Sen mi beni beğenmezsin ,sanki sen çok iyisin...

ya beni yanlış anlamayın ama sadece aklıma diye yazıyorum..böyle kayınvalidelrin yetiştirdiği çocuklar yanii eşleriniz nasıl acaba??

ay ay ay.. bence kayınvalidenin elinden kabuklu yumurta yenmezzzzzz

kabuklu yumurta demişken aklıma geldi.
bir yumurta haşlar.kabuklarını soyar hesapta ama yarısı kalır. doğrar onları.sonra ben bı bakarım aralardan kabukları bulur ayıklarım.
söylesen nolur hep aynı hiç dikkat etmez. aynı tas aynı hamam

eşim asla böyle değil. hiç ona çekmemiş Allahtan temizdir eşim..

bide düşün bu kaynanaya güvende çoocuk baksın.. huyu suyu benzer mazallah. ayyy nasıl bakacak acaba.. kabuklarıyla yumurta yedirir heralde off off

2 ay önce gittiğimizde eşimin memleketine kaynanam halıları sildirdiğini söyleip durdu
baktım halılara hiç bir temizlik belirtisi yok
aksam misafir geldi misafririnde küçük bir çocuğu var
cocuk yeni yürümeye başlamış ayakkabı almışlar onuda getiri ilk kayınvalidemin evinde giydirdi annesi
cocuk bir mutfaga gitti bir salona gitti geldi
ayakkabının altına baktı annesi simsiyah olmuş
kadın diyor kızım daha yeni giydirdim nereye bastın sen
böyle simsiyah olmuş
bende kaynanama döndüm halılarıda yeni sildirmişsin ya dedim
bozuldu
sen en iyisi kadın değiştir başka biri silsin dedim

kaynanamda eşimde tembeldir aralarındaki fark ise
kaynanam temizlilk yapar temizlenmemiş gibdir
eşim tembeldir ama bi yerinden kalksın elindeki işi çok düzenli temiz yapar
bu yönünü severim

ama erkekler bence eşine daha kolay ayak uydurabiliyor yanii annesinin evinde görmediklerini ona zamanla aşılayıp uygulatabilirsiniz die düşünüyorum..
bizdede nişanlımda kayınvalidemde oldukça titizdir ben ise titizimdir hijyene önem veririm ama dağınıkımdır biraz...bakalım kim kime benzeyecek merak ediyorum :))

eşime yalvarırım ben burayı yeni temizledim sende temiz sakla asla çocukluğunda öyle alışmış öyle gidiyor.evde bir tamir işi olsun hemen kaçar arkadaşla buluşucam iş hakkında der mana eder.

ya beni yanlış anlamayın ama sadece aklıma diye yazıyorum..böyle kayınvalidelrin yetiştirdiği çocuklar yanii eşleriniz nasıl acaba??

cok guzel soru kaynanam cok pis benim yaptigim temizlige laf etmez ama gecen bize gelmislerdi 1haftaligina aygazi mahv etti yemek yapti guya arkasindan sildim diye beni azarladi neyag varda siliyon tertemiz aygazi diye ogluda ilk baslarda annesi gibiydi zamanla alisti temizlige simdi annesinin evini gidince ayagini terliksiz yere basmiyor heryer yapis yapis ve islak

Afrika atasözü: bir mutfakta 2 kadın anlaşamaz!

AYY içim kalktı ne insanlar var deidm yaa..benim kayınvalidem aşırı titiz.evide tertemizdir.yemek konusunda da üstüne kimse tanımam valla...oğluda tam tersi dağınıktır ..kime çektiyse artık..evlenince adam ederim ama onu ben :)

Çok ilginç:44::44:
Eşin beğeniyorsa sorun etme bence kusur arayan bulurmuş canım..

kayınpederim,kayınlarım,eşim hepsi aynı dağınıkve pis

çok güzel yemekler yaparım yiyenlerin hepsi ne kadar hamaratsın der tadları sosları bi başka olmuş derler, eşimde benimle evlenene kadar bi patates salatasını, patlıcan kebabını, sade nohutlu pilavı( onlar hem nohutlu hem şehriyeli yaparlarmış) humusu, mezeyi,kısırı, babagannuşu, tavuk sarmayı, ve bi kaç yemeği pastayı böreği hiç görmemiş hiç yememiş kendi evinde. yemeklerin çoğunu ordu evlerinden tanıyor kayınvalidem yapmazmış bunları. aptığı yemekleride kül olmak ğüzere bir tencerede ve hijyene hiç önem vermeden yapar. ailelerinde pasta yapmayı bilen bir allahın kulu bile yok ne kurabiye ne yaş pasta ne kek hiç birini yapamıyorlar. ben pasta konusunda yemek konusunda kendime çok güvenirim hatta eşim sana pastane açacam der. şeker hamurlu yaş pastalar bile yaparım. ama işte kaynana ya yapacak bişeyler illaki. sinir bozmasa olmaz. evime geldi yemeklerimi yemedi, kuru ekmek yedi. nişanlıyken yemeğe geldi evimize sofraya aval aval baktı eve gidincede çok çeşit vardı tanımadığım yemeği yemem demiş. yani anlayacağın temizlik bakımındanda ondan üstün olduğum halede yemeklerimi asla ağzına koymaz.

aaooouuuuuhhhyyyyyyyyyy !!!!! neler okuyorum boylee yemegi wc'ye dokenmi dersin, mutfak bezini yer bezi edenmi?? yoksa elbezine burnunu agzini silenmi??? aman Allah,immm aklima mukayyte ol valla yukarda Allah var kayinvalidem çok titizidir.. Allah razi olsun , dunyalar kadar isi olsa gel yardim et demez, çocuklarin evin var kizim sen onlarla ilgilen der.. ellerine saglik çokda guzel yemek yapar.. okuduklarima hala inanamiyorum bu arad, bu devirde bu denli pis insanlar varya hayret!!! gerçi devirle alakasida yok temizlik inamdan gelir beya!!!

o değil de yaşını başını almış kadınlar dahi bu şekilde pisse, dışarda yaptığı yediğimiz adamlar neler yapıodur kim bilir kızlar

bazı arkadaşların yazdıklarını okuyunca midem kalktı.ne diyeceğimi bilemedim:26:
boşver canım kaynanan ne derse desin hiç tınlama bile

Ayyyy ben bu konularda çok titizimdir.İnş sevgili kaynanam temiz bir kadındır.......

ayyy ne tuaf şeyler okudum ya. insan bu kadar pis olabilir mi ki?

etrafımda öğle pis insanlar olsa ne yaparım acaba?

şükür benim kayınvalidem çok titiz bir kadındır. saat sabah onda evini silmiş süpürmüş olur. yaptığıda yenir gözüm arkada kalmaz temizlik açısından ama biraz yağlı yapar bende onun için zorlanarak yerim.

uffff sinirlerim hopladı ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…