Sen mi beni beğenmezsin ,sanki sen çok iyisin...

gitsin wc de yıkasın bulaşıkları o zaman boşuna elinde leğenle zahmet etmesin oralara kadar.biz yapsak dünyaya duyuyurlar

çok pasaklıdır benimki
mutfakta yemek yapar sanırsın harp çıkmış
bulaşıkları makineye dizmeden önce deterjanlı sudan geçirir
bütün yerler fayanslar halının üstü deterjan olur
ocağın üstü yağdan görünmez beyaz ocak şimdi griye yakın bir renge dönüş yaptı
tuvalet, katiyen temizlemez iğrenç koku bütün evi kaplar
1.5 yıl oldu evleneli, evlendiğim ilk hafta halıda bir leke vardı
çok dikkatliyimdir gözüme çarptı hala o leke duruyor inanamıyorum
gittiğim zaman mutfaktan hiç çıkmam yıllanmış yağlarla boğuşurum yinede cıkmaz
eline sağlık dahi demez beğenir mi ölür bile evi temizlik görüyor
başkada yerini temizlemem
en son gittiğimde tuvalet feci kokuyor
bir kova su dök dedim ben dedim ben duydum
eşime dedim annene söyle su döksün diye onuda duymadı hanfendi oralı olmadı
elimemi yapışırdı ben döksem ama midem altüst oldu değil içeri kapısına dahi yaklasamadım
hamamböcekleride meshurdur evi 5. kat olmasına rağmen offfff offfff
oaraya gitmek kalmak ölüm gibi

bide inanmıcaksınız belki ama wc ye girince kapıyı aralık bırakıyo...bir iki kez uyardım.bazen kapatıyo artık bazen kapatmıyo... zart zurt gidiyo içerden kapı kapalı olsada duyuluyo

bide ben nişanlıyken wc terlikleriyle evde gezerken gördüm dedim eşime buneyaa ben bueve gelınce böle şey istemem dedim. şimdi gezmiyo hiç belkıde ben evde yokken geziyodur
ay çıldırıciyiimm.

ipekcim senin üvey kaynana zaten maaşallah yani

o tuvalete yemek dökende müthişmiş canım ağzında lokma varken tuvalete girilmez bırak nimeti dökmeyi içim kalktı

Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 2 ziyaretçi)

emyay_8990,dogaa,temmuzz,aay,yagmur0301,lilypos,esra510,_Estrella_,mim_kbr,iremguzum,kaybana,tekerlek,ipektuncer,linda_,alexandria,

konu kaynana olunca

ay sabah sabah midem kalktı şu kendini temizlik ustası gören kaynanalardan iğrençler yaaaa öööğğğ

ayy allahım acayıp içim bulandı.. ya rabbım ne ınsanlar varmıs boyle,bende kendı kaynanamı begenmem guzel ıs yapmıyor ustun körü temızlık yapıyor dıye.. gıdınce ellerıne ayaklarına sarılasam yerı.. yemegı tuvalete döken hele oha dıyorum yanı oyle bır kaynanam olsa sokarım onun kafasını klozete ..o an bır taşa dönüşüverse yeridir..sonra su mutfak bezıne burnunu sılen kayınpeder..ne evıne gıderım ne evıme gelır..yıkarım ortalıgı..enginlere sığmam taşarım... elımıde vallahı hıc bırseye sürmem o evde.. iğğğğğğğğğğğ tiksinççç

hakkıını yiyemem benim kayınvalidem oldukça titizdir.. temizlikte ve yemektede bana on basaar..çok düzenlidir evi pırıl pırıldır..bir yemekler börekler yaparkii parmaklarını yersin..
hatalarını görsemde bilsemde bazen kızsamda özünde çok iyidir ve severim.

benımkı ne yemekten anlar ne temızlıkten .. aılem ankara kendılerı ızmırde otruuyor..bızımkıler oraya gıtmıslerdı..annemlerın onune geldıklerı gun makarna koymus takı 2 gun kaldılar orda 2 gun boyunca makarnayla agırlamıs annemlerı.. e be kaynana sen hıc mı gormedın çorba zeytınyaglı yemek salata tatlı..senı oylemı agırladık ... bogazına sarılasım geldı duydugumda..ama ıntıkamımı alıcammmm işine gelmıyor benımkının .. ama getrımesını bılırım ben..

namaz kılsa oruç tutsa eli tesbihli olsa ne yazar..
insanın içi temiz olacak dili sözü temiz olacak.yemeği wc'ye döken küçük bir bebeğe bile ayy şuna bak aynı maymuna benziyo diyebilen, herkesi ağır eleştiren, lafı sözü insanı kanatan, dalga geçen daha saysam neler neler... böyle bir kaynanam var..
Allah kanarmı bu namaza oruca...
bunlar benim fikrim...

tuvalet terliği dedinde kaynanmlar terliği wc içinde değil kapının önünde bırakıyorlardı.ben oraya her gittikçe içerde bırakıyordum ben çünkü öyle alıştım.kaynanm bana orda bırakma kapının önüne koy terlikleri dedi ama terlikler tam mutfağın önünde duruyordu öyle şaşırdımki wc pisliği dışarı kadar çıkıyordu.şimdi şimdi içerde bırakmaya başladılar nasıl oldusa yaptığının pislik olduğunu anlıyabildi

şu yazılanları okuduktan sonra gidip kaınvalidemin elini eteğini öpeceğim ya şok oldum ne insnalar varmış..
benimkide ev temiz olsun diye ağıran ayağıyla temizlik yapar kimsedende yardım istemez..hatta yardıma ihtiyacın oldukça beni hep çağır der o derece

Aman Allah'ım neler okuyorum.
Zaten her yerde yemek yiyemem.Hep düşünürüm nasıl yaptı, elini yıkadı mı , yemeğin tadına bakıp o kaşıkla mı karıştırdı tekrar vsAcayip takıntılıyım bu konuda bunları duyunca şok oldum

Ne diyim ki...
Kaynanam benim canım benim canım benimmmmmmm

yemekleri tuvaletemi döküyü günah yemek tuvalete dökülürmü.
benim kaynanam temizdir allah vr yukarda

kayınpederim sofrada aynı elbezinle bir burnunu bir ağzını bir burnunu bir ağzını temizleye temizleye zavallı elbeziye işkence çektiriyor.banada miğdemle başbaşa kalmak kalıyor.mutfağa kaynanamla bulaşık yıkamaya gelince ya kaynanam görmeden onu peçetelen alıp çöpe atıyorum .yada elimizden birgüzel geçiyor.

midem şuanda altüstt ne kaynanalar varmış ya şaştımkaldm wallahii insan nasıl alıştıysa öyle gidio temizim diye geçiniyolar işte

kızlar benım kaynanamdan çok iş çıkar.
bir çay içer löpür löpür. bir şey yer şapur şupur.
bi sakız çğner 2 mahalle öte duyar. cakkıdı cakkıdı ...

çat diye çatlamak üzereyim neresinden tutupta düzeleyim

kaynanam o dediğini çok yapar kaşıkla yer yemei aynı kaşıkla karıştırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…