Sen olsan ne yapardın ?

ktplar

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
96
19
298
Merhaba güzel kk üyeleri.

Yaklaşık bir yıldır yolunda giden ve nerdeyse mükemmel diyebilceğiniz bir ilişkiniz olsaydı ve bir anda sevgiliniz yalnız kalmak istiyorum, aşamadığım şeyler var , seni mutsuz ediyorum bu yüzden beni hayatından çıkar deseydi ve bunu asla kendisi yapmaya yanaşmasaydı. Sebepleride sizinle paylaşmasaydı napardınız ?

Kardeşinden daha öte olan bir arkadaşı var onu herşeyiyle bilen birisi, onunla iletişime geçip neler olduğunu sorarmıydınız ?

Sevgilime tabikide sordum ama hiçbir şekilde tatmin edici cevaplar alamadım. Birde bizimkisi uzak mesafe ilişkisi. Ben şu anda yurt dışında yaşıyorum ve aklımdaki sorulardan çıldırmak üzereyim.

Dengesiz, daha ne istediğini bilmiyor derdim.

Bence de ustune dusup deger verme. Yalniz kalmak istiyor madem, ne hali varsa gorsun.
Alenen ayrilalim demis oluyor sana...
Sen bilirsin kimse vazgecilmez degildir de.
Arkadasiyla konusursan hemen yetistirir erkek arkadasina... Zor ama temkinli olmaya calis.

Merhaba güzel kk üyeleri.

Yaklaşık bir yıldır yolunda giden ve nerdeyse mükemmel diyebilceğiniz bir ilişkiniz olsaydı ve bir anda sevgiliniz yalnız kalmak istiyorum, aşamadığım şeyler var , seni mutsuz ediyorum bu yüzden beni hayatından çıkar deseydi ve bunu asla kendisi yapmaya yanaşmasaydı. Sebepleride sizinle paylaşmasaydı napardınız ?

Kardeşinden daha öte olan bir arkadaşı var onu herşeyiyle bilen birisi, onunla iletişime geçip neler olduğunu sorarmıydınız ?

Sevgilime tabikide sordum ama hiçbir şekilde tatmin edici cevaplar alamadım. Birde bizimkisi uzak mesafe ilişkisi. Ben şu anda yurt dışında yaşıyorum ve aklımdaki sorulardan çıldırmak üzereyim.
başka birisi var kafasını karıştıran .....net...

Hiç iyi şeyler düşünmem o kesin.
Yurtdışında olmanız cezbediyordu belki derdim, başkasını seviyor derdim, ben ne körmüşüm derdim, derdim de derdim...

Baska birinin olma ihtimali cok yüksek diye düşünürdüm.
Arkadaşına sor başka biri var mi diye. Ama emin olarak sor ki varsa kaçak kelimelerle cevap vermesin.

Başka birinin olmasına ihtimal bile vermiyorum inanın daha bir hafta öncesine kadar öyle güzel seviyordu ki, bir haftada aşkının bitip başka birini sevmesi çok zor. Belki de bize göre zor :(

Hayatına birini alması için ona zaman ayırması lazım, benden soğuması lazım, kaçamak durumlar lazım, meşgul telefonlar, sürekli çevrim içi whatsapp falan olması lazım ama yok yok yok. Tam tersine çok mutsuz ve yalnız.

Ömür boyu zaman veriyorum yokum dediğim zamanlardada kolumdan sıkıcı tuttu bırakmadı gitmeme izin vermedi.

Ayrıca daha öncede arkadaşıyla konuşmuştum çocuk dürüst biri herşeyi olduğu gibi söyledi ve bu durumdan asla sevgilime bahsetmedi. Yine şeytan dürtüyor aklımı kullanamıyorum resmen :(

Mükemmel bir ilişkiniz varsa adam seni üzdüğünü söyleyip neden terk etmek istiyor.:KK12:
Aklıma ilk gelen şu olurdu;
Sandığım kadar harika bir ilişki değilmiş diyip, üzerine düşmem. :KK14:

Aylar önce olsaydı söylediğiniz herşeyin altına imzamı atar ve daha fazlasınıda yapardım ama inanın öyle olmuyormuş.

Kendisi ''balık'' burcu ve bütün kötü özellikleri taşıyor. Sabahları belkide gerçekten bir sorun vardır aşamıyordur diye düşünüp geceleri seni sevmiyor gör artık diye düşünmekten yoruldum. İnanmak için sebeplere ihtiyacım var.

Bir aya kadar türkiyeye gideceğim ve o zamana kadar durabilirsem o zaman konuşmak istiyorum birde

Arkadaşıyla konuşsanız bile vereceği yanıtlardan asla emin olunamaz. Kaldı ki özel hayatınızın içine neden 3. bir kişi ekleyesiniz?
Başka biri olduğu benim de aklıma gelirdi. Belki de bir başkasına ilgi duydu ya da duyabileceğini sezdi. Başlamadan önce sizinle birlikteliğini noktalamak istedi. İyi niyetle ve zamanında yapılmış bir ayrılık teklifinden fazlası olmayabilir de... Nedense ilişkilerin henüz çirkinleşilmeden bitmesi yadırganıyor.

Başkası vardır, onu tavlayamazsa sana dönecektir.

"hayatında başkası vardır" diye bir iddiada bulunamam çünkü kimse burda birşeyi görmüyor, siz onu daha iyi taniyorsunuzdur. ilişkiye ara vermek veya zamana bırakmak gibi şeyler bana çok saçma geliyor. ya tamamen bitiriceginizi söyleyin ya da aklından geçenlerini, sıkıntılarını sizinle paylaşması gerektiğini söyleyin..

Back
X