Sen sen sen

Bence eşiniz gelişim sürecinde çok aile baskısı yaşamış aynı zamanda ailesi tarafından çok ciddiye alınmamış. Bazı tıp erkekler evlendigi kişiye kendine gösterilen iletişim dilini kullanıyor. Gerçekten çok rahatsız edici bir durum. Ben olsam hayırdır arkadaşımda gözün mu elin karısını savunmak sana mı düştü derim (vb) bir de kavga çıkartırım
O anlık söylemişmis bitmiş gitmismis büyütülecek bişey yokmuş

O anlık söylemişmis bitmiş gitmismis büyütülecek bişey yokmuş
Sizde artık kurban rolünden ciktiginizi göstereceksiniz. Üstüne basa basa BEN BEN diyeceksiniz. Ben bitti demeden bitmez. Ben büyütüyorum. Ben öyle lüzum goruyorum diyin. Ayar oluyorum bu tip erkeklere ya.

Hep diyorum bakın aldatma yaşanan evlilikler bile düzelir ama bu tip şeyler olanlar düzelmez diye ! Çok haklıyım

İyi geceler zaman ayırıp yorum yapacak ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Sorun eşim uzun zamandır kafamı kurcalayan bişey sonun da benim için tahammül edilemez oldu maalesef ben mi abartiyorum bilemedim ama sonuç şu ki süregelen bir şey oldu artık hayatımızda ben gerçekten bunaldım.Esimin maalesef her konuda beni suçlayıcı bir tavrı var .Ornefin bilhassa ilk yıllar için söylüyorum annesi bir laf soktu bana ben bundan rahatsız oldum direkt sen yanlış anladın herşeyi üstüne alma..gibi..hadi annesi diyelim erkeklerin genel tavrı diyelim..Örneğin bir arkadaşım bişey dedi yaptı bana karşı bir yanlışı oldu onun senle ne derdi olur gibi..eve girdi ev soğuk geldi ona kesin sen bir yerin camini açık bıraktın gibi oysa öyle bişey yok..örneğin çocuklar bişey yaptı bunları sen böyle yaptın..anahtar kayboldu mesela kesin sen aldın..Bugün bir arkadasimla bir yere gittik bizim arabamizla ben ona evden bişeyler götürmüştüm almadan inmiş arabadan ah dedim kadın yiyecekleri unuttu dedim..Böyle aniden parladı eşim o unutmadı sen vermedin dedi alakasız bir şekilde sesi hala kulaklarimda çünkü artık bıktım sen vermedin sen açtın cami sen yanlış anladın.. Bugünkü konu apayriydi zaten aniden parlaması ve hemen kendiyle alakalı olmayan biseye damlatıp sen vermedin demesi..o unutmadı demedi..sesi hala kulaklarimda ..sürekli suçlanmak nedeni nedir özellikle son olay için yorumunuzu istiyorum
Sürekli suçlanarak büyümüş ya da suçlanarak hayat süren bir anne tarafından büyütülmüş.Benim eşimde de bu var.Tabi ben en sonunda hay benim kadar başına taş düşsun diyerek susturdum.Esime hata yap ben de yaparım ne var bundayi empoze ediyorum🙃Annesi sürekli babası tarafından suçlanmış.Kadın korkudan hala bir şeyleri birinin üstüne atar ya da panik olur 🤷

Sürekli suçlanarak büyümüş ya da suçlanarak hayat süren bir anne tarafından büyütülmüş.Benim eşimde de bu var.Tabi ben en sonunda hay benim kadar başına taş düşsun diyerek susturdum.Esime hata yap ben de yaparım ne var bundayi empoze ediyorum🙃Annesi sürekli babası tarafından suçlanmış.Kadın korkudan hala bir şeyleri birinin üstüne atar ya da panik olur 🤷
Bunun bir de tam tersi var
Çocuk ayağını masaya çarpıyor ayağı acıyor ağlıyor, anne baba pis masa oğlumu kızımı acıttın ıh sana diyip masa dövüyor
Çocuk bir arkadaşıyla kavga ediyor anne baba bak terbiyesize ne hakla böyle yapar benim çocuğuma diye yükseliyor
Çocuk bir başkasının oyuncağını çekiştiriyor çocuk vermiyor beriki ağlıyor anne baba pis çocuk o bir daha oynama onunla diyor
Çocuk bir uygunsuzluk sebebiyle işten kovuluyor ana baba seni çok aralar kendileri kaybetti diyor
Çocuk hatalı sevgilisi ayrılıyor anne baba sana layık değildi zaten diyor
Diyor da diyor
Çocuğun hiç hatası yok mübarek melek
Sonuç gök kalkması sendromlu kibirli hep başkasını suçlayan küçük gören manyak tipler
Kompleksler……

Back
X