Sen olsan ne yapardin

Diyorunya zaten sorunlu evliligimiz esim bana bu iki bucuk yili zindan etti bide ustune usluk bana evlenilicek kadin degilsin dedi bir erkegi ceviremiyosun dedi daha neler ben bunlari artik kaldiramiyorum eskort olan kisilerle gorustumu onu bilmiyorum cunku biz tanismadan once alinmis

Merhaba arkadaslar size bir sey sormak istiyorum esinizin bilgisayarinda eski sevgilileriyle fotolarini gorseniz ve karsida ki kadinin bikinili ic camasirli fotolar attigini beraber cekildikleri fotolar oldugunu ve bunlarin evlenmeden once oldugunu ama evlendikten 1 hafta sonra esinizin bu fotolara baktigini gorseniz ve bu fotolar hala bilgisayarinda ve baska eskort kadinlarin int sayfalarindan cekilmis tel numaralari da var ama bunlar siz evlenmeden once kaydedilmis sonra bir daha bakilmamis ne yaparsiniz ? Direk konusurmuzunuz yoksa bekleyip koz olarakmi kullanirsiniz
Koz olarak kullanmak cok samimiyetsizce gereksizce ve kotu bir izlenime sebep olur
Hakliyken haksiz duruma dusmeyin bence .ben olsam direk konusurdum tezcanliyim cunku.dayanamam kendimi yerim...

Bilemiyorum ama yarin memlekete gidicez babamla konusucakmis erkek erkege bende babami arayio anlattim tabi bilg olaylari degil babamda sen uzulme kizim diyo 1 haftadi ne yemek yiyyorum ne de uyku harap ettim kendimi ailemde uzuluyo bosanmayi dusunuyorum bunlari mahkemeye sunabilirmiyim peki

Merhaba arkadaslar size bir sey sormak istiyorum esinizin bilgisayarinda eski sevgilileriyle fotolarini gorseniz ve karsida ki kadinin bikinili ic camasirli fotolar attigini beraber cekildikleri fotolar oldugunu ve bunlarin evlenmeden once oldugunu ama evlendikten 1 hafta sonra esinizin bu fotolara baktigini gorseniz ve bu fotolar hala bilgisayarinda ve baska eskort kadinlarin int sayfalarindan cekilmis tel numaralari da var ama bunlar siz evlenmeden once kaydedilmis sonra bir daha bakilmamis ne yaparsiniz ? Direk konusurmuzunuz yoksa bekleyip koz olarakmi kullanirsiniz

Olgunluğa erişmemiş bir adamla ne yapmaya çalışıyorum diye düşünürdüm.
Sonra pc yok olurdu artık kısmet..:bicak:
Eğer kararınız bitirmek ise bekleyin koz olarak kullanın ama yok ayrılamam bunun için diyorsanız görmemiş gibi devam edin .

Tamamen sizin bakış açınızla alakalı. Ben böyle konularda çok hassas biriyim bu konularda. Sanırım burnundan fitil fitil getirirdim. O bilgisayarı da kırarım

İbreti alem olsun diye gözünün önünde o bilgisayarı kırarım. Bide üste çıkmaya çalışıyorsa vay haline !

Eşimin benden önce 4 yıllık bir ilişkisi vardı. Evlenmeden önce o kızla birlikte aldığı ne varsa bıraktı öyle geldi. Tek bir çöp istemedim onunla olduğu döneme dair. Bir tek bir ısıtıcı var elimizde, o da çok sonra iade edildiği için kaldı. Zaten eşiminmiş, yurttan taşınırken kızın evinde kalmış vs. Eşimin öyle şeyler sakladığını bilsem evi yıkarım başına, yapmadığımı bırakmam. Çünkü çok iğrenç, mide bulandırıcı.

Back
X