Sen mi beni beğenmezsin ,sanki sen çok iyisin...

bensun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
260
0
0
Diğer
evet arkadaşlar kaynanam beni beğenmez.çok hamarat değilim ama en azından yaptığım işi temiz yaparım.kaynanam güzel lezzetli yemek yapar.amma lakin çamaşır leğeninde hamur yoğurur,kayınbederimin mutfak elbezine burnunu silmesine ses çıkarmaz birgüzel mutfakta bulaşıklarla beraber yıkar vs vs.....birde beni beğenmez. sizin kaynananızda pis ama sizi beğenmiyenlerden mi.?

benim kaynana mutfak beziyle yere dökülen bişeyi sildi diye hayata küstüm nasıl evinde yemek yiyeceğim diye, bunları yapsa katil olurum

tipik kaynana işte canım ne takıyosun, benim ki baya yaşlı hadi yorulmasın diye oğluyla evini temizliyoruz bazen ne hikmetse ben temizledikten sonra hep aynı kelime ben dün temizlemiştim !! madem temizledin niye toz içindeydi ortalık hey allahım ya

benim kaynana mutfak beziyle yere dökülen bişeyi sildi diye hayata küstüm nasıl evinde yemek yiyeceğim diye, bunları yapsa katil olurum

kaynanamın toz bezi banyoya kadar giriyor orayı hiç karıştırmyım ama kulezete karışmıyor ona şükür

benim kaynanam çok yaşlı değil 58 yaşınada ama bizden tam tersi fırtına gibi dinç maşallah hiç hasta olmaz.temizlik hep yapar ama mutfak bezi toz bezi aynıdır.mutfak banyo onun için birdir.

Allah canını almaya ay ne çnk güldürdün beni gülmem bitince tekrar yorum yapacağım!

benim kaynanam çok yaşlı değil 58 yaşınada ama bizden tam tersi fırtına gibi dinç maşallah hiç hasta olmaz.temizlik hep yapar ama mutfak bezi toz bezi aynıdır.mutfak banyo onun için birdir.

hani derler ya faldırfaş iş yapıyo diye öyle demekki takılma sen, sana ne diyo ki yemeklerini mi eleştiriyo

aynen benım kaynanada pis olup bana manaa bulanlardan.
diğer topiklerde de belirtmiştim
bir bulaşık yıkar soğuk suyla,köpüksüz ve suyu çok az koyar leğenin dibinde sadece düşünebiliyomusunuz.
o kadar az su koymasına rağmen her yer su olur yer gök gelirim silerım her yerı.çamasır suyuyla takrardan yıkarım.çatal kaşıklarda tabaklarda hep leke vardır.tencerelerın dipleri hep leke.
bir maydonoz doğrar havuç rendeler yer gök maydonoz olmuş.
bir insan bu kadarmı dikkat etmez.ne lavoba temızlııgnden ne halıdan ne klozet wc temizliğinden hiç haberi yok.
evine gelin geldimde evi temizlik gördü.. artık ben evde yokken nasıl yemek yaptığını bilemiycem.
çok temiz ya kalan yemekleri lavabo yağlanmasın diye wc'ye döküyor

ama ona kalsa oo çok temiz.. diyoki: ben okadar temiz değildim ama yinede evime gelen giden oluyodu.. aksine kimse gelmiyodu evine.
nişanlıydım eve bı gırıyodum agır bi koku var evde.. buzdolabı leş hiç silinmemil.halıların üstü bir karış toz, vitrinler tozdan gözükmüyo rengi bile, mutfak yağ içinde davlumbaz fayanslar artık senelerın birikimi çıkmıyo ne yapsan.

yani anlıycanız leş gibi bir eve geldim evi adam ettim sonunda. şimdi düzenli olarak haftasonları a'dan z'ye temızlıgımı yapıyorum.o bişeye karısmıyo.aman karışmasın zaten..

temizlıkten hiç anlamıyo..

hazır cevap ol canım sende ne bileyim replikleri tam olarak bilsem bi cevap veririmde yemeğini beğenmiyorsa oğlun böyle seviyo diyip sıyrıl işin içinden mesela

Yemekleri tuvalete mi döküyor şok oldum

ay nimet wc dökülürmü inanmıyorum

Benim k.validelerimden biri beni beceriksiz bulurken diğeri çok hamarat buluyor..
Enteresan yani di mi..

Eşimin öz annesi, en basit hareketlerimi bile yere göğe sığdıramıyor. Mesela kızımın altını temizlerken yatağının üstüne önce örtü serdim diye, bunu öve öve bitirememişti ki, bence çok sıradan bişeydi.

Üvey kayganam ise, bardakları şuraya diz, tabkalrı niye böyle koydun tarzında sürekli eleştiri getirir.
Kendi gelinini de öve öve bitiremez, evi bal dök yala şeklindyemiş. hep öyle söyler. Ben de birgün "ay öyle söyleme, seni yerden bal yalarken hayal ediyorum istemeden" demiştim, alınmıştı..

Nasıl bir mideleri var sok oldum okurken bari kendini temiz diye adlandırmasın böyle insanlar hos görünen köy kılavuz istemez..

süpersin

ay nimet wc dökülürmü inanmıyorum

ona göre çok normal bişey bu.. bide hacı hoca kendisi..
ilk zamanlar görünce şok oldum ayy dedim napıyosun sen..

lavabo yağlanıyomuş yemeğin kalan yağlı suyunu dökünce...offf midem bulandı.. pis şey..

midem bulandı
sevmiyorum başkasının evinde yemeği zaten.
Kabus...

Aynen, ben de hiç sevmem.
K.validemin bir tavaları var, Nuh Nebi den kalma derler ya, öyle.. Teflon tava güya, ama tek bir kaplaması kalmamış, komple soyulmuş.. Direkt kanserojen..
Cimriliğinden almıyor yenisini, uyarınca "param yok, nasıl alayım" diyor. Var tabii de.. Belki domuzdan kıl koparabilirim mantığıyla hareket ediyor..

Bir de benim kayganam, eltimin tüm mutfak masrafını karşılayan bir insan. Her hafta pazar-market alışverişini yapar, bizzat elden teslim eder. Üstüne biraz harçlık da bırakır, hani belki canları farklı bişey çeker diye.. Geçenlerde de diyor ki bana "Pazardan yeni gelmiştim, bizimkiler uğradı (oğlu ve gelini), yavrum biraz sebze-meyve alın şuradan dedim, "yok annecim herşeyimiz var" dedi gelinim, ne kadar tok gönüllü"..

Kendi sözüne kendi inanıyor mu acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…