eşin neymiş erkek mi. bunu bir kadına diyen erkek değil zavallıdır.Kızlar merhaba epeydir yazmamıştım.Her şey çok iyi gidiyordu.Ta ki düne kadar.Bilgisayarda geziniyordum bi baktım bi sürü açık saçık güzel kadın fotoğrafları indirmiş eşim.Ben kilolu bi kadınım gebelikte çok kilo aldım ve veremedim.Bende sordum bunlar ne diye bana cevabı sen de kadın mısın oldu?Çok üzüldüm ve kırıldım.İşe geldim ama moralim sıfır.Herşeye yetişiyim derken kendimi unutmuşum.
bu adama spor yapsan bulur yine bir şey. mesela burnuna bak der,dudağına der. serde öküzlük var çünküYok spora git yok bakım yap yok kilo ver. Bunlar şu durumda yapılabilecek öneriler bazılarımıza göreBunu anlamam mümkün değil. Eşi der bak hayatım acaba biraz kilo mu versen bakım mı yapsan tamam ama bu düpedüz öküzün önde gideni bu adama spor yapsan nolur yapmasan nolur. Vücudu güzel olan kadınlara bakıp demiş ki sen de kadın mısın? Azıcık bakım yap arkadaşım diye gelen yorumları ağzım açık okuyorum.
Ha konu sahibi sana da şu lafı söylemek istiyorum, bir insanın önce kendisine saygısı olacak. Senin kendine saygın olsaydı o adam da sana saygı duyardı. Adam sana yapmadığını bırakmamış sen hala siz olsanız napardınız diye soruyorsun. Sen bu adama katlan üstüne bir de çocuk yap sonra da sızlan. Bir adım atmayacaksan burada bunca insanı da sinir etmeye hakkın yok. Gerçekten yok.
İzgü arkadaşın uyarmasıyla konularınıza baktım ve böylekaldım.
Hanımefendi siz tüm bu yaşadıklarınıza rağmen nasıl evli kalıyorsunuz bu adamla?
Birde hala bu adamdan 2. Çocuk mu istiyor sunuz? Tüp bebek ile ilgili konunuz var da..
Mesleğiniz var öğretmensiniz biraz aklınızı başınıza alın,neden katlanıyor sunuz hala bu herife?
İnanamıyorum cidden inanamıyorum..
Açıkçası ben hemen boşanma taraftarı değilim ama önceki konunuzu da düşününce bu adamın size saygısı ve sevgisi kalmamış cinsel hayatınız nasıl bilmiyorum tabi. Burdan bakınca saygısız bi adam ve ona kölelik yapan bi kadın görünüyor üzüldümKızlar merhaba epeydir yazmamıştım.Her şey çok iyi gidiyordu.Ta ki düne kadar.Bilgisayarda geziniyordum bi baktım bi sürü açık saçık güzel kadın fotoğrafları indirmiş eşim.Ben kilolu bi kadınım gebelikte çok kilo aldım ve veremedim.Bende sordum bunlar ne diye bana cevabı sen de kadın mısın oldu?Çok üzüldüm ve kırıldım.İşe geldim ama moralim sıfır.Herşeye yetişiyim derken kendimi unutmuşum.
Zaten o terbiyesizlikteki adama güzelleşmek bir nevi mazoşizm olur.Nesine gerek güzel kadın o kaba herifin allahaşkına dimi.Yok spora git yok bakım yap yok kilo ver. Bunlar şu durumda yapılabilecek öneriler bazılarımıza göreBunu anlamam mümkün değil. Eşi der bak hayatım acaba biraz kilo mu versen bakım mı yapsan tamam ama bu düpedüz öküzün önde gideni bu adama spor yapsan nolur yapmasan nolur. Vücudu güzel olan kadınlara bakıp demiş ki sen de kadın mısın? Azıcık bakım yap arkadaşım diye gelen yorumları ağzım açık okuyorum.
Ha konu sahibi sana da şu lafı söylemek istiyorum, bir insanın önce kendisine saygısı olacak. Senin kendine saygın olsaydı o adam da sana saygı duyardı. Adam sana yapmadığını bırakmamış sen hala siz olsanız napardınız diye soruyorsun. Sen bu adama katlan üstüne bir de çocuk yap sonra da sızlan. Bir adım atmayacaksan burada bunca insanı da sinir etmeye hakkın yok. Gerçekten yok.
Aslına bakarsanız çok problemli bi evliliğim vardı.ben düzeldiğini sanıyordum ama;
Şöyle anlatayım kaynanam geldi gezdirecekmişiz.Neyse bi ihtiyacımız için ayrılan parayı sevgli eşim kaynanamı gezmeye harcadı şimdi elde avuçta yok.markete gitsem ondan başka para yok diye bana söyleniyor.Neyse gezdirdi tozdurdu.Ancak gezmeler anneyle planlandı bana sorulmadı dışarda gezerken kol anne omzunda oğlumla ben arkada geliyoz mu gelmiyoz mu umrunda değil.Arabada vites değişirken kazara bi şeyi ellesem azarlamalar anası yapsa anacığım yapma olur mu diye müthiş bi kibarlık abidesi.anasına eliyle yemek yedirmeler herşeyi ona göre ayarlamalar falan.beni milletin ve anasının yanında sürekli azarlamalar.Sanki ben torun bakan babaanne annesi ise karısı gibi.ben arabada öne binsem gene mi öne bindin diye çıkışıyor annesi binse buyur xxx sultan.Kızlar valla sinirden ellerim tir tir titriyor.Ne yapsam bilemiyorum 7 yıla girdik ama onca eziyetine rağmen düzelir mi dedim olmuyor.
Lütfen yarumlarınızı bekliyorum abartıyor muyum gerçekten.sakinliğimi koruyamıyorum.
buda eski konusu , kocasınız ne olduğu belli hala boşanmamış neyi bekliyor anlamadım... sizi anlamakta güçlük çekiyorum mazoşistmisiniz , hoşunuzamı gidiyo hakaret işitmek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?