• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen çok iyisin?

Valla bence bu adamın size karşı bişey hissetmemesi sizin hayrınıza olur.
Ayrıca halen görüşüyor olmanız durumu kabul ettiğiniz ama naza çektiğiniz anlamına geliyor.

O tip erkekler kimseye değer vermezler iyisin falan dediğine de bakma safsın temizsin demek istiyor kendince

Niye hala cevap veriyorsunuz anlayamadım.

Böyle kadınlar oldukça , " sen çok iyisin " diyen pislik erkekler çokça olur.

Yapar eder , gelip sen çok iyisin der .

Insanin kocası olsa affetmez. Anlam veremiyorum gerçekten.

Seninle konusurken baskasıyla tatile giden adamdan ne gibi bir umudunuz var ki hala ve hala ona cevap verip egosunu şişiriyorsunuz acaba?? Lütfen kendinizi bu kadar düşürmeyin. Tatil olayını öğrendiğiniz anda engellemeliydiniz heryerden...Ya anlamıyorum ben nasıl olur da hala boyle bir pislikle konusmayı içiniz alır? Özrü de kabahatinden beter...

Kızlar affetsem yeniden yapar mı sürekli arıyo. Ama içimde çok büyük acı var çok üzdü beni unutamıyorum :(

daha önceki konumda biriyle görüştüğümü ve benle birlikteyken hatta benle görüştüğü gün yanımdan başka bir bayanla tatile gittiğini , ortaya çıktığında ise bunu da sırf cinsellik için yaptığını söylemişti . Bana yazmaya devam etti bende istemediğimi söyledim barışalım eskisi gibi devam edelim dedi kabul etmedim ama yine sürekli arıyor. Bende normal şekilde cevap verip konusuyorum. Dün gece bana sen çok iyi birisin dedi sürekli. Ndn böyle diyorsun dediğimde çünkü çok iyisin dedi. Bu ne demek sizce ?

Not olarak : Kızlar zaten ekşi sözlükte sen çok iyisin şafı üzerine destan yazılmş tamam zaten o anlamda söylediği ortada ben her haltı yedim hala yüzüne bakmaya utanırken sen benimle ilgileniyorsun demek istiyor. Ama bunu düzelme yolunda aklının basına gelmesi şeklinde yorumşamalımıyım. Yoksa bana karşı duygusu falan yok da sen iyisin ama sana bişey hissetmiyorum mu demek istiyor?
Yedekte kal
Boşa düşünce seni arayacağım demek

bacim yoluna bak. git ders calis. buyu, diploma al, ise gir. ne iyiler cikar karsina.

Siz iyi birisi olduğunuzu düşünüyor musunuz peki? Bence değilsiniz. İyi bir kadın kendisini aldatan saf yerine koyan bir adamla ilgilenip ' sen iyi birisin ' cümlesinin peşine takılıp düşmez.

Sende onu defedecek yürek yok ki
Evt malesef yok, ama yaptıgını da unutamıyorum . Hazmedemiyorum cok kötü oluyorum aklıma geldikçe. Bi de bana tatilde kac kere ne zmn birlikte olduklarını o kadını baska adamdan kıskandıgını fln da anlattı, neden hala ben bu adamla konusuyorum bilmiyorum. Bi yanım acaba düzelir mi diyo ama düzelse bile bu yasadıgımı nasıl unuturum bilemiyorum

Baktı ki sizin ilginizi eskisi kadar üzerinde hissedemiyor, bari "sen cok iyisin ben kötüyüm" acıtasyonu yapayım da işe yarar belki diye düsünmüs.

Baktı ki sizin ilginizi eskisi kadar üzerinde hissedemiyor, bari "sen cok iyisin ben kötüyüm" acıtasyonu yapayım da işe yarar belki diye düsünmüs.

Sen cok iyisin ..
Yani cok safsin ben istedigim kadinla istedigim seyi yasayip durayim
Elin kizinin gunahini alip
Saf olan senle belki ciddi bisi dusunurum demek istemis harun abi ..
Cepte kal diyo yani ;)

Back
X