- 30 Temmuz 2017
- 873
- 846
- 103
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
Çünkü evliliğime yansıyor biz uzaktayiz farklı sehirdeyiz ordan buraya yetisiyorlar sagolsunlar .Niye insanları bu kadar takıyorsun... Biz video paylaşmıyoruz de teyzene bırak onlar taksın..
Olmayınca ne oluyor biliyor musunuz eşim bir ay aramıyor annesini kadının umrumda değil ben aramayinca eşimi arayıp kavga ediyor başka sebepten konuyu da oraya getiriyor oğlu aramıyor umrunda değil gelini aramayinca sorun garipler ciddenMuatap almayın bu insanları
Herkes gördükten sonra bı anlamı kalmadı uygulamaya durum olarak atmıştıVideoyu kaldirmasini istedin insaAllah?
Ben tavrımi çoğu şeyde koydum zaten ama eşim tolerans gösteriyor bunlara ne var paylassinlar diyor ne var desinler takma diyor cevap verdiğim çok oldu akşam eve geldiğinde annem aradı babam aradı böyle böyle demişsin diye kavgalar ettik ben onları biliyorum onlar cahil sende mi cahilsin diyip duruyor beni savunuyor laf soyletmiyor ama evde kavga çıktıktan sonra neye yararBir kere lafı koysan hepsi susarda.. sen de rahatlarsın.. hadi bi cesaret.
Ben oğlum doğduğunda kimse fotoğrafını hiçbir yere koyamaz dedim. Görümcem 1 yaşına geldiğinde benden izin isteyerek koymuştu mesela.
Gerekeni soyleseydin, tekrar etmeye kalkismasaydi.. Hadsiz insan kadar sevimsiz cok az şey vardir..Herkes gördükten sonra bı anlamı kalmadı uygulamaya durum olarak atmıştı
Sana şunu söyleyeyim artık annem en son bana hoşgeldin diyor önce can sonra canan devri kapandıArtık öyle bıktım ki kalp kırmak üzereyim yani insanlar akıl vermekten başka bir şey bilmiyor eşimin teyzesi benden izin almadan bebeğimin videosunu paylaşıyor sosyal medyadan amanda gulucukte atarmış diye sabahına bana mesaj atıyor ufak gördüm mamayı az daha yedir diye.. insanlar sen nasılsın diye sormayı unutmuş , kayınvalidem ayrı terelelli mama yiyor o sizi napsin demeler falan cidden susup bide cidden şaka yapiyorlarmis gibi peşine gülüp ay anne ya ay teyze ay bilmem kimse artık gecmekten usandım sorsan ben kotuyumdur ama. Allah ıslah etsin sistim yemin ederim volkan gibi patlayasim var artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?