• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen niye geldin?

Canım ben sana sen bu adamı yola getirirsin demiştim ama boşanmak da nerden çıktı? Daha dur bismillah yeni evlisin. Kocan da henüz acemi. Fevri davranma.

78 yasinda:))) ayipmis bir dostu evlendi yakin zamanda ne laflarrrr
O öyle der de gönlü genç maşallah, düzgün biri çıksa koşa koşa gider bence ;)
Son gelişme:
1.5 gün geçti olayın üzerinden ve kılını bile kıpırdatmadı. bugün dilekçemi hazırlayıp ona mesaj attım hafta içi bulunduğu yerin adresini istedim. buna şu an cevap vermiycem düşünmem lazım dedi. aradım bu defa rica ettim bu süreç yıpratıcı olmasın dedim. sesi öfkeliydi konuşmak iatemiyorum deyip kapattı. ardından güvendiği bir elemanı var şimdiye kadar hep çek düzen verdi ona yengeye ayıp etme vs diye. onu aradım dedim bana adres lazım. yenge ben de seni arayacaktım şef bir şeyler söyledi boşanmak istiyormuşsun olmaz öyle şey ben izin vermiyorum asla dedi. arıycam seni dedi. şimdi bekliyorum aramasını. içim bomboş...
Çok fevri davranıyorsun, daha 1,5 aylık evlisiniz, hiçbirşey oturmamış, bir deli annesi yüzünden hemen herseyi atmayın. Yazık olur evliliğine. Kayınvalidenin dedikleri bir kulağından girsin diğerinden çıksın, takma duyma görmemeye çalış. O da zamanla biraz daha kabullenecek mecbur oğlunun evlendiğini.
Önünüze çıkan ilk engelde boşanmayı düşünmeyin, evlilik herzaman güllük gülistanlık değil.

Bence iyi yapmışsınız. Ne kadar ciddi olduğunuzu anlasın. İlk önce öfkelenecektir, sonra sürünecektir. Annesine de çıkışacaktır bir rahat vermedin diye.
İlk konuşmada söyleyin biraz erkek olsun. Kimseyi kimseye ezdirmesin. Kadın istediği kadar tehdit etsin yüz vermesin küssün oğluna, bu kadar oğulcu bir ana asla vazgeçemez, illa ki kuyruğunu kıstıracaktır.

Kaynanam karşıma geçecek sen böyle sevilmiyorsun diyecek, eşim kapıdan sokmaz yeminle anasını. İş erkekte bitiyor. Bilmiyorsa da öğrenecek ne yapması gerektiğini.

allah yardımcın olsun canım bırak konuşsun sen alttan al hakaret etse bile üstüne alınma bazı kadınlar yaşı çok büyük olsa bile belli bir olgunluğa ulaşmamıştır. sabret allahımda seni kaynananla sınıyo böyle düşün

Önceki konumu hatirlayanlar olacaktir. 1.5 aylik evliyiz bazi sikintilarimizi yoluna koymaya calisiyoruz. Fakat aramizdaki gerilimin baslica nedeniyse maalesef kayinvalidem ve ona hayir demeyi beceremeyen esim. Evlilik surecinde bir suru sorun yasatti yuttum tipik ogulcu annelerden. Esini de kaybedince tovbe estagfurullah bir garip dusmus ogluna.

Son bombayi dinleyin ipler koptu cunku. Kendisi bizden uzak bir sehirde yasiyor. Yazligina gitmek istiyor ve ogluyla plan yapiyorlar. Bahsettigi mesafe git-gel 1500 km. Esim haftanin 4 gunu sehir disinda ve biz zaten 1.5 aylik evli ve gorusememekten muzdaribiz. Bunlar ana ogul plani yapiyor, esim de bana gelip pazartesiye kadar yokum boyle boyle diye anlatiyor. Olay cikardim tabii. Ben de gittim. Ki adam asiri yorgun oldugu icin ve buna ragmen hayir diyemedigi icin de epey soylendim.

Velhasil dun yolda ipler koptu. Cunku beni beklemiyordu ve gider gitmez beni yalandan opup ogluna sarilip bana donup sen boyle sevilmiyosun daha kusura bakma dedi. Icime attim buna benzer bircok seyini en son arabada arka koltukta esyalar uzerime yikilirken itilmis halime bakip actim agzimi. Bize nicin izin vermiyorsun biraz daha yeni evliyiz gorusemiyoruz bu meseler yuzunden tartisiyoruz dedim. Durumumuz var soforle onu ve esyalarini konforla tasittirirdik. Sen niye geldin o zaman dedi cevap olarak. Ben de icimdekileri doktum yazliga variance de konusmadim hic ikisine de kustum. Sabah oldu donecegiz esimin ucagi var ben anneme gecicem yazliga yakin oturuyorlar. Esim buna inip anne krizimiz var seni alisverise goturemem diyor bu kadin banane sizin krizinizden diye esime bagiriyor. Velhasil butun sabah dil dokup ozur dileyen esim beni terminale birakti ve anasina dondu...

