- 4 Haziran 2016
- 454
- 251
- 103
- Konu Sahibi psychocandy
Sakin ol tepkini tabiki koy eşine ama şuan boşanmayı dusunmuyorsundur akıllıca davran eşini kendine çek çünkü k.v öyle yapmış seni sinirlendirip eşinle arani açıyor izin verme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam bir seytan! Ve gorsen oglusu onu nasil melek zannediyor nasil toz kondurmuyor. Adalet duygum yerle bir oldu sindiremiyorum. Sindiriliyorum ve uzerime basiliyor kemiklerimi kiriyorlar adeta.Sakin ol tepkini tabiki koy eşine ama şuan boşanmayı dusunmuyorsundur akıllıca davran eşini kendine çek çünkü k.v öyle yapmış seni sinirlendirip eşinle arani açıyor izin verme
Allahaskina akil verin madem fikir birligi olsun. Her seyi soyledim acik acik rahat ver bize dedim daha fazla ne yapabilirim adama da rest cektim aldim iste cevabimiSu konularda kvdeden cok sizlerin pasifligine sinir oluyorum.
benzer şeyleri yaşadım 2yil ama sonradan jeton düştü kafamı kullandım emin ol gerçek yüzünü oğluna da gostericek oğlunu sevse zaten yapmaz.sen dik durmazsan ilk yıllar zaten zor geçer evliliğin kötüye gider o akilliysa sen daha akıllı ol.Allah yardımcın olsunTam bir seytan! Ve gorsen oglusu onu nasil melek zannediyor nasil toz kondurmuyor. Adalet duygum yerle bir oldu sindiremiyorum. Sindiriliyorum ve uzerime basiliyor kemiklerimi kiriyorlar adeta.
Maaleseffff kendi capinda bilirkisikusura bakma ama kocan koca değil. Evlenmeden sen belliymiştir bu hali. Bu kadının çekindiği dinlediği biri var mı?
Kaynana herhalde evlendirdiğine pişman oldu galiba siz bi süre annenizin evinden dönmeyin ana oğul koyunÖnceki konumu hatirlayanlar olacaktir. 1.5 aylik evliyiz bazi sikintilarimizi yoluna koymaya calisiyoruz. Fakat aramizdaki gerilimin baslica nedeniyse maalesef kayinvalidem ve ona hayir demeyi beceremeyen esim. Evlilik surecinde bir suru sorun yasatti yuttum tipik ogulcu annelerden. Esini de kaybedince tovbe estagfurullah bir garip dusmus ogluna.
Son bombayi dinleyin ipler koptu cunku. Kendisi bizden uzak bir sehirde yasiyor. Yazligina gitmek istiyor ve ogluyla plan yapiyorlar. Bahsettigi mesafe git-gel 1500 km. Esim haftanin 4 gunu sehir disinda ve biz zaten 1.5 aylik evli ve gorusememekten muzdaribiz. Bunlar ana ogul plani yapiyor, esim de bana gelip pazartesiye kadar yokum boyle boyle diye anlatiyor. Olay cikardim tabii. Ben de gittim. Ki adam asiri yorgun oldugu icin ve buna ragmen hayir diyemedigi icin de epey soylendim.
Velhasil dun yolda ipler koptu. Cunku beni beklemiyordu ve gider gitmez beni yalandan opup ogluna sarilip bana donup sen boyle sevilmiyosun daha kusura bakma dedi. Icime attim buna benzer bircok seyini en son arabada arka koltukta esyalar uzerime yikilirken itilmis halime bakip actim agzimi. Bize nicin izin vermiyorsun biraz daha yeni evliyiz gorusemiyoruz bu meseler yuzunden tartisiyoruz dedim. Durumumuz var soforle onu ve esyalarini konforla tasittirirdik. Sen niye geldin o zaman dedi cevap olarak. Ben de icimdekileri doktum yazliga variance de konusmadim hic ikisine de kustum. Sabah oldu donecegiz esimin ucagi var ben anneme gecicem yazliga yakin oturuyorlar. Esim buna inip anne krizimiz var seni alisverise goturemem diyor bu kadin banane sizin krizinizden diye esime bagiriyor. Velhasil butun sabah dil dokup ozur dileyen esim beni terminale birakti ve anasina dondu...
