Sen de böyle bişey alabilirsin dedi..

Banada çok manasız geldi buna karşı nasıl bi misilleme yaparım bilmiyorum

Yok misilleme yapmayın siz.

Yaptığınız ve yapacağınız kapris ve triplerle bu manasız tavsiyenin bedelini peşinen ödedi nişanlınız.

Sadece saçma olduğu konusunda hemfikirim sizinle.

Merhaba hanımlar,bu aralar sürekli evlilik mobilya alışverişindeyim yoğunum,bugün yine nişanlımla mobilya bakmaya gittik,eylül sonunda evleniyoruz kısmetse balayı için alışverişe çıkıcaz biara,bende bazen nasıl bikini alsam nasıl şapka gözlük alsam diye soruyodum,neyse bugün biraraya gelince lisedeki arkadaşlarıyla whatsap grubu var gruptaki bi kız maldivlere gitmiş işte foto atmış hem deniz havuz hem kendisi var,bana fotoyu gösterdi böyle bi bikini alsak nasıl olur diye ben şaşırdım nasıl ya dedim sen baya incelemişsin sanırım dedim,sana göstermek için silmedim dedi suratım düştü yapma lütfen falan dedi neyse sonra düzeldim ama eve gelince yine canım sıkıldı uzatmam gerekirdi değilmi

Nişanlınızın davranışına anlam veremedim. Sanki sizinle yeni tanışmış, huyunuzu bilmiyor. Kıskanç olmayan birine bile söylemenin riskli olabileceği bir şeyi size söylemiş.

Nişanlınız sizin kıskanç olduğunuzu bilerek yapıyorsa cinsel hayatında yetersiz oldugunu düşünüyorum..

Ya canım benim anlamadığım bişey var bu adam huyunu bile bile neden yapıyor bunu?ya bende kıskançtım ama sağolsun benim ki kıskançlığımı köpürten ne varsa terketti tabiri caizse senin ki tam tersine kıskançlık damarının üstüne üstüne basıyor gibi kasıtlı mı yapıyor bunu?belki üstüne vazife değil diye duşunebilirsin ama kaç konunda sorcam sorcam soramadım hep vazgeçtim sormaktan

Yok misilleme yapmayın siz.

Yaptığınız ve yapacağınız kapris ve triplerle bu manasız tavsiyenin bedelini peşinen ödedi nişanlınız.

Sadece saçma olduğu konusunda hemfikirim sizinle.

Nişanlınızın davranışına anlam veremedim. Sanki sizinle yeni tanışmış, huyunuzu bilmiyor. Kıskanç olmayan birine bile söylemenin riskli olabileceği bir şeyi size söylemiş.

Nişanlınız sizin kıskanç olduğunuzu bilerek yapıyorsa cinsel hayatında yetersiz oldugunu düşünüyorum..
En son ne zaman kavga ettik bilmiyorum ama psikoloğumunda sayesinde artık daha rahat ve mutlu bi insan oldum bu salakta tamamen değiştiğimi falan sandı herhalde

En son ne zaman kavga ettik bilmiyorum ama psikoloğumunda sayesinde artık daha rahat ve mutlu bi insan oldum bu salakta tamamen değiştiğimi falan sandı herhalde
Salak olduğu konusunda katılıyorum sana bi video için 5saat kavga ettiğinizi unutkan olan ben unutmuş değilim hala

Bazı konularına denk geldim..
Bu kadar her şeyi kendine problem etmenin sebebi belki nişanlındır..
O da seninle psikoloğa gelmeli bence..

Bence cok problem edilecek bi mesele.aynisini se yapsan dunyayi yikar belki de
Kaldiramaz erkekligi.bu kadar genislesmeye gerek yok.artik insanlar ck rahat sosyal medyaya bikinili foto atiyo.korkuyorum tuvalette banyoda da cekinip koyacaklar diye

Kızda görmüş begenmis ustunde durusunu falan baya hosuna gitmis beyimizin demekki.. direk benim aklıma bu geliyor ne yalan söyliyim.

Hayir normal bir elbise gösterse neyse de bikiyi görüp begenip tavsiye etmesi cok riskli hareketler senin icin.

Bu sefer senin tarafmdayım homeostaz :)

Katılıyorum.
Çok gereksiz bir hareket.

Sizin zevkinize saygi duyamayıp, "bu arkadaş bu bikiniyi giyiyorsa vardir bir bildiği, modayi takip ediyor demode model seçmiyor" diye düşünüp göstermişse çok ayıp etmiş.
Diğer tarafta alisverise kesinlikle yalniz cikilmali, "ben bunu aldim, bunu giuecegim ses kes :)"

Back
X