SEN KADIN MISIN DİYENE CEVABINIZ NE OLURDU?

Aslına bakarsanız çok problemli bi evliliğim vardı.ben düzeldiğini sanıyordum ama;
Şöyle anlatayım kaynanam geldi gezdirecekmişiz.Neyse bi ihtiyacımız için ayrılan parayı sevgli eşim kaynanamı gezmeye harcadı şimdi elde avuçta yok.markete gitsem ondan başka para yok diye bana söyleniyor.Neyse gezdirdi tozdurdu.Ancak gezmeler anneyle planlandı bana sorulmadı dışarda gezerken kol anne omzunda oğlumla ben arkada geliyoz mu gelmiyoz mu umrunda değil.Arabada vites değişirken kazara bi şeyi ellesem azarlamalar anası yapsa anacığım yapma olur mu diye müthiş bi kibarlık abidesi.anasına eliyle yemek yedirmeler herşeyi ona göre ayarlamalar falan.beni milletin ve anasının yanında sürekli azarlamalar.Sanki ben torun bakan babaanne annesi ise karısı gibi.ben arabada öne binsem gene mi öne bindin diye çıkışıyor annesi binse buyur xxx sultan.Kızlar valla sinirden ellerim tir tir titriyor.Ne yapsam bilemiyorum 7 yıla girdik ama onca eziyetine rağmen düzelir mi dedim olmuyor.

Lütfen yarumlarınızı bekliyorum abartıyor muyum gerçekten.sakinliğimi koruyamıyorum.

buda eski konusu , kocasınız ne olduğu belli hala boşanmamış neyi bekliyor anlamadım... sizi anlamakta güçlük çekiyorum mazoşistmisiniz , hoşunuzamı gidiyo hakaret işitmek....

Gercekten kirici...ama hamilelik bahane degil.bir kadin kendine bakmali..ole kadinlar goruyorum hamile kaldim 100 kilo oldum diyor..100 kilo arkadaslar yapmayin etmeyin..evlenince kendinizi saliyorsunuz.cok yanlis...hem sagligina yazik.seven her halinle sever diye birsey yok...erkekler once gorsel olarak etkilenmek ister...tabi bu sekilde konusmasi kirici..m

Terbiyesiz! Burada ben üzüldüm seni hiç düşünemiyorum.
Kısasa kısas sen de aynısını yap.

Hatta evde yaptığın bütün işleri bir süreliğine bırak bakalım kadın mısın değil misin anlasın.

İzgü arkadaşın uyarmasıyla konularınıza baktım ve böylekaldım.
Hanımefendi siz tüm bu yaşadıklarınıza rağmen nasıl evli kalıyorsunuz bu adamla?
Birde hala bu adamdan 2. Çocuk mu istiyor sunuz? Tüp bebek ile ilgili konunuz var da..
Mesleğiniz var öğretmensiniz biraz aklınızı başınıza alın,neden katlanıyor sunuz hala bu herife?
İnanamıyorum cidden inanamıyorum..

eşin neymiş erkek mi. bunu bir kadına diyen erkek değil zavallıdır.
hoş o sanki apollonmu.

Anası nasılmış?Angelina Jolie mi ?Babası anasına öyle dese incinmeyecek demekki Anaları mankenmiş gibi kadınlarını beğenmezler hesapta.Geçin bunları .

"Ben nur topu gibi çocuk doğurdum senin gibi erkeği evlat sahibi yaptım. Asıl sen adam mısın?" diye sorar. Bir daha onu görmezden gelirdim.
Çocuğu haftanın en az üç günü birine emanet edip hemen bir spor salonuna kayıt yaptırırdım.

Bardağın dolu tarafına da bakmalı. Eşinin öküzlüğü senin silkinmene yaramıştır. Evet çocuk olunca çok zor ama imkansız değil.

Böyle tiplere ne yapsan yaranamazsın. Kendi hayatına bak. Çocuğunla mutlu ol.

Yok spora git yok bakım yap yok kilo ver. Bunlar şu durumda yapılabilecek öneriler bazılarımıza göre Bunu anlamam mümkün değil. Eşi der bak hayatım acaba biraz kilo mu versen bakım mı yapsan tamam ama bu düpedüz öküzün önde gideni bu adama spor yapsan nolur yapmasan nolur. Vücudu güzel olan kadınlara bakıp demiş ki sen de kadın mısın? Azıcık bakım yap arkadaşım diye gelen yorumları ağzım açık okuyorum.

