Sen kimsin abimisin ?

Niye kendi kendine coşuyor ki sanki abiniz fabrikatör de onun fabrikasından başka çalışacak yer yokmuş gibi :kahve:
Bu konuyuda dusunmustur aklinca, bunlar yarin benim kapima gelip is dilenecek demistir... basima bela olacaklar demistir... bu laflarida buna gore siralamistir... evlerine adim atmayi dusunmuyorum artik bitti.. ben yengemede soyledim, evlenirsem esimi alip evinize gelmem dedim... bu kadar yeterli dozumu aldim fazlasiyla..

Yok canim bizim oyle bir ihtimalimiz bile soz konusu olamaz.. sirketide kendinin olsun, parasi puluda umrumda degil.. yengem konunun basini soylemedi.. direk bunlari bunlari soyledi dedi.. moralim alt ust oldu, aglayasim geldi, resmen ezik hissettim kendimi...
Bence abinizle kesin şekilde konuşun belki yengeniz eksik veya abartılı anlatıyor çevremde çok gördüm böyle şeyler yüz yüze gelince işin farklı yerde olduğunu görürsünüz yada gerçekten abinizde sıkıntı var.

Bence abinizle kesin şekilde konuşun belki yengeniz eksik veya abartılı anlatıyor çevremde çok gördüm böyle şeyler yüz yüze gelince işin farklı yerde olduğunu görürsünüz yada gerçekten abinizde sıkıntı var.
Abimin karsisina 4 4 lukte cikarip tanistirsam, umrunda olmaz.. halbuki simdilerde mutluysa benim sayemde, karisiyla onu ben tanistirdim.. bu kadar iyiligin uzerine bu laflar fazla artik..

abinin gtünün arşa değmesi umrunda olmamalı.boşver. sidik mi yarıştırıyor senle.sen şirket sahibi olmadan daha zenginsin heralde ondan.yoksa neden böyle yarışa çıksın.bazı insanları para bile doyuramıyor.

görüşme. yengene de mesafe koy.
Bu laflardan sonra, evlerine adim atmam hata olur zaten.. bana dediki gel bize gidelim, yok dedim islerim var benim dedim.. sonra mesaj atmis kusura bakma moralinin bozulacagini bilmiyorum filan.. demekki onlarin gozunde ben ezigim.. bunu bugun cok iyi anladim..

Abin bunları söylemişse bile yengenin sana
olduğu gibi anlatması çok düşündürücü.
İnsan söylerken utanır eşi adına.
İş miş dilenmesinler falan..
Daha çok yenge endişeli gibi :)

ilk aklıma bu geldi
yenge hepten endişeye düşmüş gibi
sanki mal varlığı paylaşılacak kardeşine bu hisseyi vermeden aman engelleyeyimde ara bozulsun gibi...
Neyse konu sahibi aldırmayın kimseden iş miş dilendiğimiz yok Allah a şükür diyin çıkın
Ki madem böyle bir abi nezaketen tanıştırırsın olmadı bir havalandı yoluna bak ben insanlığımı yaptım ama sen anlamadın der çıkarsın işin içinden

ilk aklıma bu geldi
sanki mal varlığı paylaşılacak kardeşine bu hisseyi vermeden aman engelleyeyimde ara bozulsun gibi...
Neyse konu sahibi aldırmayın kimseden iş miş dilendiğimiz yok Allah a şükür diyin çıkın
Ki madem böyle bir abi nezaketen tanıştırırsın olmadı bir havalandı yoluna bak ben insanlığımı yaptım ama sen anlamadın der çıkarsın işin içinden

Yani bilemiyoruz tabi ama bana daha çok
mesajı yenge vermek istemiş gibi geldi :)

Aslında Şöyle kelli felli bir adam bulacaksın o abin kedi gibi dolanacak peşinizde bir zamanlar fakir ama gururlu bir kız vardı diye geri döneceksin şaka şaka ama sen yinede bir düşün derim. Fazla malına mülküne güvenmesin
güzelliğine güvenme bir sivilce yeter , malına güvenme bir kıvılcım yeter demişler.
Allah seni ona muhtaç etmesin.

