Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya kıyamam ...onların beyinleri kısır!!!! ne yazıkki insanlar başkalarının mutsuzluğundan mutlu olmaya bayılıyolar..banada her tlfnda yada görüşmede eee bebek yokmu bebek diyolar en alakasız insanlar bile ...biz korunuyoruz şuan şartlar uygun değil batıya gelince nasipse diyoruz belki benimde olmuyo bilmiyorum herşey allahtan cnm...geçen gün yine alakasız biri ee bebek yapın yeni yıl bebek getirsin inşallah size dedi üzüldüm ve çok sinirlendim eşime dedimki belki olmuyo bebeğimiz ne biliyolar belki içimi acıtacak bu sözler hiç mi düşünmüyolar dedim ..eşimde amannn aşkım olsa 2. yi düşünmüyonuzmu dicekler boşver takma dedi ama sana hak veriyorum bi yerde batıyo ama bu senin hayatın kimseden çekinme cnm kendi hayatınıda kısıtlama görürler duyarlar diye ayıpmı değil boşver başkaları için yaşarsak yaşatmazlar cnm takma ..amaçarı seni üzmek belliki istediklerini verme onlara anlaştıkmı ...?
az önce diger konunu okudum yorum yazıcaktım "üzülme insanlar böyle" falan diye şimdi de diyosun ki ben anlatmak zorunda mıyım insanlar meraklı falan tuhaf.
bana mı dedin arkadaşım
:uhm:
evet sana dedim.. diger konunda senden sırlarını saklayan arkadaşlarından yakınmışsın.şimdi de sırrını anlatığın birinin sorularından sıkılıyorsun.. aslında cevabı kendin vermişsin belli ki onlarda soru duymaktan bıkmış ve kapalı kutu olmuşlar..