- Emoji Skoru
- 38.676
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bu benim genel ruh halim olabilir ama ben böyle düşünmek istiyorum. Hatta baya düşünüyorum hiç taşkın oldugum zamanlar oldumu hayır yok hatırlamıyorum böyle birşeyBipolar aynı anda aynı dönemde hem neşeli hem bunalım olmuyo diye biliyorum. Mevsim geçişlerinde bi kaç hafta çok zirvede mutlu heyecanlı, libido tavan yaşayıp sonra çöküşe geçiyor, o dönemde de çok ağır bunalıma giriyorlar yani gülerken ağladım değil bipolar
Hayır aksine cok güveniyorum doktoruma 1 yıldır beni takip eden o . Velayeti alamaz velayet bende zaten sadece bir örnek vereyim benim bi arabam yok ilerisi için konuşuyorum ehliyet almak istedim diyelim bu benim önüme düşmeyecekmi? Ya ben birde bakım verenim çocuguma. Gayette iyi bakıyorum çok şükür bunu herkes bilir ama sırf bi etiket yüzünden etkilenirim diye tedirginimAma hastaysanız hastasınızdır. Bunu saklamaktaki amaç ne? Önemli olan doğru tedaviyi almak değil mi? Eski eş velayeti ister falan diye mi çekiniyorsunuz?
Doktor uzun uzun görüşmeden mi bu teşhisi koydu, ona mı güvenmiyorsunuz?
Sende bipolar yok ben de öyle düşünüyorumBu benim genel ruh halim olabilir ama ben böyle düşünmek istiyorum. Hatta baya düşünüyorum hiç taşkın oldugum zamanlar oldumu hayır yok hatırlamıyorum böyle birşey
Bende öyle düşünüyorum düşünmek istiyorum. Eğer yoksa umarım doktorum ilaç için böyle birşey yazmamıştır.Sende bipolar yok ben de öyle düşünüyorum
Hayır aksine cok güveniyorum doktoruma 1 yıldır beni takip eden o . Velayeti alamaz velayet bende zaten sadece bir örnek vereyim benim bi arabam yok ilerisi için konuşuyorum ehliyet almak istedim diyelim bu benim önüme düşmeyecekmi? Ya ben birde bakım verenim çocuguma. Gayette iyi bakıyorum çok şükür bunu herkes bilir ama sırf bi etiket yüzünden etkilenirim diye tedirginim
Pek cesaretimde yok sormaya ama denicem. Sadece evet bu teşhis demesinden korkuyorum. Ama sormasamda içim içimi yiyecek biliyorumBunu doktorunla konuş, gerekirse ikinci bir görüş al.
Kız niye korkcan saçmalama, neye dayanarak ne belirti görmüş de koymuş teşhisi sor bunu mutlaka KarpuzPek cesaretimde yok sormaya ama denicem. Sadece evet bu teşhis demesinden korkuyorum. Ama sormasamda içim içimi yiyecek biliyorum
İyi tamam sorucam. Eğer yoksa inşallah düzeltiliyordur bunu isticemKız niye korkcan saçmalama, neye dayanarak ne belirti görmüş de koymuş teşhisi sor bunu mutlaka Karpuz
İlacınızın ismi ne?İyi akşamlar arkadaşlar. Biliyosunuz daha önce bi tedirginliğimden bahsetmiştim depresyonda oldugumu ama doktorun hep bipolar üzerine sorular soruyor demiştim. O süreçte iki kez ruh sağlığında kötü dönem geçirdim ve yattım. Burdan bazı bacılarımız bana depresyonda olamazsın hem neşeli hem depresyon imkansız gibi şeyler söylüyordu ama bendeki durum buydu olanı söylüyordum. Neyse konu bu değil işte şimdi tedirgin oldugum birşeyle karşı karşıyayım bu rahatsızlıgı yaşayan arkadaşlarım lütfen beni yanlış anlamasın ben boşandım kötü bi evlilikten geçtim özel bir otizmli çocugum var. Şimdide bir teşhisle karşı karşıya kalınca ister istemez önüme çıkarmı diye düşünmeye başladım herhangi bi aksilik yaşarmıyım diye düşünüyorum kaygılarım şuan daha ön planda. Bir sonraki görüşmede doktoruma bu eğer ilaç ödemesi için yapılmış birşeyse lütfen düzeltin demek istiyorum. Bi yanımda doktor ya hayır teşhisin bu derse diye endişeniyorum. Şimdi size sormak istedigim birşey var. Hiçbir psikiyatrist olmayan bir rahatsızlığı sgk ilaç ödemesini karşılasın diye oraya yazarmı ? Acaba oyuzden mi yazdı diye geçiyor aklımdan
Eski konumda bu
Konu 'Majör depresyon'
Majör depresyon
Birden çok ilaç kullanıyorum yazmak yasak değilse yazayım 3 adet antidepresan 2 adet antipsikotikİlacınızın ismi ne?
eğer bir yerde karşınıza çıkmasın istiyorsanız parayla almanız lazım başka şansı yok. Onun dışında kendi psikolojik tanımızı koyamayız. Olmayan bir hastalığın ilacını yazacaklarını sanmam.İyi akşamlar arkadaşlar. Biliyosunuz daha önce bi tedirginliğimden bahsetmiştim depresyonda oldugumu ama doktorun hep bipolar üzerine sorular soruyor demiştim. O süreçte iki kez ruh sağlığında kötü dönem geçirdim ve yattım. Burdan bazı bacılarımız bana depresyonda olamazsın hem neşeli hem depresyon imkansız gibi şeyler söylüyordu ama bendeki durum buydu olanı söylüyordum. Neyse konu bu değil işte şimdi tedirgin oldugum birşeyle karşı karşıyayım bu rahatsızlıgı yaşayan arkadaşlarım lütfen beni yanlış anlamasın ben boşandım kötü bi evlilikten geçtim özel bir otizmli çocugum var. Şimdide bir teşhisle karşı karşıya kalınca ister istemez önüme çıkarmı diye düşünmeye başladım herhangi bi aksilik yaşarmıyım diye düşünüyorum kaygılarım şuan daha ön planda. Bir sonraki görüşmede doktoruma bu eğer ilaç ödemesi için yapılmış birşeyse lütfen düzeltin demek istiyorum. Bi yanımda doktor ya hayır teşhisin bu derse diye endişeniyorum. Şimdi size sormak istedigim birşey var. Hiçbir psikiyatrist olmayan bir rahatsızlığı sgk ilaç ödemesini karşılasın diye oraya yazarmı ? Acaba oyuzden mi yazdı diye geçiyor aklımdan
Eski konumda bu
Konu 'Majör depresyon'
Majör depresyon
Ama ben bu ilaçları depresyon koduyla zaten alabiliyordum bipolar depresyon sonradan eklendi ben buna şaşkınımeğer bir yerde karşınıza çıkmasın istiyorsanız parayla almanız lazım başka şansı yok. Onun dışında kendi psikolojik tanımızı koyamayız. Olmayan bir hastalığın ilacını yazacaklarını sanmam.
Sordun degilmi sebebi neymiş neden bu kodu koydular sanaBana da bu kodu girmişler te lisede ama ben bipolar değilim olsa ne olacak nerede karşına çıkacak herkesin var tanısı
Yo sormadım hiç dikkatimi çekmedi daha önce şimdi gördümSordun degilmi sebebi neymiş neden bu kodu koydular sana
Yo sormadım hiç dikkatimi çekmedi daha önce şimdi gördüm
Liseden mezun olalı 10 seneden fazla oldusorsaydın aradığım yorumcuydun