ilk aklıma bu geldi
Aynen canim ... yengem ilk evlendigimde gitmis sevgilimin oldugunu abime soylemis benden habersiz, o onun arkadasi degil, sevgilisi demis.. abimde bundan yola cikarak, dugunume bile adim atmamisti, eski esle tanismak bile istememisti, yine kotu ben oldum, guya onun dusuncelerini ezip gectim konumuna getirdiler beni, o donemler aileminde rizasi fazla yoktu evlilik isine neyse bosandim her insan hata yapabilir .. ama simdiki iliskimde, ailemin rizasini 100% aldim, olumlu hersey..

Yengem sunuda soyledi "buraya alisamaz o bence, zor gozukuyor dedi".. bende dedimki is konusunda sorun olmaz kocan var, vs dedim sakasina gulerekten.. bi baktim abin bunlari bunlari soyledi dedi... demekki fesatlik buradan basliyor.. ki yengem ablalarimin aciklarinida, yegenleriminkinide gider kocasina soyler..

Aslında Şöyle kelli felli bir adam bulacaksın o abin kedi gibi dolanacak peşinizde bir zamanlar fakir ama gururlu bir kız vardı diye geri döneceksin şaka şaka ama sen yinede bir düşün derim. Fazla malına mülküne güvenmesin
güzelliğine güvenme bir sivilce yeter , malına güvenme bir kıvılcım yeter demişler.
Allah seni ona muhtaç etmesin.
Amin cnm dedigim gibi kuru ekmekte yerim ama onun kapisina gitmem, dilenmem..

Aynen canim ... yengem ilk evlendigimde gitmis sevgilimin oldugunu abime soylemis benden habersiz, o onun arkadasi degil, sevgilisi demis.. abimde bundan yola cikarak, dugunume bile adim atmamisti, eski esle tanismak bile istememisti, yine kotu ben oldum, guya onun dusuncelerini ezip gectim konumuna getirdiler beni, o donemler aileminde rizasi fazla yoktu evlilik isine neyse bosandim her insan hata yapabilir .. ama simdiki iliskimde, ailemin rizasini 100% aldim, olumlu hersey..

Yengem sunuda soyledi "buraya alisamaz o bence, zor gozukuyor dedi".. bende dedimki is konusunda sorun olmaz kocan var, vs dedim sakasina gulerekten.. bi baktim abin bunlari bunlari soyledi dedi... demekki fesatlik buradan basliyor.. ki yengem ablalarimin aciklarinida, yegenleriminkinide gider kocasina soyler..

hım demekki rahatsızlık duydu bu sözünüzden
Bende neden böyle bir kelime kullandı dedim iş konusunda abiniz !
Keşke bu espriyide sayın yenge hanıma yapmasaydınız
şimdikinin işi gücü yok mu,
evet herkes hata yapabilir tabiki olabilir insanız sonucta
önemli olan tekrar aynı hatayı yapmamamız

hım demekki rahatsızlık duydu bu sözünüzden
Bende neden böyle bir kelime kullandı dedim iş konusunda abiniz !
Keşke bu espriyide sayın yenge hanıma yapmasaydınız
şimdikinin işi gücü yok mu,
evet herkes hata yapabilir tabiki olabilir insanız sonucta
önemli olan tekrar aynı hatayı yapmamamız
Sevgilimin isi gucu var, bende meslegim uzerine is ariyorum zaten.. birikimimde var.. muhtac degilim Allah'a sukur

Merhaba arkadaslar,

O kadar moralim bozukki anlatamam.. benim bir tane abim var ilk evliligimde sorun cikaran, eski esi tanimak bile istemeyen.. dugunume gelmeyen.. her neyse bu hikaye bosanmayla sonuclandi zaten.. KONU DIGER BOLUMDE BASLIYOR

