- 15 Ekim 2013
- 1.296
- 2.505
- 333
- 35
- Konu Sahibi beyazkardelenn
Benim de var öyle bir yakın akrabam. Tek başıma uğramam gereken bir seferinde otobüs ertelenmişti (başka da yoktu) bırak günleri, saatleri saymıptım. French boyunda uzattığım tırnaklarıma bile bin tane laf söylemişti. Şimdi de gitmek zorunda kaldığımda gelinleri ile vs muhabbete girerimMerhabalar hanımlar
ben 23 yaşındayım depremden dolayı Şuan mecburi olarak anneannemlerdeyiz konuya gelirsek dedem çok zor bir insandır kendine göre saygı kuralları vardır
Dün anneannem annem ben oturuyoruz
( anneannem ve annem yerde oturuyor bende kanepede ayaklarımı uzatır vaziyetteydim )
Dedem İçeriye girdi hemen görür görmez toparlandım
bir anda anneme dönüp evine gidince önce kızına oturma kalkmasını öğret dedi hepimiz şok olduk
“ annesi anneannesi burda siz yerde o kanepe de saygı yok bir çocuğu anne eğitir” diye ağzını açtı gözünü yumdu dedem tüm vucüt kaneye uzanıp vallaha böyleydi yeminleri etti anneannem hayır öyle değildi diyince yani ben yalan söylüyorum hıı diyip konuyu uzattı küstü yukarıya çıktı bu sabah kahvaltıya da inmedi yukarıda yaptı
Dedem pantalona karşı birisi onun yanında etek giyerim dışarı da pantolon giydiğimi görmüş bunun içinde önceden sorun yaşamıştık
yaşam tarzları bana ters geliyor 5 yıldır evlerine yanlarına gelmiyordum deprem olunca canımızın derdine düştük gelmiş oldum birdaha da asla gelmeyi düşünmüyorum ben yine küçüklüğümü bilip onların yanın da kurallarına uyuyorum
Sorun şu biz cuma günü maraş elbistana döneceğiz ben Cuma’ya kadar nasıl idare edebilirim dayanacak gücümde tahammülüm de yok annem de ortada kalıyor üzülüyor napabilirim
Bu tarz insanlara hiçbir şey anlatamazsın çünkü. Egoları aracılığı ile konuşup herkesi tenkit etme hakkını görürler kendilerinde. Kendileri ise tamamen eleştiriye kapalıdır