- Konu Sahibi psychocandy
Elbette yavrum, oğlum büyüsün değerlendirsin, beğenirse olur:))) kızın varsa o da olur:)Gelinin olabilir miyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbette yavrum, oğlum büyüsün değerlendirsin, beğenirse olur:))) kızın varsa o da olur:)Gelinin olabilir miyim![]()
O öyle der de gönlü genç maşallah, düzgün biri çıksa koşa koşa gider bence78 yasinda:))) ayipmis bir dostu evlendi yakin zamanda ne laflarrrr
Çok fevri davranıyorsun, daha 1,5 aylık evlisiniz, hiçbirşey oturmamış, bir deli annesi yüzünden hemen herseyi atmayın. Yazık olur evliliğine. Kayınvalidenin dedikleri bir kulağından girsin diğerinden çıksın, takma duyma görmemeye çalış. O da zamanla biraz daha kabullenecek mecbur oğlunun evlendiğini.Son gelişme:
1.5 gün geçti olayın üzerinden ve kılını bile kıpırdatmadı. bugün dilekçemi hazırlayıp ona mesaj attım hafta içi bulunduğu yerin adresini istedim. buna şu an cevap vermiycem düşünmem lazım dedi. aradım bu defa rica ettim bu süreç yıpratıcı olmasın dedim. sesi öfkeliydi konuşmak iatemiyorum deyip kapattı. ardından güvendiği bir elemanı var şimdiye kadar hep çek düzen verdi ona yengeye ayıp etme vs diye. onu aradım dedim bana adres lazım. yenge ben de seni arayacaktım şef bir şeyler söyledi boşanmak istiyormuşsun olmaz öyle şey ben izin vermiyorum asla dedi. arıycam seni dedi. şimdi bekliyorum aramasını. içim bomboş...
Gelinin çok şanslı gerçekten , ne çektik be sümsük kaynanalardanElbette yavrum, oğlum büyüsün değerlendirsin, beğenirse olur:))) kızın varsa o da olur:)
Töbeest. Kuma mi bunlar ayol ? Nispet mi yapcak kaynanaya ?
Üffff bir kere evli barklı oğluna Başbaşa tatil yapma planı çok çirkin . Sen eşini kaybettin diye oğlunu niye ayırıyorsun eşindenÖnceki konumu hatirlayanlar olacaktir. 1.5 aylik evliyiz bazi sikintilarimizi yoluna koymaya calisiyoruz. Fakat aramizdaki gerilimin baslica nedeniyse maalesef kayinvalidem ve ona hayir demeyi beceremeyen esim. Evlilik surecinde bir suru sorun yasatti yuttum tipik ogulcu annelerden. Esini de kaybedince tovbe estagfurullah bir garip dusmus ogluna.
Son bombayi dinleyin ipler koptu cunku. Kendisi bizden uzak bir sehirde yasiyor. Yazligina gitmek istiyor ve ogluyla plan yapiyorlar. Bahsettigi mesafe git-gel 1500 km. Esim haftanin 4 gunu sehir disinda ve biz zaten 1.5 aylik evli ve gorusememekten muzdaribiz. Bunlar ana ogul plani yapiyor, esim de bana gelip pazartesiye kadar yokum boyle boyle diye anlatiyor. Olay cikardim tabii. Ben de gittim. Ki adam asiri yorgun oldugu icin ve buna ragmen hayir diyemedigi icin de epey soylendim.
Velhasil dun yolda ipler koptu. Cunku beni beklemiyordu ve gider gitmez beni yalandan opup ogluna sarilip bana donup sen boyle sevilmiyosun daha kusura bakma dedi. Icime attim buna benzer bircok seyini en son arabada arka koltukta esyalar uzerime yikilirken itilmis halime bakip actim agzimi. Bize nicin izin vermiyorsun biraz daha yeni evliyiz gorusemiyoruz bu meseler yuzunden tartisiyoruz dedim. Durumumuz var soforle onu ve esyalarini konforla tasittirirdik. Sen niye geldin o zaman dedi cevap olarak. Ben de icimdekileri doktum yazliga variance de konusmadim hic ikisine de kustum. Sabah oldu donecegiz esimin ucagi var ben anneme gecicem yazliga yakin oturuyorlar. Esim buna inip anne krizimiz var seni alisverise goturemem diyor bu kadin banane sizin krizinizden diye esime bagiriyor. Velhasil butun sabah dil dokup ozur dileyen esim beni terminale birakti ve anasina dondu...
Simdi annemdeyim. Esimi engelledim. Bu adamlar nasil analarina hayir demeyi ogrenecek bilmiyorum umudum var mi onu da bilmiyorum. Dertliyim. Detay versem dizilerdeki sirret kaynana tam bendeki. Napmali![]()
Size katılmıyorum bence esin yanında anne de oturabilir, sadece es değil. .şaşırdım doğrusu...esinizin elini tutup ise de götürüyor musunuz ??? Yazık o kayinvalideye ki oğlunun yanında bile oturamiyoKuma dediğimi nerden çıkardın ?
Kocan sana surat assa hemde annenin yanında sen kaçmaz mısın?
Kvde eşinin yanına oturmuş birde eşin yanına eş oturur anne değil ilkokula gitmiyo bu koca adam.
Size katılmıyorum bence esin yanında anne de oturabilir, sadece es değil. .şaşırdım doğrusu...esinizin elini tutup ise de götürüyor musunuz ??? Yazık o kayinvalideye ki oğlunun yanında bile oturamiyoeşim bana surat assa anneme neden kacayim ne ilginç insanlar var yahuu!
![]()
Farkındayım. ....Ayrıca annesinin yanına kaçan ben değil konu sahibi