Sen kısır mısın ?

canım ya kıyamam ...onların beyinleri kısır!!!! ne yazıkki insanlar başkalarının mutsuzluğundan mutlu olmaya bayılıyolar..banada her tlfnda yada görüşmede eee bebek yokmu bebek diyolar en alakasız insanlar bile ...biz korunuyoruz şuan şartlar uygun değil batıya gelince nasipse diyoruz belki benimde olmuyo bilmiyorum herşey allahtan cnm...geçen gün yine alakasız biri ee bebek yapın yeni yıl bebek getirsin inşallah size dedi üzüldüm ve çok sinirlendim eşime dedimki belki olmuyo bebeğimiz ne biliyolar belki içimi acıtacak bu sözler hiç mi düşünmüyolar dedim ..eşimde amannn aşkım olsa 2. yi düşünmüyonuzmu dicekler boşver takma dedi ama sana hak veriyorum bi yerde batıyo ama bu senin hayatın kimseden çekinme cnm kendi hayatınıda kısıtlama görürler duyarlar diye ayıpmı değil boşver başkaları için yaşarsak yaşatmazlar cnm takma ..amaçarı seni üzmek belliki istediklerini verme onlara anlaştıkmı ...?

canım ya kıyamam ...onların beyinleri kısır!!!! ne yazıkki insanlar başkalarının mutsuzluğundan mutlu olmaya bayılıyolar..banada her tlfnda yada görüşmede eee bebek yokmu bebek diyolar en alakasız insanlar bile ...biz korunuyoruz şuan şartlar uygun değil batıya gelince nasipse diyoruz belki benimde olmuyo bilmiyorum herşey allahtan cnm...geçen gün yine alakasız biri ee bebek yapın yeni yıl bebek getirsin inşallah size dedi üzüldüm ve çok sinirlendim eşime dedimki belki olmuyo bebeğimiz ne biliyolar belki içimi acıtacak bu sözler hiç mi düşünmüyolar dedim ..eşimde amannn aşkım olsa 2. yi düşünmüyonuzmu dicekler boşver takma dedi ama sana hak veriyorum bi yerde batıyo ama bu senin hayatın kimseden çekinme cnm kendi hayatınıda kısıtlama görürler duyarlar diye ayıpmı değil boşver başkaları için yaşarsak yaşatmazlar cnm takma ..amaçarı seni üzmek belliki istediklerini verme onlara anlaştıkmı ...?

ben de senn gibiydim daha istemiyorduk kısır olduğumu da bilmiyordum doktora giden biri olarak yani doktor bana dememişti bi arkadaş da okula bütün lise öğrencierina bunu yaymış kısır diye düşünseniz öğrencilerden samimi olduklarım gelip bana soruyordu o arkadaş gitti lafı okulda kaldı o güne kadar kimse bunu düşünmezken bu yıl başka biri e yüzüme karşı sord işte sen kısır mısın diye ben öğrenmiştim pko olduğumu ama öyle bişey yok dedim bu sefer benimle şimdi pek konuşmuyor samimi olmadığım insana niye söyleyeceksem kötükedihüso

az önce diger konunu okudum yorum yazıcaktım "üzülme insanlar böyle" falan diye şimdi de diyosun ki ben anlatmak zorunda mıyım insanlar meraklı falan tuhaf.

tatlım lütfen üzülme,,her kadının yasayabilceği birşey canı yanan dizleri bu konuda kanayan tek sen değilsin ben bekarım ama evli ve senın durumnda arkadaslar seni rahatlatabilir,ama seni kimsenin üzmesine izin verme bak senın bu hayattaki tek görevin coocuk doğurmak fln değil...onların beyni örtülü beyni kısır yazık ki...sen üzülme allah yardımcın olsun

cemre18,,, arkadaşın o soruyu sorma cesaretini buluyorsa ..sen insanlıktan nasibini aldınmı diye cevap vereceksin..madem o lafının nereye gideceğini düşünmekten aciz...sende düşünmee..

terbiyesizzz..hiç üzülme boşboğazlık etmiş...olabilir...ooo herkes doğursaydı nufüs patlaması olurdu dünyada diyecekdin....önemli olan evladı adam gibi yetiştirecek kişilerin anne olması lazım...ama nasip kısmet dicektinn....bırak yaa herşeyde bir hayır vardır..........üzülme hiçççççç sağlına sıhhatine rabbim bır sıkıntı vermesin olur cocugunuz....benımde oluyomu oılmuyo mu bende bılmeyom denıyoz olmuyor...arkadasımında olmuyor 5 senedır bır kere agzımı acıp öle kelıme solemedım...kuzum amannnnnn olur sıkma canını 3 sene daha gec oluversın dıye moral verıyorum.......hıc uzme canını

boşveeeeeer :)
hiç takma kafana böylesi kişiliksiz insanları üzülüpte onların eline koz verme
inşallah yüce mevlam en kısa zamnda sana bi kuzucuk nasip eder canım :1hug:

Şakayla karışık ciddice sen evde kaldın diyen insanları gördüm ben.
Bende gülüyorum bazen kaşrılık veriyorum bazen vermiyorum.
Vermemenin nedeni saygımı kendime karşı yitirmemek için.
Ama artık nasıl cvp bekliyolarsa öyle vericem.
Kendimi üzücegime ah şunu deseydim bunu deseydim diyip kendimi karmaşıga sokacagıma onları sıkıntıya sokarrım daha iyi.

