- 13 Ocak 2019
- 99
- 66
- 3
- 32
- Konu Sahibi Smrblksr10
-
Çok sığ biryerde yaşıyorum merkeze cok uzaktayım hiç biryere gidemiyorum cocukla. Evde sıkılıyor gezmek istiyor sürekli taksilerle olmuyor. Kendi paramı kazanmalıyım ama nasıl.. işe giremem cocuga bakck kimsem yok evden bişeyler yapmak istiyormEsip ,gürleyip , yağmadiktan sonra yılan dilli olsan ne olur olmasan ne olur abla ..
Adam asagiliyor o az gelirse dövüyor..
Hâlâ diyosun ki çenem yüzünden
Adam karısına değer vermiyor
Ayiktirayim dedim ...
Ayrıca iş yok güç yok
Araba ne gibi bir artı katacak merak ettim .
Daha önemli olan kendi paranızı kazanma kısmını halledin ki
Çocuklarınızın babası yaptığınız zat size Sen kimsin diyemesin...
Merhametliydi iyiydi eskiden diyimÖzünde merhametli olup da siddet hakaret eilimli bir insan nasil oluyor... gerçekten soruyorum yani...
Üzerine bir çöp dahi yok.. alınan herşey evlilikten önce yapılmış. Şirkette ssk lı yani mahkemeye versem asgari ğcretle çalışan birini vermiş olurumNasıl bir insan olduğu yazım şeklinizden belli. Maddi durumu çok iyi demişsiniz 6,5 senedir evli olduğunuz insana. Bir tek o çalışıyor olsa da o ikinizin de parası maddi durumudur.
Bir işe girip birikim yapmaya başlayın. Çocuklarınız da ezilen bir anneyle büyümesin.
Sorun şu ki herşey bekarken yapıldı ve üzerine değil. Ssk ile çalışan biri gibi görünüyor şuan. Çocuk babaya verilirse ben ne yaparm nasıl dayanırımevlendikten sonra alınan her mal ortaktır bu adamın kendi üstüne hiç mi bir şeyi yok neden korkuyorsunuz, boşanmak gibi bi düşünceniz varsa korkmayın. nafaka davasıda açabilirsiniz boşandıktan sonra. mahkeme heyeti durumunuz olmadığından ötürü çocukların velayetini babaya verse bile, baba size bireysel olarak nafaka ödeyebilir eğer karar çıkarsa.
Çok sığ biryerde yaşıyorum merkeze cok uzaktayım hiç biryere gidemiyorum cocukla. Evde sıkılıyor gezmek istiyor sürekli taksilerle olmuyor. Kendi paramı kazanmalıyım ama nasıl.. işe giremem cocuga bakck kimsem yok evden bişeyler yapmak istiyorm
Boşanma kısmına geçecek olursanız zaten avukatınız da söyler. Eve gelen para bellidir faturalar, kredi kartı ekstreleri, araba vs. bunların kayıtlarını tutun asgari ücretle geçinmediği ispatlanmış olur öyle bir durumda.Üzerine bir çöp dahi yok.. alınan herşey evlilikten önce yapılmış. Şirkette ssk lı yani mahkemeye versem asgari ğcretle çalışan birini vermiş olurum
Bunu söylediğiniz iyi oldu çok teşekkür ediyorumBoşanma kısmına geçecek olursanız zaten avukatınız da söyler. Eve gelen para bellidir faturalar, kredi kartı ekstreleri, araba vs. bunların kayıtlarını tutun asgari ücretle geçinmediği ispatlanmış olur öyle bir durumda.
Değilim.. açıktan okuyacak kafa kalmadı ki okadar yorgun ki ruhum kafam basmaz inanın evde birşeyler üretmek istiyorum birikim yapmak istiyorum becerikliyimdir ama be yapmalıyım bilmiyorum ne işiÜniversite mezunu iseniz kpss deneyin .
Değilseniz açıktan okuyun.
Bu süre zarfinda o adami o lazim bu lazım diye yolun ,yolduklarinizi kenara atın..
Aklım basıma geç geldi.. bir süredir yapıyorum birikimArkadaşım,sizin araba kullanamamaktan çok daha önemli dertleriniz var.
Bırakın araba kavgasını,birikim yapın.
Araba sürme isteği gibi şu anda sizin önceliğiniz olmayan konuları gündeme getirip gereksiz yere kavga çıkarmayın.Aklım basıma geç geldi.. bir süredir yapıyorum birikim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?