Simdi annemdeyim. Esimi engelledim. Bu adamlar nasil analarina hayir demeyi ogrenecek bilmiyorum umudum var mi onu da bilmiyorum. Dertliyim. Detay versem dizilerdeki sirret kaynana tam bendeki. Napmali![]()
aslında dogru o esine öyle sefkat öyle ilgi hösterki anası catlasınSende hata var niye bize izin vermiyosun diyene kadar geçicektin kocanın yanına öpücektin.
Annesi öpüyo sarılıyo sen küsüyosun kavga ediyosun tabi annesine gitmek ister
Bu kadını iyi bi korkutmak lazım ama nasıl, böyle guryabani tarzı yani bu çocukları rahat bırak mesajı verecek şekilde bir düzenek düşünsek ? Evinin sağına soluna böyle korkulu şeyler yerleştirilebilirMaaleseffff kendi capinda bilirkisi
Hahahaha okuyunca bile eglendim. Icimden gecenleri tahmin edersiniz. Nasil boyle dusunuyorum diye kendimden utaniyorum ama nasil derler Allahim beni unutturacak dert versin...Bu kadını iyi bi korkutmak lazım ama nasıl, böyle guryabani tarzı yani bu çocukları rahat bırak mesajı verecek şekilde bir düzenek düşünsek ? Evinin sağına soluna böyle korkulu şeyler yerleştirilebiliraklı fazla gelmiş az almak lazım
Bana çok ayıp etti diyor ananın yanında söyle diyorum demiyor sessiz kalıyor ben konuşurken. Mavi boncukçuBence ne olursa olsun beddua etmeyin hic kimseye. Ona seni unutturacak dert verse yine Esin uğraşır dolayısıyla sende uğraşırsin.
Allah ıslah etsin. Kayinvalideler ne tuhaf. O değil de sana daha sen bu kadar sevilmiyosun dediğinde Esin tepkisiz mi kaldı. Ne kadar saygisizca bir cümle.
Oğlunu nasıl kandırıyor nasıl acındırıyor kim bilir, kaynanan aynı babaannem, annemler evleneli 31 yıl oldu ve hala aynı. Annem peygamber gibi kadınmış düşün hala çekiyor ;evlendiğimde anladım. Kadın seni sevmiyor bınu belli etmiş açıkça, ama neden? Başkasını mı alacakmış oğluna?Hahahaha okuyunca bile eglendim. Icimden gecenleri tahmin edersiniz. Nasil boyle dusunuyorum diye kendimden utaniyorum ama nasil derler Allahim beni unutturacak dert versin...
Çıldırdı evlenelim diye klasik evlenince de eyvah oğlan gitti sendromuna girdi. Aynen acındırıyor tiyatroların bini bir para hahah inliyor böyle oğluna ııhhh ııııhhh o da hemen geliyor noldu anneeeee ayyyyy soğuyorum adamdan yazdıkça devam edemiycemOğlunu nasıl kandırıyor nasıl acındırıyor kim bilir, kaynanan aynı babaannem, annemler evleneli 31 yıl oldu ve hala aynı. Annem peygamber gibi kadınmış düşün hala çekiyor ;evlendiğimde anladım. Kadın seni sevmiyor bınu belli etmiş açıkça, ama neden? Başkasını mı alacakmış oğluna?
Tam bir seytan! Ve gorsen oglusu onu nasil melek zannediyor nasil toz kondurmuyor. Adalet duygum yerle bir oldu sindiremiyorum. Sindiriliyorum ve uzerime basiliyor kemiklerimi kiriyorlar adeta.
