Sen kısır mısın ?

Allah öyle uygun görmüş... derdim ben olsam...

hatta çok canımı sıkan ukala biri yaparsa bu konuşmayı keşke sizde dilsiz olsaydınız böyle canımı sıkmasaydınız derim.

lütfen kendinizi üzmeyin herşey takdiri ilahi...

canım böle insanlara fazla takılma derimm ,,bunlar insanın hayatında zavallı fazlalıklarrr Çok üzgünüm çoook,,boşver sen böleleriniii,,ayy Allahım ya bölede sorumu olurrr

aa insanın yüzüne karşı böle sorulur mu, ne densizlik..
kıymeti kendinden menkul derler ya o hesap, böle bi insanın lafını kafana hiiç takma.. akıllı bişey olsa destek olur moral verirdi zaten..

ahh canım benim
dediler be ya
neden olmuyor diye ısrar edenler varr
allaha havale ediyorum onlarııı
sende öyle yap

canını sıkma güzelim, o kişinin yaptığı büyük bir densizlik.. herşeyin iyisini rabbim biliyor.... insan asla oldum ya daneyim dememeli ne olacağım demeli...

bu soruyu bende duydum bitanem hatta hayatımda ilk kez dönüp cevap veremediğim tek soru oldu bu...
öyleki,soğuk duş etkisi yaptı ve buz gibi olmuştum...
kalabalıktık ve başkaları müdale etti zaten kendini bilmez o kişiye...
sonradan ona söyleyebildiğim ben bu yolda sınavdayım umarım sen daha ağır sınavdan geçmezsin demek oldu...
var işte güzelim var böyle DANGALAKLAR........................

canını yakmışlar besballi canım o kişi arkadaşın olarak görmemelisin bence
insan arkadaşının canını acıtıcak bişey soramaz
kısırlık şaşılacak bir şey değilki hem asıl şaşılacak o enbüyük mucize inşallah Mevlam sizede hayırlısını verir ve sizide şaşırtır

Insan iliskilerinde nasil davranacagini bilmeyen insanlar icin kendini yipratma canim.
Rabbim insallah nur topu gibi güzel bir bebis bagislar sana canim.
Herseyin hayirlisi olsun.

öpüyorum..

Son düzenleme:
yazık ya böyle düşüncesizce davranan insanlara acıyorum ben... Çok üzgünüm çoook

sen üzülme canımm... :1hug:

belliki kıskanıyolar seni,takip ettiklerine göre... sengözlerimebaksanab

Yerinde olsam takmaz adam yerine koymazdım..elin ağzı torba değil büzesin...cahil insanlardan uzak dur derim..

Bana da biri dis gebelik gecirdigim icin Allah seni defolu yaratmis gbii bir sey soylemisti. Aynisini diyorum icimden. Simdi ham ileyim defolu halimle. ama insallah sen daha beterini yasarsin.

bu soruyu soranlara gün gelir onlarada öle bi soru sorulurki
nerden geldiklerini bilemazler

NE OLDUM DEME, NE OLACAM DE

Yüzünüze bakarak "sen kısır mısın?"dediler mi? Ben bunu birkaç aydır tanıdığım bir arkadaştan duydum. Bana çok acı verdi. Kısır olmanın ne kadar doğal olduğunu anlayamayanlar var. Karşıdakini düşünmeden bu soruyu sorabilenler de...
O gün çok ağladım. Bana acımalarını , sevk alıp doktora gittiğim günleri takip etmelerini hiç istemiyorum.İnsanlar ne kadar meraklı.:çok üzgünüm:

tam olarak kısır misın diye sormadılar
ama kaç zamandır evli olmama rağmen halen çocuğum olmaması şüphe uyandırmıştı tabii :delphin:
şimdilik çocuk düşünmüyoruz demem tabiki yeterli bir açıklama olarak görmemiş olmalıkı geri kafalı cahil birileri kızım yoksa çocuğun olmuyormu, bak bilmem neyi denersen kesin olur demişti....
hiç takılma böyle şeylere, moralınıde hiiiiç bozma
bana düğünümden bir ay sonra sorma başlamışlardı bile bebek varmı diye
bizim toplumumuz böyle bir toplum işte hemen bebek yapmayana kötü gözlen bakılıyor
hayir birde olurki ben isterim ama olmuyordur benim bebeğim yani onların tabiri ile gerçekten kısırımdır- kime ne allah aşkına??? kimi ilgilendirir millete hesapmı verecem :mymeka:
o yüzden o tatlı canını hiiiç sıkma, rabbim isteyen herkese versin inşallah :Saruboceq:

densiz insanLar oLmadan oLur mu hiç zaten
merakLı kesim kendini biLmez haddini hiç biLmez kesim iLLe oLacak zaten :kızgın:
tatLıLarım benimm hiç takmayın ya,akıLLı başLı insanLarsınız neticede neyin ne oLduğunuda biLiyosunuz a.s. a.s. a.s.

Ne olursa olsun, bir insana asla '' sen kısır mısın?'' diye sormam..

Böyle soruları, gayet rahat, pervasızca ''küüt'' diye sorabilen insanlara da hayret ediyorum hatta gıcık oluyorum..
Bana yapılmamış olsa bile, o an, onları bozmak için, beynim hemen tepki vermek adına, bozucu, gıcık edici, sözlerini çıkarıp veriyor dilime..

Meraklı, patavatsız, ne zaman ne konuşacağını bilmeyen, cahil, bencil insanlar bunlar benim gözümde..Gıcık oluyorumm...

Uzak dur arkadaşım..Hatta boz onları ''ne kadar meraklısınız ya, işinize baksanıza siz,'' desene bu gibilere, neden çekiniyorsun?

Back
X