Sen kimsin abimisin ?

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.368
333
Merhaba arkadaslar,

O kadar moralim bozukki anlatamam.. benim bir tane abim var ilk evliligimde sorun cikaran, eski esi tanimak bile istemeyen.. dugunume gelmeyen.. her neyse bu hikaye bosanmayla sonuclandi zaten.. KONU DIGER BOLUMDE BASLIYOR

Simdilerdeyse hayatimda biri var ciddiyete dogru gidiyoruz Allah nasip ederse, ailemle tanistirdim ailemin onayini aldim sukur.. abimin sirketi var arkadasiyla ortak yonetir.. Ortada hol yol yumurta yokken, yengeme demiski o benden is dilenirse ruyasini gorur onlara is mis yok demis benim sirketimde demis.. beni ilgilendirmez o demis.. dugununede gelmeyecegim demis.. yengeme sen gidersin demis, sanki yarin evleniyorum Tovbe yaaaa... yengemde Masallah'i var herseyi abime iletir A'dan Z'ye birde mesaj atmis bana aaa kusura bakma cok alindin, moralin bozuldu, bilseydim soylemezdim diye.. Inanirmisiniz cocuklarini kendi cocuklarim gibi gorurum, onlara hediye alirim, yediririm iciririm gezdiririm ama nafile... artik evlerine adim atmayi dusunmuyorum.. bende hata...

Ki abinin mutlu olmasinin en buyuk sebeplerinden bir tanesi benim, esiyle onu ben tanistirdim.. ne zaman ailemin karsisina birine cikarsam abim sorun cikartiyor.. sanki bizde kendinden is dilenecekmisiz gibi konusmus.. bundan dolayi moralim cok bozuk... annemi aradim annemde tabiki oglu ya sonucta bosver vs dedi.. annemede kizdim.. yahu simdi soruyorum bu sahiz kim benim kardesimmi, yoksa bana dusmanmi ? Ki sevgilimi bile tanimiyor henuz konusmusluklari bile yok.. simdi ben kalkip sevgilimi abimle nasil tanistirayim ??? tabikide sevgilime birsey soylemicem ama yeter artik ..

Bu adamin totosunu kim arşa cikardi. İş lazim oldugunu nerden cikardi, egoya bak.
Yani sevgilim benim oldugum sehire gelecek evlendikten sonra Insallah, hani is bulamazsa benden istemesin ruyasinda gorur onlara is mis yok ne halleri varsa gorsunler demis.. totosunu kim kaldirdi bende anlayamadim peki yengeme ne demeli, herseyi anlatir kocasina...

Eş adayınızın işi mi yok, neden öyle bir çıkış yapmış?

Ve eğer abiniz hakikaten böyle ise görüşmeyin olsun bitsin. Koyun mesafeyi, anne babanız onayladıysa o az ötede bağırıp çağırsın, karışmasın..
Abi ise abilik yapsın. Yok değilse gölge etmesin.

Siz çalışıyor musunuz? Abiniz durduk yere 'benden iş isteyecek bunlar' diye niye tribe girdi ki?

Siz çalışıyor musunuz? Abiniz durduk yere 'benden iş isteyecek bunlar' diye niye tribe girdi ki?
Ben calismiyorum, sevgilim calisiyor ama evlendikten sonra benim oldugum sehire gelecegi icin abim bu laflari soylemis.. sanki sirketinin kapisinin onunde is dilencez...

abınle konusmayı denedınmı hıc?
hayırdır böyle böyle demıssın,senden bişey istedıgımı hatırlamıyorum he istesem bile sen benım abımmısın düşmanımmı??
biz kardeşiz hatırlatayım de

Cunku benim gibi bir kardes bulmusta bulaniyor.. ciddi soyluyorum .. hayatimda hep durust sekilde ilerledim.. ama nafile simdi bu laflar neyin nesi ??? anlam veremiyorum zaten yillardir konusmaz benimle..
Kendini size karşı ezik hissediyor gibi. İş dilenme lafı bi kere çok yanlış. Kendini çok yükseklerde görüyor sizi de muhtaç göstermeye çalışıyor aklınca. Valla bu abiyle arkadaşınızı ayak üstü tanıştırın en mantıklısı bu.

Yazdıklarınıza göre söylüyorum abinizle aranızda ciddi iletişim problemi var ve belki aile bağlarınız samimi değil sizin yerinizde olsam abimle konuşur abi böyle demişsin neden böyle söyledin düşündün diye sorardım.

Yengeniz bu konuda eşine ne anlatmış da öyle olmuş onu anlamadım.
Birseyler soylemiski oda bu laflari soylemis, sadece sevgilin hakkinda konustum abinle.. hic birsey bilmek istemiyor ve bana bunlari bunlari soyledi dedi... zaten yengeme ne soylersen gider hemen kocasina yetistirir..

Birseyler soylemiski oda bu laflari soylemis, sadece sevgilin hakkinda konustum abinle.. hic birsey bilmek istemiyor ve bana bunlari bunlari soyledi dedi... zaten yengeme ne soylersen gider hemen kocasina yetistirir..

Tamam yani olayın bir başı var. Ne söylemiş olabilir ki abinizin ondan iş isteyeceğinizi sanmasına sebep olacak. Sizin öyle bir ihtimalinzi var mı? Varsa bile bu saatten sonra hiç eyvallahınız olmasın.

Simdi sevgilim yarin bir gun abinle tanismak isterim derse ben ne cevap verecem ? Yok abim bunu dedi diyemem, yada abimin umrunda bile degilsin diyemem .. hani huzursuzluk cikacakya :(

Niye kendi kendine coşuyor ki sanki abiniz fabrikatör de onun fabrikasından başka çalışacak yer yokmuş gibi :kahve:

Tamam yani olayın bir başı var. Ne söylemiş olabilir ki abinizin ondan iş isteyeceğinizi sanmasına sebep olacak. Sizin öyle bir ihtimalinzi var mı? Varsa bile bu saatten sonra hiç eyvallahınız olmasın.
Yok canim bizim oyle bir ihtimalimiz bile soz konusu olamaz.. sirketide kendinin olsun, parasi puluda umrumda degil.. yengem konunun basini soylemedi.. direk bunlari bunlari soyledi dedi.. moralim alt ust oldu, aglayasim geldi, resmen ezik hissettim kendimi...

Back
X