- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Ya alt tarafı havuzun içindeydi üst kısmı görünüyodu bitek çok moralim bozulduBence nisanlinizin suçu yok suçu olan o kadın bikinili resmini paylaşmış
Aman canım bozma moralini sana göstermek için silmemis tamamen iyi niyetindenYa alt tarafı havuzun içindeydi üst kısmı görünüyodu bitek çok moralim bozuldu
Güveniyorum sonuçta evlenme aşamasına geldik ama safmı desem salakmı desem insan açıpta sende böyle bişey al dermi yaKotu niyet olsaydi sana gostermezdi diye düşünüyorum. Nisanlina biraz daha guvenmelisin bence yoksa evlenince hayati kendine zindan edersin bu detaylarla ve şüphelerle ya da güvenemiyorsan kararlarini gozden gecir.
Bişey sorabilir miyim ?Merhaba hanımlar,bu aralar sürekli evlilik mobilya alışverişindeyim yoğunum,bugün yine nişanlımla mobilya bakmaya gittik,eylül sonunda evleniyoruz kısmetse balayı için alışverişe çıkıcaz biara,bende bazen nasıl bikini alsam nasıl şapka gözlük alsam diye soruyodum,neyse bugün biraraya gelince lisedeki arkadaşlarıyla whatsap grubu var gruptaki bi kız maldivlere gitmiş işte foto atmış hem deniz havuz hem kendisi var,bana fotoyu gösterdi böyle bi bikini alsak nasıl olur diye ben şaşırdım nasıl ya dedim sen baya incelemişsin sanırım dedim,sana göstermek için silmedim dedi suratım düştü yapma lütfen falan dedi neyse sonra düzeldim ama eve gelince yine canım sıkıldı uzatmam gerekirdi değilmi
Uzun zamandır sorun çıkarmıyodum ona güvendi herhaldeAy vıcık vıcık bir ilişki ya
Adam senin katlanılmaz bir kadın olduğunu biliyor.
Ne amaçla o fotoyu gösteriyor ki
TabikiBişey sorabilir miyim ?
Yok ya bilinçli falan değil kızacağımı düşünememişArtik bilncli yapiyor bence bunu
baya baya hosuna gidiyor adamin guvensizligin
Merhaba hanımlar,bu aralar sürekli evlilik mobilya alışverişindeyim yoğunum,bugün yine nişanlımla mobilya bakmaya gittik,eylül sonunda evleniyoruz kısmetse balayı için alışverişe çıkıcaz biara,bende bazen nasıl bikini alsam nasıl şapka gözlük alsam diye soruyodum,neyse bugün biraraya gelince lisedeki arkadaşlarıyla whatsap grubu var gruptaki bi kız maldivlere gitmiş işte foto atmış hem deniz havuz hem kendisi var,bana fotoyu gösterdi böyle bi bikini alsak nasıl olur diye ben şaşırdım nasıl ya dedim sen baya incelemişsin sanırım dedim,sana göstermek için silmedim dedi suratım düştü yapma lütfen falan dedi neyse sonra düzeldim ama eve gelince yine canım sıkıldı uzatmam gerekirdi değilmi
:))) ben bile biliyorum ayolYok ya bilinçli falan değil kızacağımı düşünememiş
Banada çok manasız geldi buna karşı nasıl bi misilleme yaparım bilmiyorumBiz sizin nickinizi görünce "yine neye takılıp büyüttü" diyoruz, nişanlınız başka yerde, başka şekilde gösterecek bikini modeli bulamamış mı...
Ben rahatımdır mesela öküz altındaki buzağılarla alakadar değilimdir, öyleyken sevgilimden whatsapp grubundan bikini modeli tavsiyesini garip bulurum, kıskançlık filan değil, bikini dediğin minicik bi şey zaten ya tarif etsin ya da katalogda göstersin diye düşünürüm, gözümde canlandıracak kapasitede olduğumu bilsin isterim.
Çok beğendiyse alıp hediye etsin bana, ne manasız hareket bu...
Ya canım benim anlamadığım bişey var bu adam huyunu bile bile neden yapıyor bunu?ya bende kıskançtım ama sağolsun benim ki kıskançlığımı köpürten ne varsa terketti tabiri caizse senin ki tam tersine kıskançlık damarının üstüne üstüne basıyor gibi kasıtlı mı yapıyor bunu?belki üstüne vazife değil diye duşunebilirsin ama kaç konunda sorcam sorcam soramadım hep vazgeçtim sormaktanTabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?