benim kaynana mutfak beziyle yere dökülen bişeyi sildi diye hayata küstüm nasıl evinde yemek yiyeceğim diye, bunları yapsa katil olurum
tipik kaynana işte canım ne takıyosun, benim ki baya yaşlı hadi yorulmasın diye oğluyla evini temizliyoruz bazen ne hikmetse ben temizledikten sonra hep aynı kelime ben dün temizlemiştim !! madem temizledin niye toz içindeydi ortalık hey allahım ya
benim kaynanam çok yaşlı değil 58 yaşınada ama bizden tam tersi fırtına gibi dinç maşallah hiç hasta olmaz.temizlik hep yapar ama mutfak bezi toz bezi aynıdır.mutfak banyo onun için birdir.
hani derler ya faldırfaş iş yapıyo diye öyle demekki takılma sen, sana ne diyo ki yemeklerini mi eleştiriyo
Yemekleri tuvalete mi döküyoraynen benım kaynanada pis olup bana manaa bulanlardan.
diğer topiklerde de belirtmiştim
bir bulaşık yıkar soğuk suyla,köpüksüz ve suyu çok az koyar leğenin dibinde sadece düşünebiliyomusunuz.
o kadar az su koymasına rağmen her yer su olur yer gök gelirim silerım her yerı.çamasır suyuyla takrardan yıkarım.çatal kaşıklarda tabaklarda hep leke vardır.tencerelerın dipleri hep leke.
bir maydonoz doğrar havuç rendeler yer gök maydonoz olmuş.
bir insan bu kadarmı dikkat etmez.ne lavoba temızlııgnden ne halıdan ne klozet wc temizliğinden hiç haberi yok.
evine gelin geldimde evi temizlik gördü.. artık ben evde yokken nasıl yemek yaptığını bilemiycem.
çok temiz ya kalan yemekleri lavabo yağlanmasın diye wc'ye döküyor
ama ona kalsa oo çok temiz.. diyoki: ben okadar temiz değildim ama yinede evime gelen giden oluyodu.. aksine kimse gelmiyodu evine.
nişanlıydım eve bı gırıyodum agır bi koku var evde.. buzdolabı leş hiç silinmemil.halıların üstü bir karış toz, vitrinler tozdan gözükmüyo rengi bile, mutfak yağ içinde davlumbaz fayanslar artık senelerın birikimi çıkmıyo ne yapsan.
yani anlıycanız leş gibi bir eve geldim evi adam ettim sonunda. şimdi düzenli olarak haftasonları a'dan z'ye temızlıgımı yapıyorum.o bişeye karısmıyo.aman karışmasın zaten..
temizlıkten hiç anlamıyo..
aynen benım kaynanada pis olup bana manaa bulanlardan.
diğer topiklerde de belirtmiştim
bir bulaşık yıkar soğuk suyla,köpüksüz ve suyu çok az koyar leğenin dibinde sadece düşünebiliyomusunuz.
o kadar az su koymasına rağmen her yer su olur yer gök gelirim silerım her yerı.çamasır suyuyla takrardan yıkarım.çatal kaşıklarda tabaklarda hep leke vardır.tencerelerın dipleri hep leke.
bir maydonoz doğrar havuç rendeler yer gök maydonoz olmuş.
bir insan bu kadarmı dikkat etmez.ne lavoba temızlııgnden ne halıdan ne klozet wc temizliğinden hiç haberi yok.
evine gelin geldimde evi temizlik gördü.. artık ben evde yokken nasıl yemek yaptığını bilemiycem.
ama ona kalsa oo çok temiz.. diyoki: ben okadar temiz değildim ama yinede evime gelen giden oluyodu.. aksine kimse gelmiyodu evine.
nişanlıydım eve bı gırıyodum agır bi koku var evde.. buzdolabı leş hiç silinmemil.halıların üstü bir karış toz, vitrinler tozdan gözükmüyo rengi bile, mutfak yağ içinde davlumbaz fayanslar artık senelerın birikimi çıkmıyo ne yapsan.
yani anlıycanız leş gibi bir eve geldim evi adam ettim sonunda. şimdi düzenli olarak haftasonları a'dan z'ye temızlıgımı yapıyorum.o bişeye karısmıyo.aman karışmasın zaten..
temizlıkten hiç anlamıyo..
Benim k.validelerimden biri beni beceriksiz bulurken diğeri çok hamarat buluyor..
Enteresan yani di mi..
Eşimin öz annesi, en basit hareketlerimi bile yere göğe sığdıramıyor. Mesela kızımın altını temizlerken yatağının üstüne önce örtü serdim diye, bunu öve öve bitirememişti ki, bence çok sıradan bişeydi.
Üvey kayganam ise, bardakları şuraya diz, tabkalrı niye böyle koydun tarzında sürekli eleştiri getirir.
Kendi gelinini de öve öve bitiremez, evi bal dök yala şeklindyemiş. hep öyle söyler. Ben de birgün "ay öyle söyleme, seni yerden bal yalarken hayal ediyorum istemeden" demiştim, alınmıştı..
Nasıl bir mideleri var sok oldum okurken bari kendini temiz diye adlandırmasın böyle insanlar hos görünen köy kılavuz istemez..
ay nimet wc dökülürmü inanmıyorum
midem bulandı
sevmiyorum başkasının evinde yemeği zaten.
Kabus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?