Sen olsan ne yapardın ?

Evli olsaydınız iletişime geçin derdim. Geçen hafta ben de yazmıştım. Eşim ayrılmak istediğini söyledi ama nedenleri beni tatmin etmedi. Ben de abi gibi dertleştiği bir arkadaşıyla iletişime geçtim. Mesajla nedeni sordum ve onunla konuşmasını istedim ve işe de yaradı. Eşim sonrasında benden özür diledi ve hatasını telafi etmeye çalışıyor.
Ama sevgilim yapsaydı hiç umrumda olmaz git ne halin varsa gör derdim.

Adam ben bir halt ettim, sandığın kadar iyi biri değilim ve vicdan azabı çekiyorum beni bırak diyor. Başka biri var yani. 1 Haftada çok şey değişir inanki. Ben yerinde olsam arkadaşını aramaya tenezzül etmem zaten arkadaşı üzerini kapatacaktır olayın, ne de olsa o onun arkadaşı ve arkadaşlığının bozulmasını göze alamaz.

özlerse yazar,yazarsa seviyordur,seviyorsa devam ettirmeye bakar.. yalniz birak.

Başka birisi vardır. Uzak mesafe ilişki erkekler için zordur. Hevesini alır,gezer tozar,biraz aşk yasar,sonra özledim der geri gelir. Zaten bu tarz açıklamalar açık kapı bırakmak için. Yok sorunlarim var yok yalnız kalmak istiyorum.zaten yalnız, uzaktasin.daha ne yani.ben olsam arkadaşını aramam umursayipta bi taraflarını kaldirmam.bende ;haklısın benimde buna ihtiyacım var,ilişkimiz çok sıkıcı bir hal aldı,aşk bitti galiba derdim.oda Mors olurdu.

Hiçbir sey yapmazdim. Bitti demeye bile gerek yok bitirmeye gücü olmayana. Ayrılmış gibi önüme bakardim. Durduk yere o kadar kırarsa beni, pişmanlığını görmeden affetmek de zor.

Aranizdaki mesafeden dolayi senden sogumus belliki.. buda gayet normal eger SIK SIK gorusursen bu sorun ortadan kalkar.. mesela diyelim bende hani bir bayan olarak sevdigim insani goremiyorsam eger sogurum yani .. sana soylediklerinin hepsi palavradan ibaret.. senden soguma asamasinda oldugu icin, bir kac yalan soylemis.. sakin arkadasini filan aramayin ..

Merhaba güzel kk üyeleri.

Yaklaşık bir yıldır yolunda giden ve nerdeyse mükemmel diyebilceğiniz bir ilişkiniz olsaydı ve bir anda sevgiliniz yalnız kalmak istiyorum, aşamadığım şeyler var , seni mutsuz ediyorum bu yüzden beni hayatından çıkar deseydi ve bunu asla kendisi yapmaya yanaşmasaydı. Sebepleride sizinle paylaşmasaydı napardınız ?

Kardeşinden daha öte olan bir arkadaşı var onu herşeyiyle bilen birisi, onunla iletişime geçip neler olduğunu sorarmıydınız ?

Sevgilime tabikide sordum ama hiçbir şekilde tatmin edici cevaplar alamadım. Birde bizimkisi uzak mesafe ilişkisi. Ben şu anda yurt dışında yaşıyorum ve aklımdaki sorulardan çıldırmak üzereyim.
Benden artik biktigini ve komik bahaneler uydurdugunu vede hayatinda baska birisi oldugunu düsünurdümOna tamam görüsmdyelim bitirelim derdim deyip icim kan aglasada ona dönmezdim birdaha.Onu unutmaya calisirdim yani zamanlada unututrdum onun psikolojomi bozmasina asla 5izim vermezdim gel gitlerine....

Back
X