Aminn canımm insallah hayırlısı.bende alttan muayene olmaktan çok korkuyorum ama doktorum çok iyi ve nazikki derin nefes aldirdi ben hazır olana kadar bekledi ben kendimi okadar sksamda hiç canımi acitmadi.normal doğumda canımin açısından çok aslında kendimi skarim bebek cikmas dye bide utanma yüzünden çekiniyorum yoksa daha önce doğurmadigim için bilmiyorum ve korkmuyorum:))artık isteğe bağlı sezaryende yapmiolarmis buarada :))cmt kontrolüm var artık kesinlesicek büyük ihtimal biseyler daha bana dua edin :)
Teşekkür ederim canım ultrason resimlerine göre çok tatlı ama canlı halini görmek lazim...benim esim amasyali söylemiştim ama asılları tatar yani gözleri Japon gbi bebekde ona benzior tombul tombul yanaklı :) çok güzel çok tatlı duruyor dogsada koklasam güzelce...en onemlisi sağlıklı olması hergün iki saat yuruyus yapıyorum şimdide yürüyüşten geldim baya bi yoruldum:)evet canım guvenemiyorum insanlara benim çocukluk arkadasim canyoldasim dediğim kız bile kırdığı potlarla çok canımı yaktı oyuzdn çok bunaldigmda buraya yazmayı tercih ediyorum..esim genelde yanimda ama annesi haksizdaolsa laf sosöylettirmyor ki ben onlar için ideal gelinim sessiz ,sakin,çalışan(suan çalışmıyorum sadece) ,evlenirken bsey istemeyen...annesi yagcoz alın diye tuttrdu evimdeki temizlik eşyasına bile karışıyor istedigmi alrm dimi ama ? Yagcoz agir gelior porcoz kullaniorm .su tabaktan alın su yorgandan alın falan biktriyor
İyi fikir canım ama annem ve kayinvalidem buarada olursa kafayida yyebilirim :)) cumartesi kontrolum var 39.haftaya grdik bakalım ne dicek doktor
Köylü kadın işte,pek bir şey görmemiş.He he de geç
İnsanların merak etmesi araması normalde gerçekten bazıları çok sıkıcı ve moral bozucu oluyorlar daha önce sordukları soruyu defalarca soruyorlar zaten hassas bir dönemdeyiz be diye bu kadar ısrar ediyorlarki rahat bıraksalar ne güzel olacak kv burnunu sokmasa olmaz zaten herşeye kendilerini örnek verirker yahu senin döneminle şimdiki birmi bi rahat bırak beeee !!!! Bende aynı şeyleri yaşıyorum canım çok bunaltıyor beni kv nefret ediyorum artık.
Bi şekilde çıkcak o bebek ordan kasma ya rahat ol kime ne amaaannn soranlara doğurdum demeyi unutma:))) geçen annemle konuşuyorum annem diyo ki ''kızım sen salak mısın neden korkuyosun ne var herkes doğuruyo bi sen misin doğurcak'' dedim ki ''anneeeeee beni doğururken vakumla çıkarıldığımı ne çabuk unuttunn'' harbiden bi şekilde çıkacak da ben normal yapamıcamdan çok eminim günümü alcam dicem süslene püslene gitcem doğuma :)) doğum sonrası illa fotoğraf çekcem yani:)) inşallah doğurursun sorunsuz bebişini canım bol şans:) bi avazda he
Boşverin kim ne derse desin doktor mu onlar yorum yapıyorlar hey Allah'ım ne insanlar var hayırlı doğumlar dileyecekleri yerde yaptıklarına bak... Rabbim size hayırlı doğumlar nasib etsin kv falan hallolur bi şekilde inşallah sağlıkla kucağınıza bebeğinizi alır sağlıkla da büyütürsünüz...