Ha konu sahibi sana da şu lafı söylemek istiyorum, bir insanın önce kendisine saygısı olacak. Senin kendine saygın olsaydı o adam da sana saygı duyardı. Adam sana yapmadığını bırakmamış sen hala siz olsanız napardınız diye soruyorsun. Sen bu adama katlan üstüne bir de çocuk yap sonra da sızlan. Bir adım atmayacaksan burada bunca insanı da sinir etmeye hakkın yok. Gerçekten yok.

Boşanırsanız aileniz arkanızda olacakmış, öğretmensiniz ama hala neyi beklediğinizi anlayamadım ben.

bu adama spor yapsan bulur yine bir şey. mesela burnuna bak der,dudağına der. serde öküzlük var çünkü

sen erkekmısın
su gobegındekı kıllara bak
bel altı vurur hareket ederdm galba

çocuğunda vebaline girecek yazık lütfen bir kadınlık gururumuz olduğunu unutmayalım hanımlar.

Açıkçası ben hemen boşanma taraftarı değilim ama önceki konunuzu da düşününce bu adamın size saygısı ve sevgisi kalmamış cinsel hayatınız nasıl bilmiyorum tabi. Burdan bakınca saygısız bi adam ve ona kölelik yapan bi kadın görünüyor üzüldüm

Zaten o terbiyesizlikteki adama güzelleşmek bir nevi mazoşizm olur.Nesine gerek güzel kadın o kaba herifin allahaşkına dimi.

Eski konularından anlaşılıyor ki sen bile isteye bu adamı çekiyorsun sen böyle ezilersen,

adam da pek tabi ezer,çocuğunuza yazık.

Açıkçası nerden başlasam bilemiyorum.Ev alana dek sorunlarımız bu denli çok değildi sanırım.borcumuz çok yarısı onun yarısı benim.Kendim öğretmenim maaşım var işimde şükür ama yetmiyor huzurlu olmaya.Beni çok hırpaladığı için hesap kartımı ve net bankacılığı şifremi değiştirdim diye beni evden ss....etmesiyle başlayayım.Bana takılan altınlarla alınan arabaya sürekli derki benim benden izinsiz alamazsın.Bi gün aldım diye boğazımı öyle bi sıkmış ki morardı.(bende ona hediye telefon almak için avm ye gitmiştim.)Memleketine götürdü iki kere ikisinde de dövdü birinde bana sormadan anasına çocuğu bırakmaya kalktı oğlan 3 yaşında o zaman babannesi ilk kez görüyo oğlanı o zaman. o kadar tip bi kadındır bende kızdım o mu baktı bu zaman dek te bırakacaz dedim diye çeneme ymruk attı.İkincisi daha vahim sigara içiyomuşum ailesinin önünde onu rezil etmişim pislikmişim.Ben onla evlendiğimde sigara içiyodum zaten yeni değil yani bilerek aldı boğazımı sıkıp duvara vurdu beni.aradakileri sayamıyorum bile.Olaylar kayınvalidemin gelmesiyle tavan yatı.Sömestrde temzilik yapıyorum boyun fıtığı var kollarımla uzun süre bişey yaptımmı ağrısından uyuyamıyorum.Gel beraber koltuk silelim dedim anasıda erkeğe karı gibi temizlik yaptırıldığını sizde görüyom deyince kavga ettik.gene tartakladı tabi.Bende aldım oğlanı çıktım.Gidecek yer yok borçtan para kalmıyo kahretsin ki geri döndük.Evden çıkıp giden kadına orospu derlermiş öyle gücüme gitti ki anlatamam.Anasıda bunları zamanında bırakıp gitmiş 4 yıl kadar oda mı öyle yani şimdi dedim ses yok.Ona ne yapasa yapsın laf yok.kaynanam dul bi kadın bütün gün oturur bi çöp kaldırmaz evde akşam benden yemek,Ev toplama gibi bütün işleri beklerler.Neyse bu pazar başladı rahatsızlandım yatıyorum kalktım yemek yaptım o halimle yediler içtiler oğlan uyurken yaptığım herşeyi götürmüşler bi makarna kalmış söylemesi ayıp bi tabakbu kadında hasta ne yer ne içer dememişler yaptığımı yemişler geberesiceler..bende eşime dedim ki az bi hava alalım mı bunaldım.tamam dedi normalde gezdirmez beni anasıyla gezmek daha çok işine gelir nedense.çıktık neyse bende dedim ki oğlana bi pizza alalım mı yesin dedim.Amanın bıkmış benim masraflarımdan masraf dediği 2 ayda bir dışarda yediğimiz yemeği söylüyor.Üstüme başıma bi şey almam hep eskileri giyer dururum.Ama anasına iki güne bi sigara alınır gezd,irilir onlar masraf değil görevdir.Hastayım derim beni doktora götür öf sık dişini der.Anası 2 aydır bizde 10 defa doktora gitmiştir sevgili kocam da götürmüştür.Her neyse anasına sigara alındı sinirle pizzacını önünde durdu s.... al gel dedi.Bende sen al hastayım görmüyo musun dedim suratıma yumruk vuracak gibi yapınca tamam defol git ben yürüyecem dedim zar zor o halimle eve geldim.gelir gelmez üzerime yürüdü orospu karılar gibiymiş arabadan nasıl iner gelirmişim.Hakeettim mi ben bunları dedim aldım elime bi kutu hap oğlum olmasa mutfakta içerdim herhalde.hastaydım işten geldim ateşim çıkmış 39 a kadın yemek hazırladı seslenmeden bana ve oğluma ,yediler içtiler .kalktım doyurdum evladımı ama öyle moralim bozuldu ki anlatamam.Yattılar oturma odasına bende çocuk odasında oğlumla oturdum.neyse atlamadım bi türlü bi nane limon kaynatıp al şunu da iç demediler ama keser döner sap döner gün gelir devran döner.Allah a havale ediyorum...Ama artık kayınvalidemi sevme ihtimalim kalmadı.Sürünsemde böyle bi adamla da ömür geçmez.Boşanmayı iyice kafama koydum kopsun inceldiği yerden.

