Sen kısır mısın ?

bikaç aydır tanıdığın bu kişiler için bu kadar üzülmemelisin hayatta yapman gereken daha önemli şeyler var bence :) bunun bir sağlık problemi olduğunu anlamayacak kapasitede insanlar varsa eğer kendilerine üzülsünler hala bunu bilmedikleri için sen neden üzülüyorsun ki sana moral lazım gereksizlik değil :)
doya doya gül dileklerin gerçek olsun en kısa zamanda :)

ben o kişiye hiç sırlarımı anlatmadım canım yanımızdaki okula yeni gelen bir öğretmendi 2-3 ay olmuştu tanışalı ve haftada belki bir kere bile görmüyordum sırlarımı anlatmak şurda dursun ama eşi bizim okulda benim şüphem ya okulda sevklerime baktılar ya da müdürün eşi aracılığı ile direk müdürün eveke bakmasıyla şüphelendiler ya da sağlık ocağına kayıtlara baktılar çünkü salık ocağında tanıdıkları var ben okulda yokken sevkli olduğum belli oluyor tabi söylemeye gerek yok
diğer konuya gelince o arkdaşım 6 yıllıktı ve tanışalıdan beri hiçbir şeyimizi saklamazdık birbirimizden .dert ortağıydık birbirimizle soru sormaktan öte bir samimiliğimiz vardı
hekesle herşey konuşulmaz ben yaşadıklarımı samimi olduklarımla paylaşırdım bu kişiler de 3-4 ü geçmez a.s

ya uzun uzun yazdm sildim hastalığın varsa Allah şifa versin diyorum. kötü niyetle yazmamıştım sen öyle algılamışsın insan kendinden bilirmiş herkesi.....

Back