- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi amor amorr
-
Annesj daha sekiz yasindayken ölmüş kapali bir toplum ailesi evt sanirim daha onceki sevgilisi bunu bir guzel benzetmis
Cok sinirlendim konu sahibinin kocasina ama.Kesinlikleeee yapilacak en dogru seyleri soylemissiniz kesinliklle susulmamasi gereken bi cümle
Ağzına sağlıkonu ben yapıyorum valla.
sinir edince "burası ananın evi değil, bekarlık günlerin bitti" diyorum. ☺
Annesj daha sekiz yasindayken ölmüş kapali bir toplum ailesi evt sanirim daha onceki sevgilisi bunu bir guzel benzetmis
Haklısınız o an dilim tutuldu çünkü bir ay önceye kadar sana kimse birşey diyemez diyen bir adam nasıl bu kadar değişir dedim tabi o an bir şey diyemediğimden sonrada konuyu açmadım ama hala içimde dert yaniKeşke o an deseydin. Ben senin ananin kaprisini cekmeye gelmedim. Baban evinden daha mutsuz olacaksam niye evlendim diye. Ve burnundan fitil fitil getirirdim o cümleyi. En ufak kusurunda lafim ananin evindeki o prenslik gunlerin bitti ayagini denk al olurdu.
Soğumakta haklısınız.. Keşke bende zamanında soğusaymışımAllahim bole seyler duydukca evlilikten soguyoruk nereye gidio bunca yillik sevilip evlenilen adamlar bu nasil birsey ya
Fırsatını kolla lafını söyle ;-)Haklısınız o an dilim tutuldu çünkü bir ay önceye kadar sana kimse birşey diyemez diyen bir adam nasıl bu kadar değişir dedim tabi o an bir şey diyemediğimden sonrada konuyu açmadım ama hala içimde dert yani
O zaman kinci damgasını yer, başka bi yerden çıkarsın bence acısınıFırsatını kolla lafını söyle ;-)
O zaman kinci damgasını yer, başka bi yerden çıkarsın bence acısınıFırsatını kolla lafını söyle ;-)
hiçbir değer görmediği halde kocam da kocam diyen kadınları anlamıyorumMrb arkadaslar yardim edin sekiz aylik evliyim ve severek evlendik esim evde toplumda uyumlu bir insandir evcil tam evlenilecek bir adam nisanlik donemlerinde falan ne zaman ufak bir sorunumuz olsa bana hemen sen prenses degilsin sus tmm uzatma falan diyor en ufak seyde bile minik bir trip tavir takinsam burnumdan fitil fitil getirir ben de konuşmaya calistikca isi daha da mahvediyorum bu kez hakliyken haksiz duruma dusuyorum o da ogretmen ben de bu sabah uyanip giyindim onu mincikliyprum ugrasiyorum bir ara kızdi sessizce arabaya bindim gidiyoruz ne tavir yapiyorsun bilmem ne sen prenses degilsin iste geçenlerde de bana ufak biseyde bagirdi o gun de hak etmistin ki bagirdim flan dedi cok sinir oldum cocuk için tedavi goruyprum zaten çok hassas donemdeyim adet olmadim aklim karman corman o da en ufak problemde boyle cok korkuyorum tüp bebege kdr işim uzarsa bu bana hic destek vermez hep kötü zamanlarimda köstek olur ne yapacagim ben onunla biz kocalarimizin prensesi olmak istedik hep ama durum boyle o kdr kötü oluyorum ki bunu diyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?