Simdi annemdeyim. Esimi engelledim. Bu adamlar nasil analarina hayir demeyi ogrenecek bilmiyorum umudum var mi onu da bilmiyorum. Dertliyim. Detay versem dizilerdeki sirret kaynana tam bendeki. Napmali :KK43:
Üffff bir kere evli barklı oğluna Başbaşa tatil yapma planı çok çirkin . Sen eşini kaybettin diye oğlunu niye ayırıyorsun eşinden :mad: Oğlun evlendi ise artık onu eşi ve hatta torununla bir seversin oh Ne güzel kalabalık olduk dersin pis kadın yaa bu zaten hiç istememiş oğlunu paylaşmayı çok çirkin çok... kusura bakmayın da kocanızın da bu kadar yüz vermesi çok yanlış . Annedir elbet saygı sevgi olacak ama sizsiz tatil planını daha duyduğu gibi anne eşimi nasıl bırakayım saçmalama istiyorsan hep birlikte gideriz demesi gerekliydi bir de kabul etmiş gelmiş size söylemiş ona da ayrıca çık kızdım!!!ayrıca sarılma mevzusunda soktuğu laf da çok çirkin kimse ondansevgi beklemiyor zaten çok şükür anne sevgisi tadacak bir annenizvar kadına bak yaaa! Ay sinir etti bu kadın beni sinir... sonuna kadar haklısın dönme geri

Annesi nazliysa siz daha nazli olun... ben oyobusle nasil gidecem diye bas bas bagirin. Otobus kokuyor midem bulaniyor beni birakmak zorundasin deyin.
Onlar carsiya gidiyorsa sizde onlarla gidinm esinizin koluna.takip gulucukler sacin.
Askimmmm hadi gel suraya bakalim cok merak ettim.. anne sen su dukkana bak biz geliyoruz deyip adami oyalayin.

Yalniz kalamiyorum suram agriyor buram agriyor hastayim.vs deyin deyin cunku bu anne cocugunun duygusalligini ona olan duskunlugunu kullaniyor.
Madem ennesine yetebiliyor nazini cekebiliyor size de yetsin.

Bence kavga etmeden tatli dille nazla tuzla erkek eve baglanir..
Tabi kaynana ne kadar disli daha neler yapabilir onu kestiremiyorum :)))))

Evlenmekten korkuyorum. Zamanında annemde babannemden çok çekti. Şimdi ağzını açamıyor. Çünkü benden korkuyor babannem. Hatta çok bağırdım "bu kadınla uğraş karşında beni bulursun" dedim. Artık nasıl dediysem can ciğer kuzu sarması oldu anneme. Fıldır fıldır etrafında döneliyor.
Babamda artık babannemi dinlemez.

Çok geç farkına varıldı herşey ama yine de buna şükür.

Kuma dediğimi nerden çıkardın ?
Kocan sana surat assa hemde annenin yanında sen kaçmaz mısın?
Kvde eşinin yanına oturmuş birde eşin yanına eş oturur anne değil ilkokula gitmiyo bu koca adam.
Size katılmıyorum bence esin yanında anne de oturabilir, sadece es değil. .şaşırdım doğrusu...esinizin elini tutup ise de götürüyor musunuz ??? Yazık o kayinvalideye ki oğlunun yanında bile oturamiyo:olamaz:eşim bana surat assa anneme neden kacayim ne ilginç insanlar var yahuu!:-)

Size katılmıyorum bence esin yanında anne de oturabilir, sadece es değil. .şaşırdım doğrusu...esinizin elini tutup ise de götürüyor musunuz ??? Yazık o kayinvalideye ki oğlunun yanında bile oturamiyo:olamaz:eşim bana surat assa anneme neden kacayim ne ilginç insanlar var yahuu!:-)

Eşi yanına oturunca değil annesi yanına oturunca okula gidiyomuş imajı oluyo.
Heleki uzun yolda neden kocamdan ayrı kalayım ki ?
Ben teması severim eline ayağına yanağına dokunmam lazım arkadan zor o iş
Ayrıca annesinin yanına kaçan ben değil konu sahibi

Back
X