- 6 Eylül 2017
- 13
- 8
- 1
- 45
- Konu Sahibi Smilepinky
-
Adam bile şaşırmış benim gibi biriyle insan nasıl görüşmeye devam eder diye.daha önceki konumda biriyle görüştüğümü ve benle birlikteyken hatta benle görüşüp yanımdan başka bir bayanla tatile gittiğini ve bunu da sırf cinsellik için yaptığını söylemiştim . Bana yazmaya devam etti bende istemediğimi söyledim barışalıö eskisi gibi devam edelim dedi kabul etmedim ama yine sürekli arıyor. Bende normal şekilde cevap verip konusuyorum. Dün gece bana sen çok iyi birisin dedi sürekli. Ndn böyle diyorsun dediğimde çünkü çok iyisin dedi. Bu ne demek sizce ?
Kızlar zaten ekşi sözlükte sen çok iyisin şafı üzerine destan yazılmş tamam zaten o anlamda söylediği ortada ben her haltı yedim hala yüzüne bakmaya utanırken sen benimle ilgileniyorsun demek istiyor. Ama bunu düzelme yolunda aklının basına gelmesi şeklinde yorumşamalımıyım. Yoksa bana karşı duygusu falan yok da sen iyisin ama sana bişey hissetmiyorum mu demek istiyor?
Amaaaan hala meleksin gerçekten..Soruya bak:) ümidin var bu serseriye..Ama hiç gerek yok çok üzülürsün.sevse bile karakteri düzgün değilKızlar zaten ekşi sözlükte sen çok iyisin lafı üzerine destan yazılmş tamam zaten o anlamda söylediği ortada ben her haltı yedim hala yüzüne bakmaya utanırken sen benimle ilgileniyorsun demek istiyor. Ama bunu düzelme yolunda aklının basına gelmesi şeklinde yorumşamalımıyım. Yoksa bana karşı duygusu falan yok da sen iyisin ama sana bişey hissetmiyorum mu demek istiyor?
neyi sorguluyorsunuz hala komiksiniz adam skor peşinde sizde yemi yutmuşsunuz hala devam edebildiğinize göre yazışmayadaha önceki konumda biriyle görüştüğümü ve benle birlikteyken hatta benle görüştüğü gün yanımdan başka bir bayanla tatile gittiğini , ortaya çıktığında ise bunu da sırf cinsellik için yaptığını söylemişti . Bana yazmaya devam etti bende istemediğimi söyledim barışalım eskisi gibi devam edelim dedi kabul etmedim ama yine sürekli arıyor. Bende normal şekilde cevap verip konusuyorum. Dün gece bana sen çok iyi birisin dedi sürekli. Ndn böyle diyorsun dediğimde çünkü çok iyisin dedi. Bu ne demek sizce ?
Not olarak : Kızlar zaten ekşi sözlükte sen çok iyisin şafı üzerine destan yazılmş tamam zaten o anlamda söylediği ortada ben her haltı yedim hala yüzüne bakmaya utanırken sen benimle ilgileniyorsun demek istiyor. Ama bunu düzelme yolunda aklının basına gelmesi şeklinde yorumşamalımıyım. Yoksa bana karşı duygusu falan yok da sen iyisin ama sana bişey hissetmiyorum mu demek istiyor?
+1senle gezecek onla yatacak işte miden kaldırıyorsa devam edersin
daha önceki konumda biriyle görüştüğümü ve benle birlikteyken hatta benle görüştüğü gün yanımdan başka bir bayanla tatile gittiğini , ortaya çıktığında ise bunu da sırf cinsellik için yaptığını söylemişti . Bana yazmaya devam etti bende istemediğimi söyledim barışalım eskisi gibi devam edelim dedi kabul etmedim ama yine sürekli arıyor. Bende normal şekilde cevap verip konusuyorum. Dün gece bana sen çok iyi birisin dedi sürekli. Ndn böyle diyorsun dediğimde çünkü çok iyisin dedi. Bu ne demek sizce ?
Not olarak : Kızlar zaten ekşi sözlükte sen çok iyisin şafı üzerine destan yazılmş tamam zaten o anlamda söylediği ortada ben her haltı yedim hala yüzüne bakmaya utanırken sen benimle ilgileniyorsun demek istiyor. Ama bunu düzelme yolunda aklının basına gelmesi şeklinde yorumşamalımıyım. Yoksa bana karşı duygusu falan yok da sen iyisin ama sana bişey hissetmiyorum mu demek istiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?