- 30 Temmuz 2017
- 873
- 846
- 103
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
Ben torunun da o kadar kıymetli olduğunu sanmiyorum his işte hissediyoruz.. kayınvalidem kız kardeşinin gelinine torununa bile daha ılımlı cacık yaptı yemeğin yanına halbuki ben onlardan önce girip yemek yemeye başladım emziriyorum bide torunu düşünse beni de bu yönden düşünür eli ayağına dolaştı onlar yukarı çıkınca ne diyim Allah bildiği gibi... Ama bu atanayim tek kuruş koklatmicam görürler onlar o zaman dayı oluruz para olcak yaSana şunu söyleyeyim artık annem en son bana hoşgeldin diyor önce can sonra canan devri kapandıtorun başka diyorlar ya aynen öyle
Söylüyorum söylemez miyim ama alınıyorlar sonra da özür dileyen taraf ben oluyorum artık saldım zaten o evredeyim işte icime dolunca paylaşmak istedimYa deyin ki onlara, bu cocugu ben doğurdum. Benden daha çok kimse isteyemez bu cocugun iyiliğini. Lutfen bu kadar karışmayın. Soyleyin bunu ya.
Sosyal medya işi de... Ona mudahale etmek zor ya. Sallayin bosverin. Paylaşınlar
Çocuğunuz var mı anne misiniz bilmiyorumSaygi duyuyorum ancak asla su sosyal medyada durum paylasma istememe olayini anlamiyorum
Gezmeye gidiyorsunuz misafirlige gidiyorsunuz sokaga cikiyorsunuz e herkes cocugu goruyor zaten
Hayir degilimÇocuğunuz var mı anne misiniz bilmiyorum
Klişe belki ama anne olunca anlarsiniz .Hayir degilim
Eşimin teyzesi var mı haberim bile yok. Birbirlerini pek sevmiyorlar sanırım.bende sadece benim eşimin teyzesi başa bela sanırdım başkaları da varmış gereksiz akraba örneğinin ilk sıradaki kişisi bence
SanmiyorumKlişe belki ama anne olunca anlarsiniz .
Ay takma ya boşver kendi bildiğini okuArtık öyle bıktım ki kalp kırmak üzereyim yani insanlar akıl vermekten başka bir şey bilmiyor eşimin teyzesi benden izin almadan bebeğimin videosunu paylaşıyor sosyal medyadan amanda gulucukte atarmış diye sabahına bana mesaj atıyor ufak gördüm mamayı az daha yedir diye.. insanlar sen nasılsın diye sormayı unutmuş , kayınvalidem ayrı terelelli mama yiyor o sizi napsin demeler falan cidden susup bide cidden şaka yapiyorlarmis gibi peşine gülüp ay anne ya ay teyze ay bilmem kimse artık gecmekten usandım sorsan ben kotuyumdur ama. Allah ıslah etsin sistim yemin ederim volkan gibi patlayasim var artık
İşte nazar falan o işler hikaye diyorum ya anne olunca anlarsiniz diyeSanmiyorum
Nazar sebepliyse ozellikle, disarda herkes goruyor ama sosyal medyada cocugun yuzunde emoji. Mantiksiz geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?