SEN KADIN MISIN DİYENE CEVABINIZ NE OLURDU?

zuzu3477

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
359
106
123
Ankara
Kızlar merhaba epeydir yazmamıştım.Her şey çok iyi gidiyordu.Ta ki düne kadar.Bilgisayarda geziniyordum bi baktım bi sürü açık saçık güzel kadın fotoğrafları indirmiş eşim.Ben kilolu bi kadınım gebelikte çok kilo aldım ve veremedim.Bende sordum bunlar ne diye bana cevabı sen de kadın mısın oldu?Çok üzüldüm ve kırıldım.İşe geldim ama moralim sıfır.Herşeye yetişiyim derken kendimi unutmuşum.

arkadaşların dedği doğru sen adam mısın demeliydin,ama bundan sonra kendiniz için kendinize bakın kilo verin

Yok ama bune küstahlık ayıp ya eşine söyleneçek sözmü üzüldüm canım senin adınada nedinir böyle kaba birinede sende adam mısın desen e onun dediginden farkı kalmazki

Sende erkekmisin derdim kenan imirzaliglunun resimni asardim bi guzel hatta bilgisayara sende indir daha eglenceli guzel olur senin ne duruma dustugunu anlasin kimsede makyaj olmasa surata bakilmaz her erkek bakimla sevecekse hic sevmesin hic gelmesin eskilerde bakimmi varmis adamlar yine severmis yine severmis evliligide 40yil surermis onlara bakip senin kadinligina laf solicekse ilk kendini yargilasin sana da dokunmasin inat zayifla makyaj bakim yap bakalim

Son düzenleme:
Bebeğiniz olalı ne kadar oldu? Bu çok ağır bir söz.

Begenemedinmi adamin dibi deseydin erkek adam karisina bunu soylermi zevkine kilo almamissin herhalde ona dunyanin en guzel hediyesini vermissin yazik

bakimsiz kadin butun erkekleri uzaklastiran bir durum
sac boyasi agda temiz kokmak
en azindan hafif makyaj
bende ilk dogumdan sonra kg verdim ama simdi yine aliyorum
ama vermek icin caba harcamaliyiz

esinize gelince ben herhalde cok buyuk tepki gosterir kafasina birsey gecirirdim
uzunca bir surede surunmesi sart
cok ayip etmis

Kadın mısın kelimesi çok çirkin bir kelime bebek gebelik derken duygusal değişimler yıpratmış olabilir seni normal olarak , eşin ne derece kendisine bakıyor ? öte yandan bakımsız bi kadın olduysan tek suçlu taraf eşin de değil özeleştiri yapma vakti..

Onun için değil ama kendin için bakım yap yap ki söylediğine pişman olsun

Onun degil canim senin ne dusundugun onemli sen kadinmisin sorusuna verecegin en guzel cevap ben cok guzel bir kadinim cok guzel bir anneyim olsun begenmeyen de s...sn gitsin

Bu nasıl bir küstahlık. Hem aldatırcasına başka kadın resimleri hemde hakaret. Ölüm istiyor olmalı bu adam.

Affedersin ama oha sen nesin insan olmadığın kesinleşti defol git şerefsiz derdim kapı dışarı ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…