Size katılıyorum. Bu tip kaynana modelinin biri de bende var..Ben de sizin gibi susmayi denedim. Esime çok güzel cümlelerle böyle böyle oldu ya benim canım şuna suna sıkıldı dedim. Eşim ilk 2 yıl annesini korudu. Bana da ne yapayım annem atamam dedi. 2 yılın sonunda baktı annesi değişmiyor. Annesine ağzına geleni söyledi..kıskanclik yapıyorsun vs diye..şimdi ben surekli kaynana ile kavga etmiş olsa idim. Eşim beni savunma durumuna asla gelemeyecekti. Ama ben asla tartismadim çok sabrettigim konular oldu..Şimdi kadın bana çok dikkatli davraniyor. Çünkü oğlu artık beni savunuyor.Bnce duracagin yeri bil oncelikle, ne olursa olsun esinin annesi,seytan ne demek.. sen 1,5 aydir esinle ayni evdesin, o kadin dogurdu bakti buyuttu, eziyetini o cekti.. ne bekliyorsun 1,5 aylik evlilikte anasini mi silsin?
Kadin patavatsiz olabilir ama sen neden kadinla agiz dalasina giriyosun ki? Kendini sadece komik ve kucuk duruma dusuruyorsun.
Bnm esim aramizda konusurken annenin saci kotu olmus desem oturur aglar, o derece duskun,7 yillik evliyim ters gelen dusunceleri oluyor kvnin ama bir kere bile tartismadim,he diyip gectim kendi bildigimi okudum.
Sen simdiden ana ogulu dusman ilan etmissin, evliligini mahvedersin.
Bnmde oglum var, butun kahrini cekiyorum, gelin bana seytan diyecek yada laf kavgasina girisecek... icim yanar kavrulur.
Ceneyle degil gonul dostluguyla hizaya getirirsin esini, soz gumusse sukut altin.
Annesini sil demediğim aşikar idrak etme geni bu memlekette oğul doğurunca hasara uğruyor sanırım hemen bir empati. Akl-ı selim annelerimizi tenzih ederim.Bnce duracagin yeri bil oncelikle, ne olursa olsun esinin annesi,seytan ne demek.. sen 1,5 aydir esinle ayni evdesin, o kadin dogurdu bakti buyuttu, eziyetini o cekti.. ne bekliyorsun 1,5 aylik evlilikte anasini mi silsin?
Kadin patavatsiz olabilir ama sen neden kadinla agiz dalasina giriyosun ki? Kendini sadece komik ve kucuk duruma dusuruyorsun.
Bnm esim aramizda konusurken annenin saci kotu olmus desem oturur aglar, o derece duskun,7 yillik evliyim ters gelen dusunceleri oluyor kvnin ama bir kere bile tartismadim,he diyip gectim kendi bildigimi okudum.
Sen simdiden ana ogulu dusman ilan etmissin, evliligini mahvedersin.
Bnmde oglum var, butun kahrini cekiyorum, gelin bana seytan diyecek yada laf kavgasina girisecek... icim yanar kavrulur.
Ceneyle degil gonul dostluguyla hizaya getirirsin esini, soz gumusse sukut altin.
Size katılıyorum. Bu tip kaynana modelinin biri de bende var..Ben de sizin gibi susmayi denedim. Esime çok güzel cümlelerle böyle böyle oldu ya benim canım şuna suna sıkıldı dedim. Eşim ilk 2 yıl annesini korudu. Bana da ne yapayım annem atamam dedi. 2 yılın sonunda baktı annesi değişmiyor. Annesine ağzına geleni söyledi..kıskanclik yapıyorsun vs diye..şimdi ben surekli kaynana ile kavga etmiş olsa idim. Eşim beni savunma durumuna asla gelemeyecekti. Ama ben asla tartismadim çok sabrettigim konular oldu..Şimdi kadın bana çok dikkatli davraniyor. Çünkü oğlu artık beni savunuyor.
Kısaca güzel dil, karşıdaki kötülük yaptıgi halde senin ona hatasını güzel dille sakince söyleme, saygılı terbiyeli olma. Ne bilim böyle güzel seyler kaynana ne kadar kötü olursa olsun sana kotuluk yapamama seviyesine getiriyor ve en sonunda sen kazanmış oluyorsun.