bu olaylardan sonra boşanma kararı almıştık. eşim olacak zat evden gidecekti ancak gitmedi.Özür falan da dilemedi.Sadece olanları annemlere anlattım.Onlarda bunu arayıp tehdit etmişler.Süt dökmüş kedi şu an.Ama her seferinde beni suçlayıp duruyor.Eş olarak iyi değiliz çok yalnız ve mutsuzum açıkçası.Sanki fırtına öncesi müthiş bi sessizlik var.anası olacak bayan demediğim şeyleri dedi diye lanse edip,evi sat arabayı sat ver şuna yarısını da boşan deyip duruyo bende duyuyorum kendi evimde.gidene dek böyleydi durum.kadın gitti şu an ses seda yok eşimde.Seni seviyorum diyor ama her fırsatta beni suçlayıp anasını el üstünde tutuyor.çocuklada pek ilgilenmiyor zaten, aslında dibe vurmuş durumdayız aynı evin içinde neden hala birlikteyiz bilemiyorum.dövmelerini bile sen susmadın tahrik ettin ondan oldu diyor.kendini eleştirmek yok,sürekli bana karşı suçlamalar mevcut.kafam karışık sağlıklı düşünmek için kendime zman tanıdım.sadece bekliyorum 2 güne bir nöbette olduğundan görüşmüyoruz da çok...nağayım kızlar ben önerilerinize ihtiyacım var.Şimdiden hakediyon diyenleri duyar gibiyim ama oğlum var en çokta ona acıyor içim.

daha önceki konularınızdan biri. dayak yemişsiniz. bu adamla evliliğe devam ediyorsunuz ne diyeyim şimdi

Biraz önceki tavsiyemin kifayetsiz olduğunu anladım.
Olayı yüzeysel değerlendirmişim. Malesef konu sahibinin bir arpa boyu yol gidemeyeceğini fark ettim.

Zaten kendisi cevap da yazmıyor. Muhtemelen sadece okuyacak ve bir daha ki konuya kadar kapanacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…