Simdilerdeyse hayatimda biri var ciddiyete dogru gidiyoruz Allah nasip ederse, ailemle tanistirdim ailemin onayini aldim sukur.. abimin sirketi var arkadasiyla ortak yonetir.. Ortada hol yol yumurta yokken, yengeme demiski o benden is dilenirse ruyasini gorur onlara is mis yok demis benim sirketimde demis.. beni ilgilendirmez o demis.. dugununede gelmeyecegim demis.. yengeme sen gidersin demis, sanki yarin evleniyorum Tovbe yaaaa... yengemde Masallah'i var herseyi abime iletir A'dan Z'ye birde mesaj atmis bana aaa kusura bakma cok alindin, moralin bozuldu, bilseydim soylemezdim diye.. Inanirmisiniz cocuklarini kendi cocuklarim gibi gorurum, onlara hediye alirim, yediririm iciririm gezdiririm ama nafile... artik evlerine adim atmayi dusunmuyorum.. bende hata...

Ki abinin mutlu olmasinin en buyuk sebeplerinden bir tanesi benim, esiyle onu ben tanistirdim.. ne zaman ailemin karsisina birine cikarsam abim sorun cikartiyor.. sanki bizde kendinden is dilenecekmisiz gibi konusmus.. bundan dolayi moralim cok bozuk... annemi aradim annemde tabiki oglu ya sonucta bosver vs dedi.. annemede kizdim.. yahu simdi soruyorum bu sahiz kim benim kardesimmi, yoksa bana dusmanmi ? Ki sevgilimi bile tanimiyor henuz konusmusluklari bile yok.. simdi ben kalkip sevgilimi abimle nasil tanistirayim ??? tabikide sevgilime birsey soylemicem ama yeter artik ..
bunların arkasında karısının doldurusu olmasın?

Yengenizin maşallahı var herşey naklen yayın.
Anlamadığım abinizle siz tanıştırdıysanız yengenizdeki bu durumu bilimiyormuydunuz?
Şahsen böyle laf taşıyan biri ile abimi tanıştırmazdım.
Abinizin durumu yanlış anlamayın ama ''görmemişin bir oğlu olmuş çekmiş ç*künü koparmış''.

Düşmana gerek yok yok.
Evde anne baba zaten yetiştirmiş bir tane asıl düşmanı.

Yengenin abartısıda olabilir. Oda pek tekin degil dedigin gibi.

Düşmana gerek yok yok.
Evde anne baba zaten yetiştirmiş bir tane asıl düşmanı.

Yengenin abartısıda olabilir. Oda pek tekin degil dedigin gibi.

Yengenizin maşallahı var herşey naklen yayın.
Anlamadığım abinizle siz tanıştırdıysanız yengenizdeki bu durumu bilimiyormuydunuz?
Şahsen böyle laf taşıyan biri ile abimi tanıştırmazdım.
Abinizin durumu yanlış anlamayın ama ''görmemişin bir oğlu olmuş çekmiş ç*künü koparmış''.
Yengemin bu huyunu bilmiyordum, bilseydim sogurdum kendisinden ve tanistirmazdim..
bir keresindede benimle tartisti durduk yere yani yenge dedigim benden bir yas kucuk kendisi.. teyzesi kizim seni oglumla tanistirmak isterim demisti seni cok sevdim demisti, bende olmaz demistim, evlemeyi dusunmuyorum demistim.. yengem kuplere bindi vay neymis efendim oglan benden kucukmus, ben evlenip bosanmisim, teyzesi saka yapmismis, bu is olmazmis, bagirdi cagirdi.. sanki bende kuzeninin uzerine atladim.. Tovbeee yaaaa

Yengemin bu huyunu bilmiyordum, bilseydim sogurdum kendisinden ve tanistirmazdim..
bir keresindede benimle tartisti durduk yere yani yenge dedigim benden bir yas kucuk kendisi.. teyzesi kizim seni oglumla tanistirmak isterim demisti seni cok sevdim demisti, bende olmaz demistim, evlemeyi dusunmuyorum demistim.. yengem kuplere bindi vay neymis efendim oglan benden kucukmus, ben evlenip bosanmisim, teyzesi saka yapmismis, bu is olmazmis, bagirdi cagirdi.. sanki bende kuzeninin uzerine atladim.. Tovbeee yaaaa
kıskanıyor ve abinizle de aranızı o açıyor yüksek ihtimalle çok saf gördüm sizi

Back
X