sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum

chosy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
1.961
179
123
Kocaeli
nerdeyse 2 yıl oldu, ilk günden itibaren tedavi içindeyim,prolaktin ilaçları,klomenler,polip aldırma,rahim filmi,çatlatma iğnesi,ümitlenme,bekleme vs vs.
kimseyle paylaşmadım içimdekini, sorana kısmet dedim. ama boy boy çocukları olmuş yada bekar birileri kalkıpta "sen stres yapıyosun ondan olmuyo" demiyolar mı uyuz oluyorum,bugün çatlatma iğnemin 13.günü idrar testi yaptım negatif çıktı,yine hüsran.adet günüm yaklaştıkça acaba bu ay tuttumu diye merak etmek stresse evet stres yapıyorum o zaman.bu akşam ben vazgeçtim artık bebekten.

Bende bekleyenlerdenim canım ben 23 mayısta oldum bugün 15.günüm bende 13.günü idrar tetsi yaptım negatif çıktı 11 12 haziran gibi hastalanabilirim bekliyorum.stres ister istemez oluyor.bende tedaviye başladıgımdan beri internette okumadıgım yorum bilgi kalmadı takmıyoprum diyordun ama kafan hep orda oluyor canım

al benden de o kadar..yoruldumm..ümitlenmekten ümidimin tükenmesinden..üstelik adam gibi doktor bulamıyorummm..internette doktor arıyorum..stres diyenlerden herşeyden sıtkım sıyrıldı..

bu gideceğim kaçıncı doktor olacak..1.sine gittim ilaç verdi hormonların yüksek dedi o ay bi dünya ilaç yuttum..ertesi ay tekrar test yaptırdım sonuçlarıma bakmadan "gel sana tüp bebek yapalım" dedi..Bu arada yüksek olan bütün hormonlarım düşmüştü..bütün günü gözyaşlarıyla geçirdim..2.ciye gittim adama zorla soruyorum..şunu kullanayım mı?nedir durumumu..bi ilaç vermeden verilene bakmadan tamam tamam demeler..6 ay kaybettim..yok mudur antalyada hem uygun fiyatlı hemde düzgün bir doktor Allah aşkına..konu hakkında nerdeyse kitap yazıcam...((

aynen bend uyuz oluyorum...HELEKİ TEDAVİ İLE çocuk sahibi olanların nasihatlarına sinir oluyorum...
çok çabuk unutuyorlar yaşdıklarını empati kuramıyorlar...
ALLAHH emeklerimizin karşılığını versin transferin 5. günündeyim...rabbim yüzümüz güldürsün dualarınızı esirgemeyinnn

benimde 16.günüm hala adet olmadım.ne adet belirtisi,ne gebelik belirtisi var.artık ya kist oldu ya prolaktin yükseldi kesin bişey var ama o şey bebek değil:)sen ne durumdasın?

al benden de o kadar..yoruldumm..ümitlenmekten ümidimin tükenmesinden..üstelik adam gibi doktor bulamıyorummm..internette doktor arıyorum..stres diyenlerden herşeyden sıtkım sıyrıldı..

bide doktorunu değiştiri diyenler var bana.ben salak sümsük biriyim ya akıl edemiyorum hiç bişeyi.bak onada uyuz oluyorum:)

inşallah tutar canım,bu bebek için yaşadığın son tedavi olur,bebişlerini alırsın kucağına.benimde geleceğim bu gibi gözüküyo,hayırlısı artık ne diyelim.

kizlar eslerinizde testlerini yaptirdi degilmi? beni yanlis anlamayin bende ayni sekilde 1 sene bekledim ve 3 doktora gittim hepsi hersey yolunda stres yapma dedi.En sonunda esimde gitti bende bir baktirayim diye,meger sorun varmis.O yuzden olmuyormus.Vakit kaybettik biz o kadar.Eslerinizde mutlaka gitsin doktora.

benim eşiminde yapıldı kontrolleri,bi sorun çıkmadı

benimde 16.günüm hala adet olmadım.ne adet belirtisi,ne gebelik belirtisi var.artık ya kist oldu ya prolaktin yükseldi kesin bişey var ama o şey bebek değil:)sen ne durumdasın?

Bugün 18.günüm iğne olalı.mayıs 12 de hastalandım haziran 12 bekliyorum.13.günü test yapmıştım negatif çıktı oyüzden günümün geçmesini bekliyorum.ya benimde çok akıntım var canım resmen su geliyor gibi :) takıntı yaptım gögüslerime bakıyorum orama şurama :) offf yaa ayar olmaya başladım valla canım.. ya o kist olayından bende korkuyorum çok ilaç zaten bide onun için ilaç verirlerse istemiyorummmmmm inşallah yoktur canım yaaa bizde o durum.

ben bu sabah yine yaptım test, net tek çizgi, hala bişe yok, bende var galiba kist filan, adet olmayı istemezken şimdi hasretle gözlüyom,bende ilaç istemiyorum artık. benim adet 11 mayıs.

Son düzenleme:
bide doktorunu değiştiri diyenler var bana.ben salak sümsük biriyim ya akıl edemiyorum hiç bişeyi.bak onada uyuz oluyorum:)
Evet ya nasıl bir yaraya parmak bastın:)) Tabi canım biz belki çocuk yapmayı bile bilmiyor olabiliriz ondan olmuyordur. bir bu kaldı sormadkları degilmi ama!!

Benimde prolaktin yükseliyor canım zaman zaman, cok önemli bir problem degil diye biliyorum...

benim doktorum da pek önemsemiyo,adetlerim düzenli olduğu için.aman ne biliym walla olmuyo ya işte acaba ondan mı bundan mı,keşke doktor olsaydım:)

benim doktorum da pek önemsemiyo,adetlerim düzenli olduğu için.aman ne biliym walla olmuyo ya işte acaba ondan mı bundan mı,keşke doktor olsaydım:)

Sorma ya o belirsizlik fena.... bende prolaktin yüksek çıknca oh be dedim sorunun ne oldugunu ögrendik, eee ilacla düsürdük yine olmadı Neden!!??

ben de fena uyuz oluyorum...ama en çok 'hadi hadi ne bekliyorsun, herkes seni solladı' diyenlere ya da her defasında 'hala mı yok?' diyenlere sonra 'yok' deyince gizlice içinden sevinene ve yanında çocuğunu daha çok sevene anında düşman sıfatıyla bakıyorum...sanki vücudumda bir gebe kalma düğmesi var da basınca olacak...elimizde olsa hemen kalırdık herhalde...
Allah böylelerine akıl fikir versin...cahil cühela ne olacak

hele bide benim (hani derler ya ceketini atsa hamile kaliyo diye) eltim gibi üst üste doğuruyosa:)oy oy oy

aynnen stres yapıyosun ondan olmuo diyenlere bende gıcığım...

bende aynı durumdayım...
böyle söyleyenler daha çok strese sokuyolar beni...

kızlar bütün gıcık olduğunuz şeylere ben de gıcık oluyorum ama insanın elinde değil bekar arkadaşım bile ben evlencem senden önce çocuk yapcam diyo o derecede kafama takmıyorum diyom bak gene takıyorum kızlar inşallah bayrama kadar hamile oluruz bi de akrabaların bebek yokmu hala demelerini duymak istemiyorum hele de eşimin akrabalarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…