Kızlar merhaba epeydir yazmamıştım.Her şey çok iyi gidiyordu.Ta ki düne kadar.Bilgisayarda geziniyordum bi baktım bi sürü açık saçık güzel kadın fotoğrafları indirmiş eşim.Ben kilolu bi kadınım gebelikte çok kilo aldım ve veremedim.Bende sordum bunlar ne diye bana cevabı sen de kadın mısın oldu?Çok üzüldüm ve kırıldım.İşe geldim ama moralim sıfır.Herşeye yetişiyim derken kendimi unutmuşum.
Kızlar merhaba epeydir yazmamıştım.Her şey çok iyi gidiyordu.Ta ki düne kadar.Bilgisayarda geziniyordum bi baktım bi sürü açık saçık güzel kadın fotoğrafları indirmiş eşim.Ben kilolu bi kadınım gebelikte çok kilo aldım ve veremedim.Bende sordum bunlar ne diye bana cevabı sen de kadın mısın oldu?Çok üzüldüm ve kırıldım.İşe geldim ama moralim sıfır.Herşeye yetişiyim derken kendimi unutmuşum.
nasıl bir hödüklüktür ki bu
pessss
açıkcası bu tek cümle bile evliliği sarsmaya yeter
cevap :
HEM ANNE HEM İŞ KADINI HEMD EV HANIMIYIM
BENDEN DAHA KADINSI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜKLERİNİN
SADECE VAJİNALARINDA SAKLI BİR CİNSİYETLERİ VARKEN
SEN BANA SENDE KADINMISIN DİYORSAN
KADINSILIĞIMIN FARKINA VARACAK BİR ADAM OLMADIĞIN İÇİNDİR
ooooooooooooooooKızlar merhaba epeydir yazmamıştım.Her şey çok iyi gidiyordu.Ta ki düne kadar.Bilgisayarda geziniyordum bi baktım bi sürü açık saçık güzel kadın fotoğrafları indirmiş eşim.Ben kilolu bi kadınım gebelikte çok kilo aldım ve veremedim.Bende sordum bunlar ne diye bana cevabı sen de kadın mısın oldu?Çok üzüldüm ve kırıldım.İşe geldim ama moralim sıfır.Herşeye yetişiyim derken kendimi unutmuşum.
Verilmesi gereken cevabı arkadaşlar vermiş zaten ama benim merak ettiğim ne yapmayı düşünüyor sunuz?Kızlar merhaba epeydir yazmamıştım.Her şey çok iyi gidiyordu.Ta ki düne kadar.Bilgisayarda geziniyordum bi baktım bi sürü açık saçık güzel kadın fotoğrafları indirmiş eşim.Ben kilolu bi kadınım gebelikte çok kilo aldım ve veremedim.Bende sordum bunlar ne diye bana cevabı sen de kadın mısın oldu?Çok üzüldüm ve kırıldım.İşe geldim ama moralim sıfır.Herşeye yetişiyim derken kendimi unutmuşum.
Hmm hemen bakıyorum..eski konularına baktımda senin kocan zaten çok sorunlu biri, bu adam seni gram sevmiyo sana gram saygısı yok, hala ne diye bu adamın yanında kalıyosun yazık günah değilmi, arkadaşlar eski konularına göz atın konu sahibne çok kızacaksınız, şuan başına ne geliyorsa yani bu hakaretli duyuyorsa hepsini baştan sona hakediyor , kocası zaten hıyarın teki, terbiyesiz pislik bir insan ve konu sahibi işi gücü olmasına ragmen bır mesleği var , hala bunları çekiyor pesssss! yahu pessss yaniii, daha ne diyim iyi oluyor böyle canına okusun yakında daha beter aldatır sizi böyle hiçbişey yapmadan bekleyin tamammı boşanmak diye bir şey var bu dünyada.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?