Sen ne yaptın doktor :(

Lovedreams

Beni hep mutlu hatırlayın olur mu. :(
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
5.053
22.469
268
İyi akşamlar hanımlar. Konum önce ki konumda yazdığım gibi kızım ateşlendi konu açtım viral ateş enfeksiyonu diye neyse kızımın ateşi düştü ama 2 gündür ucu iltihaplı küçük kırmızı benekler çıktı gören herkes şu çiçeği dedi bizde tedbir ve tedavi için doktora gittik.

Buraya kadar bir problem yok asıl sıkıntı doktorun rahatlığı şöyle ki çok şükür kızımın benekleri şu çiçeği değilmiş ama yinede bulaşıcı birşeymiş. Doktora sordum kızım parka gitmeyi çok seviyor bir süre gitmesek iyi olur dimi dedim.

Doktor yüzüme bakarak gülüp "aman boşver git, parkta ki çocuklarda hasta olsun." :KK57:dedi ben şok oldum nasıl yani dedim benim kızım yüzünden başka çocuklar neden hasta olsun niye riske atayım onları dedim olsun olsun hepsi geçirsin bu hastalığı bağışıklık kazansinlar dedi.

Tabi ki onu dinlemeyecegim kimsenin çocuğunu hasta edemem Allah sağlık sıhhat versin. Benim beynim yandı resmen bana söylesenize Allah aşkına bu doktor ne demek istedi cidden şoklar içindeyim siz böyle birşey duysanız ne tepki verirdiniz ben o anın şokuyla bu kadar tepki verebildim :skandal:.

Not: Hastanenin yanında park vardı kızım 5 gündür parka çıkmayınca orada da parkı görünce hastaneyi inletti. Doktora sordum çünkü kizim ağlıyordu gayri ihtiyari yani evet zaten goturmeyecegim ama sormuş bulundum yine de böyle bir cevap alacağım 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.

Son düzenleme:
doktor sizi ciddiye almamış belli ki. benim ailem de doktor. babama ayağı kırılıp alçının ilk gününde "hocam futbola biraz ara vereyim değil mi?" diye telefon eden bi çocuk vardı,o geldi aklıma. onun gibi olmuş sizin durumunuz. yani çocuğu parka götürmeyeceğinizi biliyorsunuz,hastalık bulaşıcıymış işte. kızınız için geçmiş olsun,en kısa sürede iyileşir umarım.

Doktor sacmalamis evet fakat siz daha çok sacmalamissiniz (bu tabir için özür dilerim başka kelime bulamadım) doktora parka götüreyim mı diye sormanıza ne hacet goturmeyin olsun bitsin.Gecmis olsun .
İnanın kız orada bile park diye ağlıyordu hemen hastanenin yanında parkı gördü o yüzden sordum yoksa zaten 5 gündür parka çıkmıyoruz ağlayınca sorma gereksinimi hissettim. Çok sağol canım inşaAllah en kısa sürede atlatırız.

Doktora parka gitmesek iyi olur dimi bir soru yöneltiğiniz için aklınca dalg geçmeye çalışmış bence ama çok çirkin bir tavırla konuşmuş. Sizde sormasaydınız iyiymiş herhalde hast çoçuğu parka götürmezsiniz diye düşünüyorum. Gecmiş olsun.

Bulaşıcılığı ne boyutta riskli bi hastalık mı bilmeden yorum yapıyorum.
Dr bence haklı bağışıklık sistemi hastalıkla karşılaştıkça güçlenir diyen bi drla büyüttüm çocuklarımı. Çocuklarımı ne zaman götürsem dr oh annesi hastalığımızıda almış nasıl da güçlenecek benim tontişim der gerekli müdaheleyi yapar yapmamız gerekenleri anlatır gönderirdi bizi ;))))
Ayrıca su çiçeği geçirmişti oğlum dr da aynı şeyi söyledi . Çocukluk hastalıkları çocukluk dönemlerinde çıkarılmalı daha sonra risk oluşuyo demişti.

