindeyim .şuan yüzümden alevler atıyor okadar ofkeliyimki ,annemler kendim terk etmeme rağmen bana bunu dedi defalarca.kiz kardeşimden medet ummustum o bile birkeresinde .Allah a.. eniştenin yüzüne baktimda kurtuldu senden dedi.az öncede kardeşimle kavgamız oldu .kardeşim sabahları ev süpürüyor bende günde 3 öğünün bulaşığıni yıkıyorum ailem kalabalık olduğu için az bir bulasikta değil .çocuğum yanıma geliyor durmuyor makinayı kapatıyor fırını açıyor verhasil bırakmıyor işimi yapayim . oyuncakları odaya koyuyorum belki durur da bende işimi görürüm diye yok yine geliyor benim yanıma bunlarla oynuyor bırakmıyor .yarım saate yapacağım iş oluyor bana 1 saat 1 buçuk saat .bı yandan anneme bı yandan kardeşime diyorum bı bakın bırakmayın mutfağa gelsin umurlarinda değil .ben busufer çocuğuma kızıyorum istemsiz bı şekilde ,yemin ediyorum 4.5 defa ben götürüyorum çocuğum geliyor .dursa sıkıntı değil de durmuyor işte .işimi halledene kadar bakın bırakmayın yok yani umurlarinda değil .birkere dur diyorlar sonra yine aynı.bende kizdim artık yardım etmiyosun zaten cocugada bakamiyosun dedim .ben burda olmasam sen yapmicakmiydim dedim ,bana sen burda olmasan çocuğun da olmazdı bende bakmak zorunda olmazdım dedi.kapiyi yüzüme çarptı .2. buçuk aydır burdayım size diyorum ağlayamiyorum .şuan banyodan yazıyorum ağlıyorum.rahatlarim belki iyi oldu ağlamam.ben kendi evimdeyken günde birkere bulaşık yıkiyodum koca zaten işte olduğu için bı akşam yemeği yiyodu bulasiklarim azdı.aksam yikiyodum o sıra babası bakıyordu çocuğa bende işimi yapıyodum iki dakkada...sabahtandir kocaya etmediğim beddua kalmadı .insan olsaydı o taktiği çipin üzerine bı bku yemeseydi ben de evimde olurdum şimdi bunlar yüzüme vuramazdi bisileri.5.6 ay çip taktı evimiz neşe doluydu bı sorunumuz yoktu sonra busefer esrrra sardı .ee ben gerizekalimiyim anliyodum içip geldiğini kavga ediyodum bu yüzden ... Çocuğuma kendi evimde sesim bukadar çıkmazken .ben şimdi hergun kızmaya başladım şimdide vicdan azabı çekiyorum . Ben cocukken çok dayak yedim aynısıni çocuğuma yasatmam diye yemin ettim.siddet yok ama kızıyorum çocuğumda yüz ifademden anlıyor ağlıyor .şimdi kapının önünde annneeee diye sesleniyor ..çok üzgünüm gerçekteb ben bunları hak etmedim kimseye kotulugum dokunmadı .ama ne kocadan ne aileden hayır görmedim.neyse sizide sıktim üzgünüm .ben çocuğuma sarılmaya gidiyorum .onu üzdüm çünkü .