Sen şimdi naneyi yemedinmi ??

Bunu nalamiyorum yazarsa yazsın. Misal bu hastalık silah tutan bir işe alinmaniza engelde burada görünmesi ve ise alinmamaniz olağan. Mesela kısa süreli bilinç kaybı varsa aniden olan bu kişi ehliyet almamalı araba kullanmamalı. Bu tarz bir işe alinmamasi yine normal. Bu duruma neden düşman gibi yaklaşılıyor anlamıyorum. Dert etmeyin bunları. Sağlığınıza odaklanın. Rabbim acil şifalar versin. Çocuğunuzla size güzel bir hayat nasip etsin

Ama bana hiç sözel olarak söylemedi ya doktor hep konusurken depresyon diyordu aklıma takıldı eğer ilaç sgk ödesin diye yaptıysa keske yapmasaymış daha önce farklı kodlada alabiliyordum aynı ilaçları

Teşekkür ederim buarada

Bacım sen sağlığına odaklan bırak ehliyeti falan düşünme. Alırsın zaten o ayrı konu da, çocuğun varmış yani derdin ilaclarini aksatmadan kullanmak ve doktoruna güvenmek olmalı. Içine sinmiyorsa başka doktordan görüş alabilirsin.

Bence buna kafayı çok takıyorsunuz. Acaba sizi üzen depresyon bir yerde illaki bitecek ama bipolar sonsuza kadar sizle olacak bundan mi rahatsızsiniz?

Belki ilaç yazmak için onu girdi.

Siz nasılsınız bilemiyorum ama bipolarda dönem dönem çöküş ve kabına sığmayan aşırı duygular ortaya çıkıyor.

Doktorunuza sorun bu kadar rahatsız hissediyorsaniz.

Raporda iki ilaç yazıyor rexulti welbudrin. Umarım yasak değildir yazmam. Birde conserta misol stilizan kullanıyorum 5 ilaç
Acaba tanı girmek zorunlu mu diye sormuştum ama daha önce başka tanılarla ilaçları alabildiğinizi belirtmişsiniz

En iyisi doktora sormak bende bipolar düşünüyor musunuz diye

Depresyonda hiç neşeli olamazsın diye bir şey yok. Depresyon bile kendi içinde farklı farklı çeşitlere ayrılıyor. He sen bipolar da olabilirsin tabii ki ama söylemeden yazıyorlar böyle bazen. Gidip sorabilirsin bir zararı olmaz.

Sağlıklı bir insanın ruh hali anlık etkileşimlerle hızlıca değişebilir. Örnek vereyim, canınızı sıkan bir haber aldığınızda üzülürsünüz ama aynı anda uzun süredir görmediğiniz üniversitedeki çocuğunuz sürpriz bir şekilde geldiğinde sevinirsiniz yani duygu değişiminiz olaylara göre hızlı olur. Eğer bipolarsanız aylar haftalar süren bir mutsuzluğa ya da manik dönemde her şeyi yapabilirim buradan amerikaya bile yürüyerek giderim ben kafasında bir özgüvene ve enerjiye sahip olabilirsiniz. Depresyon dediğiniz olgu ise aylara ve yıllara yayılan genel bir mutsuzluk hali gibidir. Teşhisiniz ne olursa olsun, ilacınızı kullanın bakın bakalım etkisi sizde nasıl? Bu teşhis sizi ikna etmiyorsa başka bir uzman görüşü daha alın derim.

1 yıldır tedavi oluyorum ama anksiyetemin azalması dışında depresyon da pek etkisini göremedim

Gercekten öylesine yazıyorlarmı doktorlar ya bu daha şaşırtıcı

Aynen alabiliyodum ilaçları başka kodla yani buna gerek yoktu sorcam bi sonraki kontrolde
Acaba tanı girmek zorunlu mu diye sormuştum ama daha önce başka tanılarla ilaçları alabildiğinizi belirtmişsiniz

En iyisi doktora sormak bende bipolar düşünüyor musunuz di

1 yıldır tedavi oluyorum ama anksiyetemin azalması dışında depresyon da pek etkisini göremedim
İlaçla da alakalı olabiliyor bazı popüler ilaçlar var herkes onlardan memnun kalmayabiliyor o yüzden başka bir uzmana daha görünün dedim. Annem x ilaç kullanıyordu 50 mg, başka bir doktora gitti doktor 20 mg başka bir ilaç verdi çok daha iyi geldi depresyonuna.

Hangi ilaç yazabilirmisiniz birden çok ilaç denedim ben

Bu belirtiler var mı sende?

Eklentiler

• IMG_6451.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 28
Hangi ilaç yazabilirmisiniz birden çok ilaç denedim ben
Zanaxtı sanırım uydurma olmasın paxeraya geçti mg olarak daha az kullanıyor anksiyeteye gerçekten iyi geliyor depresyon da biraz sizin hayatı yaşama şeklinize bağlı

Bu belirtiler var mı sende?
Ya depresif belirtiler uyuyor ama mani hipomaniden pek emin değilim her insan gibi bazen neşelenip kendi kendime dans edebiliyorum. Sinirlenince hızlı konuşurum. ama taşkın hareketlerim yoktur. Arkadaşıma dedimki bipolar olan malını mülkünü satıyor ben satmadım diyorum bana senin malın yokki diyor hshsshshshsh

`