Sen kimsin o arabayı süreceksin

Smrblksr10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2019
99
66
3
32
eşimle 6.5 yıldır evli ve anneyim
Maddi durumu çok iyi. Lüks bir arabası var.
Yıllardır araba kullanmak istiyorum bugün patladım. Evet daha önce hiç tecrübem yok ama ehliyetim var bana öğret kullanıcam dedim. Kavgaya dönüştü sen kimsin o arabayı süreksin dedi.(aile şirketi var arabayı babası aldı ona babasının üzerine zaten) Bakın benim dilim eşime karşı ilk o başlattıysa yılandır ağzımdan cıkanı kulağım duymaz cok dayak hakaret yemişimdir sırf kimsem yok diye dilim yılan biraz alttan almayı bilmiyorum özünde iyidir merhamelidir ben kışkırtıyorum cocuğum babasız olmaz diye diye kendimi bitirmişim.( asla şiddet uygulamaya hakkı yok). bu yaştan sonra nasıl çalışırım nereye giderim cocuğuma kim bakar mahkeme babaya verir vermese ben nasıl bakarım.. çok incindim kızlar varlık içinde yokluk çekiyorum eve herşey alınır yapar eder ama bunca senede şahsıma aldıgı tek şey cep telefonum.. çalıştırmıyor.. evde bişeyler yapıp satmak, ilerletip organizasyon şirketi kurmak kendi ayakları üzerinde durmak istiyorum.. akıl verin bana cok kırdım ve cok kırgınım...

Son düzenleme:
Esip ,gürleyip , yağmadiktan sonra yılan dilli olsan ne olur olmasan ne olur abla ..
Adam asagiliyor o az gelirse dövüyor..
Hâlâ diyosun ki çenem yüzünden
Adam karısına değer vermiyor
Ayiktirayim dedim ...
Ayrıca iş yok güç yok
Araba ne gibi bir artı katacak merak ettim .
Daha önemli olan kendi paranızı kazanma kısmını halledin ki
Çocuklarınızın babası yaptığınız zat size Sen kimsin diyemesin...

evlendikten sonra alınan her mal ortaktır bu adamın kendi üstüne hiç mi bir şeyi yok neden korkuyorsunuz, boşanmak gibi bi düşünceniz varsa korkmayın. nafaka davasıda açabilirsiniz boşandıktan sonra. mahkeme heyeti durumunuz olmadığından ötürü çocukların velayetini babaya verse bile, baba size bireysel olarak nafaka ödeyebilir eğer karar çıkarsa.

Çok sığ biryerde yaşıyorum merkeze cok uzaktayım hiç biryere gidemiyorum cocukla. Evde sıkılıyor gezmek istiyor sürekli taksilerle olmuyor. Kendi paramı kazanmalıyım ama nasıl.. işe giremem cocuga bakck kimsem yok evden bişeyler yapmak istiyorm

Üzerine bir çöp dahi yok.. alınan herşey evlilikten önce yapılmış. Şirkette ssk lı yani mahkemeye versem asgari ğcretle çalışan birini vermiş olurum

Sorun şu ki herşey bekarken yapıldı ve üzerine değil. Ssk ile çalışan biri gibi görünüyor şuan. Çocuk babaya verilirse ben ne yaparm nasıl dayanırım

Üniversite mezunu iseniz kpss deneyin .
Değilseniz açıktan okuyun.
Bu süre zarfinda o adami o lazim bu lazım diye yolun ,yolduklarinizi kenara atın..

Üzerine bir çöp dahi yok.. alınan herşey evlilikten önce yapılmış. Şirkette ssk lı yani mahkemeye versem asgari ğcretle çalışan birini vermiş olurum
Boşanma kısmına geçecek olursanız zaten avukatınız da söyler. Eve gelen para bellidir faturalar, kredi kartı ekstreleri, araba vs. bunların kayıtlarını tutun asgari ücretle geçinmediği ispatlanmış olur öyle bir durumda.

Bunu söylediğiniz iyi oldu çok teşekkür ediyorum

Üniversite mezunu iseniz kpss deneyin .
Değilseniz açıktan okuyun.
Bu süre zarfinda o adami o lazim bu lazım diye yolun ,yolduklarinizi kenara atın..
Değilim.. açıktan okuyacak kafa kalmadı ki okadar yorgun ki ruhum kafam basmaz inanın evde birşeyler üretmek istiyorum birikim yapmak istiyorum becerikliyimdir ama be yapmalıyım bilmiyorum ne işi

Aklım basıma geç geldi.. bir süredir yapıyorum birikim
Araba sürme isteği gibi şu anda sizin önceliğiniz olmayan konuları gündeme getirip gereksiz yere kavga çıkarmayın.
Biraz politik olun.
Eşiniz,anladığım kadarıyla bencil ve dediğim dedik.
Önceliğiniz para biriktirmek ve kendinize olabildiğince yatırım yapmak olsun.

Eşiniz lüx arabayla gezerken siz nasıl ulaşım sağlıyorsunuz ? Benim eşim benden daha iyisine binmeli demeli erkek adam,bide çocuk varsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…