Bence sende öyle yap:lepi:,
Bak bir daha diyolarmı:delphin:

boş ver üzülme arkadaşım bende 3 yıllık evliyim ve çocuk istemiyoruz biyerlere gittigimde bana üzülme seninde olur bir gün tedzvi görüyomusun neden olmuyo dr gittinmi sorun kimdeymiş diye bir sürü sorular soruluyo ardı arkası gelmeyi böyle soruların üzülme arkadaşım millet ne konuştugunu bilmiyoki bilseler böyle saçma saçma konuşurlarmı kendini üzdügüne degmez böyle insanlar için sen mutlu ol milletede agızlarnın payını veriver bak birdaha bişi diyolar mı??

Boyle dengesiz insanlarda var dunyada maalesef....Lutfen uzmeyin kendinizi,sizi uzen insanlarla neden arkadaslik kuruyosunuzki....

kısırmısın ?
kusur kimde sendemi kocandamı ?
suç kimde ??
seni gidi ailenin yüz karası bir sen çocuk doğuramadın.(böyle elalemin çocuğunu sallamakla olmaz kendin yapta salla )
senide seda sayana yollayalımda doğurtsun çatır çatır (arkadaşlar arasında söylenen sözler)

Çok duydum bende canım bu lafları en çok canımı acıtan ailemizden olan kişilerin söyledikleriydi.patavatsız dengesiz cahil insanlar işte değiştiremiyorsun kör cahilleri.
kendim doğurmasamda dünya tatlısı iki meleğim var...o kadar cahilki insanlar onları bile kabullenemediler ben bağrıma basmışken. ama umursamıyorum gerçekten sende umursama böyle kişileri bu konuda canını acıtıyorlarsa sende acıt onları.insanların yaralarını kanatmak nasıl oluyormuş anlasınlar.ve Allaha havale et...

bana mı dedin arkadaşım
:uhm:

evet sana dedim.. diger konunda senden sırlarını saklayan arkadaşlarından yakınmışsın.şimdi de sırrını anlatığın birinin sorularından sıkılıyorsun.. aslında cevabı kendin vermişsin belli ki onlarda soru duymaktan bıkmış ve kapalı kutu olmuşlar..

evet sana dedim.. diger konunda senden sırlarını saklayan arkadaşlarından yakınmışsın.şimdi de sırrını anlatığın birinin sorularından sıkılıyorsun.. aslında cevabı kendin vermişsin belli ki onlarda soru duymaktan bıkmış ve kapalı kutu olmuşlar..

ben o kişiye hiç sırlarımı anlatmadım canım yanımızdaki okula yeni gelen bir öğretmendi 2-3 ay olmuştu tanışalı ve haftada belki bir kere bile görmüyordum sırlarımı anlatmak şurda dursun ama eşi bizim okulda benim şüphem ya okulda sevklerime baktılar ya da müdürün eşi aracılığı ile direk müdürün eveke bakmasıyla şüphelendiler ya da sağlık ocağına kayıtlara baktılar çünkü salık ocağında tanıdıkları var ben okulda yokken sevkli olduğum belli oluyor tabi söylemeye gerek yok
diğer konuya gelince o arkdaşım 6 yıllıktı ve tanışalıdan beri hiçbir şeyimizi saklamazdık birbirimizden .dert ortağıydık birbirimizle soru sormaktan öte bir samimiliğimiz vardı
hekesle herşey konuşulmaz ben yaşadıklarımı samimi olduklarımla paylaşırdım bu kişiler de 3-4 ü geçmez a.s

canim seni o kadar iyi anliyorum ki benimde 5 senedir cocugum olmadi insanlardan neler duydum...
en zoru da inanki görümcemin yaptigiydi ..evleneli 3 sene olmustu ve ben görümcemle her derdimi paylasan biriydim önce evim olsun diyordum ve evime tasindim 17 gün sonra görümcem cocugum olmadi sen kisirsin dedi ve yüzüme tükürdü o kadar agladim ki disaridaki insanlarin dedikleri neyse geldi....sonra hamile kaldim ve bebegimi düsürdüm insanlarin kisir lafindan kurtuldum simdi de niye olmuyor istemiyormusunuz demelerinden bikmis vaziyetteyim inanki disaridakiler agzini bir türlü kapamiyorlar sen üzülecekmissin kirilacakmissin hic düsünmüyorlar...
bosver disaridakinin konusmasini canim cok patavatsiz insanlar var inanki.......

bosver gülüm hic takma kafana böle insanlari.. ALLAH herkezin kalbine göre versin diyorum..
yüce rabbim bizleri siniyo.. umarim sinavindan taktirle gecersinde insallah meyvesinde alirsin kucagina..

bende şunu anlamam.
herkes nekadar başkalrının işine karır oldu yaa..
sizi anlıyorum allah ne verip ne alacağı belli olmaz.böyle densiz insanlara nefret kelimesi bile az gelir..

Back
X