- 12 Temmuz 2006
- 58.464
- 223.429
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi homesweethome3
Merhaba hanımlar,bu aralar sürekli evlilik mobilya alışverişindeyim yoğunum,bugün yine nişanlımla mobilya bakmaya gittik,eylül sonunda evleniyoruz kısmetse balayı için alışverişe çıkıcaz biara,bende bazen nasıl bikini alsam nasıl şapka gözlük alsam diye soruyodum,neyse bugün biraraya gelince lisedeki arkadaşlarıyla whatsap grubu var gruptaki bi kız maldivlere gitmiş işte foto atmış hem deniz havuz hem kendisi var,bana fotoyu gösterdi böyle bi bikini alsak nasıl olur diye ben şaşırdım nasıl ya dedim sen baya incelemişsin sanırım dedim,sana göstermek için silmedim dedi suratım düştü yapma lütfen falan dedi neyse sonra düzeldim ama eve gelince yine canım sıkıldı uzatmam gerekirdi değilmi
Nişanlınıza nasıl bikini alsam diye sormuşsunuz o da size böyle bir bikini alsak nasıl olur deyip foto atmış, foto herhangi alışveriş sitesinden de olabilirdi.Güveniyorum sonuçta evlenme aşamasına geldik ama safmı desem salakmı desem insan açıpta sende böyle bişey al dermi ya
Size fikir vermeye çalışmış, bunda surat asılacak, can sıkacak bir durum yok, çok özür dilerim ama hiç kıskanılmayacak birşeyde dahi kıskanan insanları anlamıyorum, sıradan gülünüp geçilecek olayları büyütüp dert edinecek ne var? Böyle yaparak kendinizi ve ilişkinizi yıpratmaktan başka birşey yapmazsınız, şunu erkekler yapsa, eşini kıskandığı için işten çıkarsa eve kapatsa, cama çıkmasına bile izin vermese isyan edersiniz, bunu kendinize yapmayın, aşırı kıskanmak sizi yıpratır.
Nişanlınızın incelediğini de düşünmüyorum, görmüş modeli beğenince sizinde sorduğunuzu bildiğinden fikir vermek istemiş.