- 21 Şubat 2016
- 2.975
- 7.495
- 158
- Konu Sahibi Seyyahzurnazen
Protestanı vajinal yoldan almanızı siddetle öneririm. Ben öyle yapmıştım kızım 4 aylik şimdi. Bence daha etkili o şekilde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı yaşlılar maalesef ne dediğini bilmiyor ne şanslısınkı senı tesellı eden kayınvalıden kayınvalıdende ıstemıyordur ama napsın kadın baska caresı yok atsan atılmaz satsan satılmaz bence kafana mümkün oldukça takmamaya çalış evet zor bır durum zaten cok duygusal bır zamandasın ama bosver sorduğu sorulara ters cevap verecegını farkettıgın ana yaptım evet fılan de gecıstır üzülmene deymezKolay kolay canımı sıkan konuları açmam buraya. Sırf içimde büyütüp unutamayacak noktaya gelmeyeyim diye. Ama bu defa atamıyorum içimden.
Düşük riskim var. Bu yüzden bebeğimin varlığını öğrendiğimden beri yatmak zorundayım. İşimi gücümü bıraktım. Eşim iş gereği sık sık evden uzakta olduğu için kayınvalidemdeyim. Kayınvalidem dünya iyisi, bir elim yağda bir elim balda çok şükür ama evimi, düzenimi özlüyorum. Ağız tadıyla uzanamıyorum, çekiniyorum. Hamilelik, stres derken duygular şelale bir yandan.
Gelelim asıl meseleye. Bir ton ilaç kullanıyorum. Progestan başlı başına yetiyor zaten bünyemi sarsmaya. Gece uyuyamıyorum, sabah sızıyorum. Eşimin babaannesi de bu apartmanda. Kırıcı konuşan biri. Eltimin oğlu var, yeni yürüyor. Emeklemiyor dedi, sonra yürümüyor dedi en sonunda bu çocuğun bacağının teki aksıyor demeye başladı. Öyle biri yani. Bugün öğlen geldi, yeni uyanmıştım ben de. Sen kahvaltı yaptın mı dedi, yeni kalktım dedim. Benim yememe içmeme takmış durumda. 5 dk geçti geçmedi pat diye sen bu çocuğu düşürürsün dedi! Şok oldum. Zaten düşük riskim var. Bana böyle şeyler söyleme babaanne, zaten korkuyorum ben dedim. Ama düşer böyle dedi tekrar! O sırada eşimin abisi geldi, sustu. Gitti sonra. Benim gözlerim doldu, kayınvalidem geldi. Teselli etti. Aklıma geldikçe beynim ağrıyor. Çok doldum, kendi anneme anlatamam. O yüzden buraya yazmak istedim.
ya bazi gebelikler cok riskli oluyor bazi kadinlar bunu anlamiyor. herkesi kastetmiyorum ama herkes icin gecerli degil dedigim herkesin bebegi kiymetlidir AMA hamile kalmayi cok aramamis ugrasmamis olanlar bizi anlamiyor malesef yada gercekten.riskli gebelik gecirmemis olanlar.Ne kadar saçma salak yorumlar olmuş yahu benim bile sinirim kalkti insanlardaki bu çekememezlik durumu nedir hiç anlamıyorum. Doktoru sadece wc ye kalk diyorsa öyle yapacak sizin gibileri dinleyip risk üstüne risk mi katsın? Niye abartı olsun ki ? Bebeği o onun tutunmaya çalışıyor herkesin bünyesi bir mi ? Ay sabah sabah valla sinir bastı yorumlarınızı okuyunca