- 6 Kasım 2014
- 102
- 24
- 118
- 34
- Konu Sahibi sekerparem67
-
Adam icin tamamen bitmisse hicbirsey dusunmez. Erkekler bizim gibi herseye anlam yuklemiyor.merhaba kizlar bir konuda size danismak istiyorum.simdi kendinizi,anlaticagim karakterin yerine koyun.diyelimki sen erkeksin kizdan ayriliyorsun normal hayata devam ediyorsun,ama kiz ortalikta yok eskisi gibi takilmiyor ortalik dedigim ise ( WhatsApp Tango falan) nerdeyse 2 hafta boyunca.snra birden kiz komik resimler falan koymaya basliyor kendi resimlerini falan..ne dusunursunuz siz olsaniz ne guzel hayatina devam mi ediyor dersiniz yoksa zorunuza mi gider hemen toparlanmasi?? ( o kiz benm ayrilan erkek arkadasimdi )
Neden ayrildigina bagli. Cunku eger sevgisi bittigi icin ayrilmissa hic takmaz. Bi kavgadan dolayi ayrilmissa kafasi karisabilir ve mitlu oldugunuzu dusunebilirmerhaba kizlar bir konuda size danismak istiyorum.simdi kendinizi,anlaticagim karakterin yerine koyun.diyelimki sen erkeksin kizdan ayriliyorsun normal hayata devam ediyorsun,ama kiz ortalikta yok eskisi gibi takilmiyor ortalik dedigim ise ( WhatsApp Tango falan) nerdeyse 2 hafta boyunca.snra birden kiz komik resimler falan koymaya basliyor kendi resimlerini falan..ne dusunursunuz siz olsaniz ne guzel hayatina devam mi ediyor dersiniz yoksa zorunuza mi gider hemen toparlanmasi?? ( o kiz benm ayrilan erkek arkadasimdi )
kişiyi tanımama bağlı.merhaba kizlar bir konuda size danismak istiyorum.simdi kendinizi,anlaticagim karakterin yerine koyun.diyelimki sen erkeksin kizdan ayriliyorsun normal hayata devam ediyorsun,ama kiz ortalikta yok eskisi gibi takilmiyor ortalik dedigim ise ( WhatsApp Tango falan) nerdeyse 2 hafta boyunca.snra birden kiz komik resimler falan koymaya basliyor kendi resimlerini falan..ne dusunursunuz siz olsaniz ne guzel hayatina devam mi ediyor dersiniz yoksa zorunuza mi gider hemen toparlanmasi?? ( o kiz benm ayrilan erkek arkadasimdi )
Bir erkek senden tamamen beyninde bitirip vazgeçmiş ise ne yapsan da boş ..merhaba kizlar bir konuda size danismak istiyorum.simdi kendinizi,anlaticagim karakterin yerine koyun.diyelimki sen erkeksin kizdan ayriliyorsun normal hayata devam ediyorsun,ama kiz ortalikta yok eskisi gibi takilmiyor ortalik dedigim ise ( WhatsApp Tango falan) nerdeyse 2 hafta boyunca.snra birden kiz komik resimler falan koymaya basliyor kendi resimlerini falan..ne dusunursunuz siz olsaniz ne guzel hayatina devam mi ediyor dersiniz yoksa zorunuza mi gider hemen toparlanmasi?? ( o kiz benm ayrilan erkek arkadasimdi )
artı çok basit ve çocukcaNe kadar saçma derim ve ayrıldığım için şükrederim..
düşüncelerimiz aynı sizinle:) yazarken çok basit geldi bana daartı çok basit ve çocukca
oh be çok şükür iyiki bitmiş derim bende :)
Birini kafamda silmişsem (bu arkadaşım da olabilir) sonra ne yaparsa yapsın önemsemem, isterse ayaklarımın dibinde amuda kalksınmerhaba kizlar bir konuda size danismak istiyorum.simdi kendinizi,anlaticagim karakterin yerine koyun.diyelimki sen erkeksin kizdan ayriliyorsun normal hayata devam ediyorsun,ama kiz ortalikta yok eskisi gibi takilmiyor ortalik dedigim ise ( WhatsApp Tango falan) nerdeyse 2 hafta boyunca.snra birden kiz komik resimler falan koymaya basliyor kendi resimlerini falan..ne dusunursunuz siz olsaniz ne guzel hayatina devam mi ediyor dersiniz yoksa zorunuza mi gider hemen toparlanmasi?? ( o kiz benm ayrilan erkek arkadasimdi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?