• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sen imkansızsın sensizlik imkansız :(

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
ben birisinden hoşlanıyorum ama o benden hoşlanmıyor ne zor hala içimden gitmiyor.ne zaman kendime içimden bitti unut artık desem o gün karşımda sanki beni sınıyor hayat :(

ben birisinden hoşlanıyorum ama o benden hoşlanmıyor ne zor hala içimden gitmiyor.ne zaman kendime içimden bitti unut artık desem o gün karşımda sanki beni sınıyor hayat :(

Bagimlilik sizin ki. Birinden sevgi duyma istegi. Kolay degil kurtulmak. Allah yardimciniz olsun

Bagimlilik sizin ki. Birinden sevgi duyma istegi. Kolay degil kurtulmak. Allah yardimciniz olsun

bilmiyorum ne olduğunu emin olun hep kendimi telkin ediyorum düşünmemeye çalışıyorum kafam da tamam bu kadar dediğim gün o gün hiç görmediğim kadar karşımda yakınımda Allah'ım diyorum bu bir işaret mi?
ne bileyim bende kurtulmak istiyorum emin olun.

Bu herkesin basina geliyor...
Zamanlada ucup gidiyor, ilerde ne yuzunu ne adini hatirlarsiniz ama tabi simdi tek gundeminiz bu, bu yuzden boyle zor, imkansizmis gibi geliyor...
Kendinize baska gundem bulun ve cok fazla anlam yuklemeyin...

Bu herkesin basina geliyor...
Zamanlada ucup gidiyor, ilerde ne yuzunu ne adini hatirlarsiniz ama tabi simdi tek gundeminiz bu, bu yuzden boyle zor, imkansizmis gibi geliyor...
Kendinize baska gundem bulun ve cok fazla anlam yuklemeyin...

ben gündemimi değiştiriyorum ama o çalıştığım iş yerinin dibine gelince ne bileyim işte.
geçecek buna eminim de ne zaman.

ben gündemimi değiştiriyorum ama o çalıştığım iş yerinin dibine gelince ne bileyim işte.
geçecek buna eminim de ne zaman.

Anlayabiliyorum ama siz caninizi siktiginizla kaliyorsunuz...
Zaten olamadigi icin bu kadar gozunuzde buyumus, emin olun o kadar degildir...
Tabi ki kesin bir zaman yok ama tek cozum zaman...
Sizi duygusallastiracak seylerden bir sure uzak durun, romantik sarkilar, filmler ve diziler, bunlarda cok etkiler...

ben güzel değilim galiba onun facebookta arkadaş listesindeki kızlar uçuk kaçık özgür güzel kızlar bu da etken galiba.
ben rozasea hastasıyım yüzüm kızarık ve artık sivilceli çünki hastalığım ilerledi :(

bilmiyorum ne olduğunu emin olun hep kendimi telkin ediyorum düşünmemeye çalışıyorum kafam da tamam bu kadar dediğim gün o gün hiç görmediğim kadar karşımda yakınımda Allah'ım diyorum bu bir işaret mi?
ne bileyim bende kurtulmak istiyorum emin olun.

Eger bir seyler yasanacaksa, kaderinizde varsa yasarsiniz. Akisina birakin. Hayirlisi icin dua edin.
Kolay gelsin. ★

Bi cocuk yanis anlayip onu sevdigimi sandi ve benden nefret etti.Sevmezdi bu yuzden beni sonra ne olduysa sevmeye basladi beni bildigin asik oldu o ilgi gosterince zamanla bende sevmeye basladim asik oldum.Sevdigini anladigimda oyle sasirmistim ki sok olmustum o yuzden ne zaman ne olacagini bilemezsin

Back
X