- 15 Eylül 2009
- 2.486
- 881
- 323
- Konu Sahibi amor amorr
-
Mrb arkadaslar yardim edin sekiz aylik evliyim ve severek evlendik esim evde toplumda uyumlu bir insandir evcil tam evlenilecek bir adam nisanlik donemlerinde falan ne zaman ufak bir sorunumuz olsa bana hemen sen prenses degilsin sus tmm uzatma falan diyor en ufak seyde bile minik bir trip tavir takinsam burnumdan fitil fitil getirir ben de konuşmaya calistikca isi daha da mahvediyorum bu kez hakliyken haksiz duruma dusuyorum o da ogretmen ben de bu sabah uyanip giyindim onu mincikliyprum ugrasiyorum bir ara kızdi sessizce arabaya bindim gidiyoruz ne tavir yapiyorsun bilmem ne sen prenses degilsin iste geçenlerde de bana ufak biseyde bagirdi o gun de hak etmistin ki bagirdim flan dedi cok sinir oldum cocuk için tedavi goruyprum zaten çok hassas donemdeyim adet olmadim aklim karman corman o da en ufak problemde boyle cok korkuyorum tüp bebege kdr işim uzarsa bu bana hic destek vermez hep kötü zamanlarimda köstek olur ne yapacagim ben onunla biz kocalarimizin prensesi olmak istedik hep ama durum boyle o kdr kötü oluyorum ki bunu diyince
önemli olan karşınızdaki insandan saygı görmeniz. size değer verilmesidir önemli olan. bu ne ya kaç yaşında insanlarsınız allah aşkına ne prenses gibi hissetmek falan. bana değer versin fikirlerimi önemsesin ben zaten kendimi prenses gibi hissederim.
adam kötü günlerde de yanında olmayacağım demişIlginiz icin tesekkur ederim arkadaslar ona bu lafi binlerce kez soyleme diye uyardim ve oyle asiri alttan alan biri degilim ben alttan almadikca o da almaz hatta yine tartisma aninda umursamaz tavirlari benim de asiri tepkilerim oluyor aslinda hakliyken hep haksiz duruma dusuyorum bazen karsidaki insan degil söz bakistan anlamali iste bazilari sozden de anlamiyo anlayisszilik ediyo bana karsi bas edemeyeceğimi dusunuyorum zaten cocuk fikrini de biraktim adetimin ikinci gunu kusmali bayilmali atesli gun gecirdim hicbir destegini goremedim o artik aklimda bitti tedaviyi de bırakıyorum artik adenomyosis hastasiyim doktor kirkli yas dedi ama rahmimi cikartip attiricam simdilik psikolojim iyi degil surekli agrim var cocuk olmayacak dusncesi anlayışsiz bir koca artik bedenimde agri istemiyorum psikolojimi bile dusunmuyom
hahahhah prensesn olabilmek için prense ihtiyacım yok çünkü babam kral =))))))))Şunu okurken içimin rahatladığını hissettim. Verilesi en güzel cevaplardan biri olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?