Ya çok cahiller inanki küçümsemek köylü demek istemiorm ama ...benim bebek için aldığım kapı susune gülüyor bebek sekerleri ona saçma geliyor görmemiş hayatında ama bu benim ilk belkide son bebegim olacak ozeniyorum haliyle.buarada bugun doktora gttm haftaya cuma hastaneye yatiorm sancim ve acilmam hala yok ama suni sanci ile normali denicek olmadı sezaryen daha fazla bekletemicek doğumu gecio diye..benim psikolojimi bozan iki damla kan oldu evlenmeden gördüğüm baskı oysa defalarca beraber olmuş biride deildim birker ısrar üzerine denenmiş ama kendini kasmam yüzünden başarısız olmuş biseydi kan gelmesinin bana hesabıni sormayacak kişi ztn davranışlarımdan anlayackti bilmedigmi ama kan korkusu beni nelere itti dusunuyorumda mahvetmisim kendimi hala bile aklıma gelior köydeki kadin için soledikleri goya ceviz ağacından dustude kanamam olmadı dedi aslında ne halt yedi kimbilir diye bunlari duymak falan beni mahvetti e tabi eşimde onlarin içinde büyümüş çok cahiller( ben çok yanlış bir karar vermişim ama arkasında durmak zorundaym eşimide seviyorum ama hayatım çok farklı olabilirdi benim suankinden...
Babannen doğru söylemis canimm mesela esim köy yerinde kola alamazmis en basiti..yokluk ve mesafe uzak şimdi koliyle aliyor stok yapıyor buzdolabıni bugün full le İkigun sonra bişey yok :) benim ise gözüm tok zengin bi ailede yetişmedim ama gerektgi kadarini alabildim annem bişey istesem bugün alamdysa ertesi gün aldı aynısını alamdysa benzerini aldı...eşime doğdugunda bebek battaniyesi bile almamışlar havluyla sağlık ocağına gotururmus annesi asiya defalarca anlattı bunu mesela..bebeğe ben kendi paramla aldım bicok şeyi ama esim alma demedi ne lazımsa al bebekten esirgeme dedi param yoksa kartı verdi kredi kartıyla al dedi ya kötü biri deil aslında ama bi kadını tam anlamıyla mutlu edebilicek biri deil.yemek yesin tv izlesin ise gtsin annesine gtsin hayatı bukaDar.azcik dışarı çıkalım diyorum useniyorBabaannemin bir lafı var,hiç görmemişle sonradan görenden korkdiye.Onlar da görmemişler komik buluyorlar işte.Tabii ki alacaksın,ilk bebek sonuçta.Neye hevesin varsa al.Onların cahilliğine ver.Cahille ne laf dalaşına gireceksin? Herkes bir seçim yapıyor,iyi veya kötü.Sen pişmanlıklarının,hatalarının,kararlarının arkasında duruyorsun.Bu güzel bir şey.Bunları yaşamasaydın daha kötü bir halde de. olabilirdin.Asla bilemeyiz.Sen çalışan da bir kadınsın.Baktın düzelmiyor,bırakırsın gider.Senden değerli mi? O zaman gençlik rehavetiyle yaptın ki onu da yapmış saymıyorum ben seni.Şimdikiler neler yapmıyor ki ohoooo.
Ben çatı muayenesi oldum bugün onda bile kasiyorum bacakları bide doğumda napcam acaba :)) Aminn canım saolasin sende insallah hakkımızds hayırlısı.ben haftaya cuma hastaneye yatıyorum .
Hamileyken insanın psikolojisi hakikaten çok deisior doğumun temmuz ise sen ağustos de herkese :) saol canım Aminn sende kucagina al insallah hayırlısıyla .ben cuma hastaneye yatıyorum o arada sancim gelmezse.Anlıyorum canım:) ben de öyle hassasım işte bakalım hayırlısı temmuza daha çok var şimdiden kasmayayım ben kendimi:) sana Allah yardım etsin hakkında hayırlısı olsun..sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?