Biz küçükken yaşıtımız biri bulaşıcı hastalığa yakalanınca annem tutup bizi yanına götürürdü, e tabi herkes öyle yaparmış.
Allahtan da öyle yaparlarmış.
İlerleyen yaşlarda hiç su çiçeği kabakulak şu bu salgınlarında kendimizi korumak zorunda kalmadık, çocukken kolayca geçirdik hepsini.
He tabi insan çocuğu hasta olunca çok endişeleniyor haklısınız, ben hala annemler nasıl yapmış şaşırıyorum.

Bulaşıcı hastalık taşıyan bir çocuğun diğer çocuklarla bir arada tutulmaması gerektiğini herkes bilir.
Siz böyle bir soru sorunca doktor eğlenmiş kendince

Bulaşıcılığı ne boyutta riskli bi hastalık mı bilmeden yorum yapıyorum.
Dr bence haklı bağışıklık sistemi hastalıkla karşılaştıkça güçlenir diyen bi drla büyüttüm çocuklarımı. Çocuklarımı ne zaman götürsem dr oh annesi hastalığımızıda almış nasıl da güçlenecek benim tontişim der gerekli müdaheleyi yapar yapmamız gerekenleri anlatır gönderirdi bizi :KK66:)))
Ayrıca su çiçeği geçirmişti oğlum dr da aynı şeyi söyledi . Çocukluk hastalıkları çocukluk dönemlerinde çıkarılmalı daha sonra risk oluşuyo demişti.

Bunları yazmaya üşendim. Elinize sağlık..

Doktorda bi tuhaflık yada yanlışlık yok herşeyi bildiğimizi sanmamız büyük cahillik ..

Konuyla alakasız olcak ama kızın nasıl
Havale gibi bi durumu vardı düzeldi İnşallah
Canım kızım soğuk havale geçirdi yani atessiz epilepsi sara nöbetlerine benziyordu nöbetleri hastanede yattık şu an süresiz ilaç kullanıyoruz Allaha şükürler olsun tekrar nöbet geçirmedi. Halen kontrollerimiz var bu ayın 14 ünde anestezi doktoruyla görüşeceğiz uyutularak mr çekilmesini istedi doktor henüz kesin tanı konulmadı.

Galiba öyle ama bizim ki ciddiydi hatta sordum ciddi misiniz diye gülmeyi bırakıp gerçekten ciddiyim dedi yani burada ki hanımlar ikiye ayrılabilir ama belki ben dinleyip parka götürsem bir çocuk kızımdan hastalığı kapsa belki çok ağır geçirecek yani belki haklılık payı vardır ama bence yanlış her çocuğun bünyesi aynı değil maalesef :(
geçmiş olsun . bir söz var ya espiri yaptı kertenkele vur totoyu yerden yere diye doktorun ki de o hesap olmuş :KK70:

Galiba öyle ama bizim ki ciddiydi hatta sordum ciddi misiniz diye gülmeyi bırakıp gerçekten ciddiyim dedi yani burada ki hanımlar ikiye ayrılabilir ama belki ben dinleyip parka götürsem bir çocuk kızımdan hastalığı kapsa belki çok ağır geçirecek yani belki haklılık payı vardır ama bence yanlış her çocuğun bünyesi aynı değil maalesef :KK43:
saçmalamış doktor

Galiba öyle ama bizim ki ciddiydi hatta sordum ciddi misiniz diye gülmeyi bırakıp gerçekten ciddiyim dedi yani burada ki hanımlar ikiye ayrılabilir ama belki ben dinleyip parka götürsem bir çocuk kızımdan hastalığı kapsa belki çok ağır geçirecek yani belki haklılık payı vardır ama bence yanlış her çocuğun bünyesi aynı değil maalesef :KK43:
Bilimde sence bence yoktur. Bilim kadını değilseniz çok karıştırmayın bence...

Bunları yazmaya üşendim. Elinize sağlık..

Doktorda bi tuhaflık yada yanlışlık yok herşeyi bildiğimizi sanmamız büyük cahillik ..
Bildiğimizi sanmayın cahillik değil ki. Hiç şöyle düşündünüz mü aynı hastalığı iki ayrı çocuk geçirse biri hafif biri ağır geçirse ne olacak peki yani belki çocuk ölebilir nereden bilebilir ki kimsenin çocuğunun sebebi olmak istemeyiz bence

Back
X